ya kardes ben rar dosyalari acamıyorum napmam gerrekiyooo
Printable View
ya kardes ben rar dosyalari acamıyorum napmam gerrekiyooo
çok saol..zate bilgisayar hantaldı braz hızlandı oyun..tnx
arkadaş çok saol emeğine sağlık...
allah razı olsn kardeş emeğe sağlık
yaa oyunun kayıtlı olduğu yer neresi oluyo ben yapamadım yardımcı olun lütfeeen
saveli oyunum gitti dosya yedeğini yapmamış yada yedeğini yapmışsa da ben bulamıyom
YYYAAARRRDDDIIIMMM LÜTFEN
ellerine kollarına sağlık kardeşim gerçekten çok ihtiyacım olan bir programdı sağolasın...
beyler ben normalde birtek maçları silerim ama yanlışlıkla sakatlık geçmişini de sildim.herhangi bir oyuncunun geçmişinden sakatlığa girince hata veriyor.o kadar önemli bişey değil ama yapabileceğim bişey yok mu acaba.dosyayı çok uzun zamandır kullandığım için yedeğinide almadım.
ABİ BENİM OYUN ÇOŞTU WALLAHA ESKİDEN 1 SEZONU 2 3 GÜNDE ANCA BİTİRİRDİM AMA ARTIK 1 GÜNDE ÇABUCAK BİTİWERİO Bİ TATİLE GONDERİOM GİDİOM SU İÇMEYE TUVALETE FALAN IVIR ZIVIR BAKIOM ADAM 1 AYLIK TATİLDEN GELMİS SAOLASIN MANYAK Bİ PROGRAM ÇOOKK GÜZEL WALLAHİ(vv) (vv) (vv) (/ü) (rr)
ya ben bu dosyayı indirdim kurdum dediğiniz gibi yaptım sonra kayıtlı oyunum açılmadı yüklenemiyor falan diyo bi baksanız (fm 2005)
save ve load süreleri kısaldı, teşekkürler.
Gitti oyundaki 3 senem.
Kayıtlı oyun temizleme programını yükledim ve 3 sezon oynadığım oyunda uyguladım.
Ama sürpriz artık o oyun açılmıyordu. Gitti transferler yardımcı hocalar, antrenörler, gözlemciler doktorlar, kupalar rekorlar.
Bu derten kurtulmanın yolu var mı?
Yavaş oynayayım ama oynayayım.
Oyunumu istiyorum. :)
Oyunun, ''Save Game Cleaner'' dan dolayı gitmemiştir. Ve artık giden oyunun geriye gelme olasılığı maalesef yok :(
çalışman ve aktarım için teşekkür ama benim bir problemim var internete bağlandığım yerde websense kısıtlaması rapidshare i açamaya izin vermiyor mümkünse türksportal sunucularından paylaşabilirmisin varsa yerini söylesen de olur teşekkür
abicim bi allahın kuluda hata verdi diyenlere yardım etsin ya bende de kayıtlı oyun yüklenemiyor eddi nasıl iş bu sağolun dosyayı verdiniz ama bide sorumlarına çözüm bulmayı deneseniz iyi olmazmı bu kadfar kişinin oyunu emekleri gitti mağdur oldu ya bu çözüm bulun soruna
bence süper birşey eyw. kardeşler
haklısın arkadaşım yaa birisi yardım etsin mesajlar ya övgü ya yardım için ama hiç yardım eden yoooooooook(/z)Quote:
Originally Posted by bozkurt50
arkadaşım kimseden ses çıkmıyo ya walla ayıp:mad: :mad: :mad:Quote:
Originally Posted by VahdeTrabzon
ayrıca programda virus var filan diyen olursa programda virus yok tarattım
http://img245.imageshack.us/img245/2140/virusxc9.jpg
ayrıca resimdeki verdiğim siteden virus taratabilirsiniz
ben bi türlü beceremedim nasıl oluyor bu siteden taratmak söylebilirmisiniz submit bi türlü kalmıyor hep sönük yorumunuzu bekliyorum
bnm sadece %3 ü gitti..neden acaba??
Kettering Town la olan oyunumda 5.sezonun yarısındayım ve bu programla oyun 75-80mb civarina indi baya kullanisli bir program =) hepinize öneririm...
KEttering le ne başarısı elde ettin anlatsana...BEn bir yerden hatırlıyorum bu ketteringi ama sende fahri belediye başkanı msın yoksa ketteringin? :D:D:D
bakalım bi deniycem
çok saol çok yararlı bi çalışma
Çok Teşekkürler
benim oyunun bozdu valla 2010 daydım
Edit: Kullandığınız kelimelere dikkat ediniz...
iyi bi olaydır oyunlarımızın basını yemez insallah yesede yedegini de yiyemez ya
neyse ben indirdim ve bu aksam ddeniyecegim umarım oluymlu sonuç alırım
Dun aksam bilgisayara programı kurdum gercekten dedikleri gibi kucuk bir program anlatılan sekilde kayıtlı dosyama uyguladım. MAALESEF CALISMADIQuote:
Originally Posted by barkinto
yeni cıkan dosyayla oyunuma kaldıgım yerden baslamak istedim ancak hata verdi KESİNLİKLE KULLANMAMANIZI dilerim. HELE yedeklemeden asla.....
ya benim save dosyalarım 450 mb falan oluyor artık halbuki önceden 40 mb falandı bu programı hiç denemedim kullansam kaça kadar düşrebilir boyutunu? birde save dosyası hiç 450 mb civarı olan varmı yoksa sorun bendemi? bu arada 5. sezondayım 3. sezondan beri böyle yani 450 mb civarı..
Quote:
Originally Posted by oguz-600
DUN DENEDİM
ÇALIŞMADI
PROGRAM!
450 mb olmamsı için sebep yok sende eger 5-7 lig acıkca ve bilgileri oyunun en basında geniş secmişsen tabiki olabilir.
Mesajları da okuduysanız zaten faydasını gören de zararını gören de var. Yine mesajlarda da belirtilmiş yedeğini alın yapmadan önce 10 saniyeni bile sürmüyor kopyala demek. Eğer oyunu bozmazsa çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim, yedeğini almayı unutmayın tabi...
Bu arada barkinto mesajlarını daha normal boyutlarda yazarsan sevinirim...;)
uyarı için saol ancak mesajı buyuk yazma nedenim arkadasları uyarmak zira bende ise yaramadı ve kimsedede yarıyacagını dusunmememdendir.Quote:
Originally Posted by sekopej
Okumadın herhalde yaradığını söyleyen de birçok kişi var. Ben zaten kullanmıyorum, bilgisayarım iyi ama kullanmanızı tavsiye ediyorum yedeğini alarak, çok yavaş oynamaktansa denemekte fayda vardır....Quote:
Originally Posted by barkinto
sende benim yazdıklarımı okumadın sanırım bende de calısmadı. yani burda sadece insanları bilgilendirmeye calıstım. baska bir olay yok. isteyen denemekte ozgur ama bende calısmadı.Quote:
Originally Posted by sekopej
ben denedim bozulmadı ama pekte küçültmedi 420mb dı 400 mb yaptı ve sadece türkiye ligi açık.. detayları yüksek yapmıştım acaba ondanmı?.. yinede herkese teşekkürler..
bi de kime göre gereksiz bilgiler mesela benim bazı detaylar hoşuma gidiyor onları silmesin.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Çok sağol kardeş.
teşekkürler süper bişi
Senin hangilerini silsin ya da silmesin diye işlemiyor bu program.. Belirli şeyleri siliyor. Özellikle geçmiş maç verileri. ;)Quote:
Originally Posted by yasark
save gitti geçmiş olsun :(
ellerinize sağlık. yeni görüyorum gerçekten çok işime yarayacak. sağolun