Versiyon 8.0.2
yapmak isteyen olursa
[email protected]
Printable View
Versiyon 8.0.2
yapmak isteyen olursa
[email protected]
Version 8.0.2
Yazın bütün gün bilgisayar başında olucak ve günde 4-5 saat fm oynayacak arkadaş arıyorum.Ben Bank Asya 1.Lig düşünüyorum.Ama arkadaşın istediğide olur.Msn'in Profilimde yazıyor.
8.0.0 üzerinden gece 9dan 1-2ye kadar cumartesi-pazar gece full deneyimsiz arkadaşlarla açabilirim olursa 3 kişi olsun ligi onlar seçer:D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde bu forumdaki DENİZLİlilerle ortak kariyer lig önemli deil
arkadaşlar versiyon 8.0.2 online oynamak isteyen varsa [email protected] ekleyebilirsinizz
Berkay(ibob) ortak kariyer yapalım seninle
Msnini ekledim:)
Kariyer yapmak isteyen msn'yi eklesin..
Versiyon: 8.0.2
artık okulda bitiyor rahat rahat sabaha kadar oynayabilirim..:)
8.0.2 de geceden sabaha kadar fm kariyer ortak arıyorum lig fark etmez
[email protected]
8.0.2 lig ve zaman farketmez [email protected]
19-20 yaşlarında sarışın partner arıyorum :D Boyu da 1.80'in üzerinde olması tercihimdir :D:D:D
Arkadaşlar tatilimde biraz zevk istiyorum ve beraber oyun açacağımız kişi veya kişiler arıyorum.8.02 yaması olursa iyi olur.Birde oynamak isteyen arkadaşlar lütfen büyük takım diye tutturmasınlar GS hariç büyük takım yönetemiyorum:D.Oynamak isteyenleri bekliyorum...Saygılarımla...
arkadaşlar 8.0.2 lig farketmez normal seviyeli takımlar..benimle ortak kariyer yapacak kişi aranıyor ilgilenenler belirtsin.
Gece 1'den 5 e kadar..pek fazla zamanım yok çünkü turizmde çalışıyorum..fazla zaman ayırabilirsen gündüzleri 12:00-14:45 arası da olabilir..
temmuz ayında başlıayacak kariyer için ortak arıyorum eğer şartlarda anlaşırsak neden olmasın.3-4 kişi olsunda heycan olur belki gecelri oynayabilirm
8.2 yaması ile ortak kariyer yapmak isteyenler ben varım;)
arkadaşlar özellikle geceleri oynayabilcek bi ortak arıyorum lig fark etemz 8.0.2 de
Arkadaşlar 3 temmuzdan itibaren boşum oynamak isteyen ARKADAŞLARLA oynucam.3 ve ya 4 kişilik kariyer tercih ediyorum saygılarımla...
Arkadaşlar ortak kariyer yapmak için eklemeyin,ben yaptım ortak kariyeri..Hergün 1-2 kişi bu yüzden ekliyor...
host arıyorum ???
8.0.2 ortak kariyer yapacak kişi aranıyor saat farketmezz
arkadaslar ben ilk kez hamachi üzerinden fm oynamak istiyorum hazırlık macı yapmak isteyen arkadaslar buradan haber verirlerse sevinirim teşekkürler..
8.0.2 ile online kariyer yapmak isteyenler bana pm atsın konuşuruz ama ben öğlen giriyorum yani 14:00 ile 20:00 - 21.00 arası giriyorum.Hafta sonu açmam yüzde 80 ve düşüncem ispanya ligi ama başka ligler de olur türkiye ve ingiltere hariç.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MSN [email protected]
3 kişi yapakmı gececi lazım ama 1 tane daha
kariyer yapalım diyenler msn adresim [email protected] en az 6 sa online olmayan eklemesin
Evet bekliyorum kimse yok mu?
beyler bende 802 için ortak kariyer yapabilcm bi arkadaş arıyorm geceleri hep online m pek sorun olmaz;)
editttt.........
ben tecrübeliyim sabahın köründe girebilecek arkadaş arıyorum.(tecrübeliyim derken çok oynadım hamachiden çok kolay tek sorun oyunu kurmayan sonradan katılan kişide görünür bi dokukluk oluo-kişinin bilgisayarında-) biraz sinir bozucu ama çok zevkli oluo...
haa bi sorun daha "artık devam et....ne duruyorsun 2 saatrtir" gibi diyaloglar geçebilir
[email protected] 8.02 de ortak kariyer yapmak isteyenler eklesin
gece 1 den sora ile sabah 10 a kadar hariç günün her vaktinde oynayabiliriz
[email protected]
8.0.2 için ortak kariyer yapmak isteyenler [email protected]
Arkadaşlar 8.02,tecrübeli arkadaşlar arıyorum.Tsi Düşünüyoruz.Bjkli,trabzonlu,kayserili Arklar eklerse anlaşırız :D (Diğer arklarda ekleyebilir bu kariyerde olmazsa başka kariyerde bişiler yaparız :D )
[email protected]
8.0.2 ile oynayacak birisi varsa eklesin anlaşırsak oynarızz
[email protected]