arkadaşlar vistada cache dosyası nerde bilen varmı ya
Printable View
arkadaşlar vistada cache dosyası nerde bilen varmı ya
arkadaslar selam.. fm2008 türkce yamayı indirdim fakat turksportal masa üstü uygulamasından oyunu acamıorum bana yardımcı olacak biri var mı?
arkadaşlar fm 2008 pc de yüklü ama türkçe yama nasıl indiriliyor bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen
2008 türkçe yamayı indiremedim
arkadaşlar ben bu türksport masaüstü fm 2008 bilgisayarıma indirdim ama nasıl oyunu türkçe yapacagımı yani nasıl kuracagımı,nereye kopyalacagımı bilmiyorum??? (yeniyimde) bana yardım edrmisiniz lütfen acele
(Football Manager 2008 için)
bende versiyon 8.0 ben 8.0.2 yi yüklemek istiyorum direk ama aklıma takılan 8.0.1 i mi yüklemem gerek önce ?
bunu sormak istiyordum maalum kota da olunca netimde biraz kastırıyor bu :D
oyuna attığım takım logoları oyunda gözükmüyor cache dosyası zaten yok ona rağmen oyunda göremiyorum. Güncelleştirmeler falan hepsi tamam ama takm logolarını göremiyorum neden? bunu nasıl düzelte bilirm?
merhaba arkadaşlar ben konu açamıyorum bu siteye yeni üye oldum derdimi burdan msj atarak anlatmak istiyorum arkadaşlar bende Football Manager 2009 var ama kasıyo pc biraz Football Manager 2008 de var ben 2008 oynamaya devam edebilirim ama kadrolar eski kadro yenilerini arıyorum ama bulamadım bu sitede vardır die düşünüyorum sizler linki biliyosanız ve nasıl kuruluor burdan bana bi anlatırsanız çok minnettar kalırım...Kısacası Football Manager 2008 oynamak istiyorum ama eski kadrolar olmasın yani en son yeni kadrolarla oynasam gzl olur die düşünüyorum milan baroslu kewelll galatasaray gibi bana bu konuda yardım edeck arakdaşları arıyorum lütfen bi yardım şimdiden tşk ederim arkadaşlar...
arkadaslar benim biraz daha ilginc galiba... hersey, kurdum ama oyun tamamen turkce olmuyo
mesela hala 7 yabancı oynata biliyrum turkiyede ve hata verip cıkıo bazen ... butun dosyalar var belirli bi sıraya gore mi kurmalıyım acaba......
hacım peki kendi resmimi nereye yükleyecem?? antalyasporu çalıştırıyorum nereye kopyala-yapıştır yapıcaz
FM 2008'in 2009-2010 update'ini bulabilirmiyiz acaba
Logo ve yüz paketlerini indirip kurdum. Graphics dosyasını kendim oluşturdum, logo için Cache adlı dosyayı sildim. oyuna girince ana menü yerine beyaz bir ekranla karşılaşyorum hiç bir komut veremyiorum dolaysıyla ne yapmalıyım ???
oyunu kaldır tekrar kur bi problem olmuş belli ki en iyi çözüm budur
Hallettim sağ olun.