Zaten gereksiz bir mantık yürütme olduğunu düşünüyorum.
Yani şuan ki başarısızlık Galatasaraylı oyuncuların olması ve Fatih Terim'in onları kayırması
Dünya 3.lüğü ise Fatih Terim'in meydana getirdiği Galatasaraylı oyuncuların çoğunluğu ve büyük katkısıyla kazanılmıştır ancak Şenol Güneş'in başarısıdır.
Ya birini tutun yada diğerini bırakın. Milli takımda bu oynamış şu oynamış Fenerli yok, Bjkli yok bu yüzden başarısız diyecekseniz Dünya 3.lüğüyle övünmeyin hatta bahsini etmeyin. Yada övünün bu söylemlerden vazgeçin.
Onlar topcu içinden ben milyonlarca 11 çıkarırım ama dikiş tutmaz. Herkes oynayamaz. Ne adamlar gördük havada 50 takla atıp gol attılar ama Milli takımda top ayaklarına gelmiyor. Olayı 4 büyüklere vuralım. Fenerden kimi alsın. Kaleci haricinde kimi alabilirsin. Avrupada iyi oynuyor ya Milli takımada lig gibi bakarsa ne yapacaz. Avrupa gibi baksın diyelim Türk oyuncu mu var doğru dürüst oynayan. Beşiktaş'tan kimi alsın. Göbeğe oyuncu almaktan başka. Türk olan ve takımında oynayan en iyi oyuncular Galatasaray'da. Neyse kısaca şunu demek istiyorum.
Başarısızlıksa hepsinin başarısızlığı, galip geliyorlarsa hepsinin başarısıdır. Şimdi burda hangi oyuncu ligde ne yapmış, Milli takımda kimin oyuncusu ne pas yapmış ne gol atmış analiz yapmayalım.