Helal be :)
Printable View
Helal be :)
Lincoln’ün formasının altına giydiği tişörttü Adnan Sezgin Lincoln’ün kendisinin bunu istediğini, cezası varsa da katlanacağını söylediğini açıkladı. Kulüp olarak biz de cezası varsa arkasındayız dedi. Bu arada federasyondan Maraton programına bağlanan birisi de tabi ki böyle bir tişörtün cezası olmaz dedi.
Gerçekten anlamlı.
Duyarlılığını gösterniş.Helal olsun.
Gerçekten bravo.Bu kadar duyarlı olması sevindirici...
Duyarlılğından dolayı Lincoln'ü takdir ettim ama maçta gösterseydi muhtemelen sarı kartı görürdü.
Maç konusu ile birleştirdim.
Bence hakem ona sari kart vermezdi,cünkü Lincoln`ün bir sari karti vardi ve TERÖRE HAYIR yazili tisörtünü göstermesi yüzünden hakem onu atmazdi.Sonucta burada takimdan,kisiden cok Milletimize duyarliligini gösteriyor,Milletimizle bir olmak icin bir caba gösteriyor.
Hakemin Kart Gosterıceğinide BıLse GoL Attıktan Sonra Çıkartırdı Formasını Bence
LıncoLn InsanLığı v KarekterıyLe Bır Kez Daa BuyukLuğunu Gosterdı
kurallar her zaman uygulanır, atılırdı.
futbol sadece futboldur, siyaseti karıştırmayın.siyaset maç bitince başlar ...
sahada sadece futbol konuşulur, azılı,ahlaksız,katil terör örgütünü maç içinde konuşmamalısınız.bugün bu verilmez, başka gün diğer olay bahane edilir, kızım için yaptım denilebilir..
formaları kırmızı beyaz yapın ortasına ay yıldız koyun, biri açık forma biri koyu..
Adamın planları suya düştü:)
Galatasaray alır.