Müthiş bir ortam harika bir oyun :D
Printable View
Müthiş bir ortam harika bir oyun :D
Yürü be kartalım. :)
İlk yarıyı önde kapadık ama çok kapalı oynuyoruz. İkinci yarı bu oyunla golü yiyebiliriz.
Umarım düşündüğüm olmaz ve tarihi bir galibiyet alırız.:)
Maçın başında tribünler harikaydı, çArşı'nın farkı :)
Hücumda daha fazla çoğalmamız lazım.Yoksa gol atamayız.Gol atamazsak zor kazanırız.İkinci yarının başlarında 2-0 yaparsak gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Beşiktaş'ın bir gol daha atması gerek. Yoksa işi zor...
73.dakikaya girildi ve Beşiktaş hala önde. Ancak Liverpool 1.yarıdan daha farklı. Daha iyi oynuyorlar. 1 gol daha atarsa BJK bu maç biter. Öbür türlü beraberlik şansı var. Ama bence kazanma şansları yüksek bu dakikadan sonra. Taraftar zaten süper. Bu taraftara galibiyet yakışır... :)
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooollllllllllllllllllllllllll boboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bitti bu maç.......... 2-0........................... Liverpool'a sonunculuk yakışır. :D
bobo çok babasın:D
yedik gerrard:(:(
Yukarıda demiştim. Beşiktaş ikiyi atmalı diye... Yoksa işi zor. Attı şimdi yedi... Bir gol daha şart. Dakikkalar azaldı.
boyle biter ya helal bobo:)
bitti mac kazandık işte bu be tarih yazdı Beşiktaş tebrikler Beşiktaş.
Helal olsun sana Beşiktaş 2-1 işte budur tebrikler:)
Kazandık.................... Avantajı elimize geçirdik. Adada beraberlik ilk üç için yeter.... Liverpool yok oldu....
Marsilya'yı burda yeneriz, deplasmanlarda beraberlikler bizi Uefa'ya götürür.
Helal olsun bizimkilere İnönü'de bir devi daha devirdik...
Liverpool İyi dayandı ama bu taraftara ve takıma güçleri yetmedi.
Helal Olsun Karakartal Helal olsun Beşiktaşım.!
You will never walk again!!!
Süpersin Beşiktaş. :)
Bravo Kartalım Bravo Tek kelime ile harikasın..
Tribünlerde harika..
Bu arada Fark yiyceksiniz diyen arkadaslardan özür bekliyoruz..
Helal olsun be. Son finalisti Liverpool'u devirdik işte budur be. Helal olsun size Helal olsun!!! 2. golü atmamız iyi oldu ardından Gerrard çaktı. :)
bobooooooooo:D
İşte bu . İşte inönü işte beşiktaş. Tebrikler beşiktaş. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler ağlamak:p:zuhaha :)
Benimde sesim kısıldı ama Beşiktaş'ıma değer.
Üzülmez'e laf atanları da bekliyorum.
Pennant yol eder diyorlardı.Pennant dayanamadı çıktı, giren adam da bişey yapamadı.
Kaptan gösterdi değerini herkese...
Tebrikler besiktas
Helal Karakartal tüm TÜRKİYE sevindik son anlarda heycanlansakda kazanmayı bildi Beşiktaş.bu arada ülke puanımızda gittikçe yükseliyor
tebrikler bjk devamını da bekliyoruz.:p
Fark yeriz diyen arkadaşlara burdan selamlar.
bu yıl türk takımları gerçekten çok iyi helal olsun Beşiktaş
Taraftarın desteği oyuncuları daha motive diyor süperdi tribünler...
harika maçtı ya resmen hasta oldum tribünlere ağzım açık izledim. tebrikler beşiktaşım harikasın..
Süper galibiyet oldu Tebrikler
Sırada G.Saray var.
O da kazanacak ve Herkes TÜRKLERİN gücünü görecek.
Gruptaki son durum
http://img90.imageshack.us/img90/3716/clamb8.jpg
Gerçekten inanılmaz tribünlerin önünde kazanılan mükemmel bir 3 puan. Bütün Beşiktaşlı oyuncuları teknik kadroyu ve özellikle BÜYÜK taraftarı tebrik edelim. Darısı Galatasarayımızın başında.
Porto maçındaki şanssız 93. dakika golü olmasaydı ah ahhh.