Ordu’da bayram
Teknik Direktör Bahri Kaya, “Galibiyetle başlamak beni mutlu etti. Taraftarlarımızda muhteşemdi. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum” dedi
HAKETTİK
Orduspor’un başında çıktığı ilk maçta 3 puanla tanışan Teknik Direktör Bahri Kaya’dan mutlusu yok. Mardinspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyete imza attıklarını ifaden tecrübeli çalıştırıcı, ''Adeta ilk yarı üzerimizde bir uğursuzluk var gibiydi. Ancak ikinci yarıya yine kazanma hırsı ile çıktık. İkinci yarı ise kapanan bir Mardinspor karşımıza çıktı. Mardinspor, Ordu'ya beraberlik için gelmiş. Bu nedenle de ikinci yarının ilk 10 dakikasında katı bir savunma uyguladılar. Ama kazanmasını bildik. Orduspor'da galibiyetle başlamak beni mutlu etti'' dedi.
TARAFTAR MUHTEŞEM
Alınan 3 puan ile birlikte ligde üst sıralara doğru tırmandıklarını ve bundan sonraki haftalarda da galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden Kaya, ''Orduspor taraftarını her yerde överlerdi, Mardin maçında kendi gözlerimle gördüm. Muhteşem bir taraftar topluluğu var. Ligin sonuna kadar bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Eksiklerinin olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız'' dedi.
Avniaker@
Ordun-Mardin maçı oynandı resmen Hakemi ve Mardinide yendik.Abartmıyorum eger yapılan Hataları Tvlere cıksa hakemin futbol hayatı biter..zaten yerel Kanalda bütün pozisyonlar tartısıldı..
Net penaltımızı vermedi birde sarı veriyor oyuncumuza..Onların kalecisi sakatlanıyor hemen Saglık görevlilerini cagırıyor..Bizim kaleci sakatlandı bizmkine Kalk diye eliyle işaret yapıyor en az 30 saniye işaret yaptı Sonra saglık görevlilerini cagırıyor..Oyuncumuz cem demir yerde yatıyor sakatlanıyor..Saglık görevilisi giriyor sahaya falan Sonra oyuncumuzu kaldırıp sarı veriyor bunuda ilkdefa görüyorum..Maçda net bir golümüzü engelledi...Daha sonra sertlige izin verip bir cok oyuncumuza sacma kartlar gösterdi....Üstelik mardince Cosdu Sürekli bilege sert girmeye basladılar..Hakemde izledi resmen:)Ardından maca 5 dakika uzatma verdi maçı 6 dakika oynattı hemde Mardin O arada Gol kacırdı tam topu kaptık 3 e 1 gidiyorduk maçı bitirdi..Yani görüntülerini izleseniz varya Sok olursunuz...Burdan cıkardıgım sonuc bu:):)
Hakem Muşlu artık siz düsünün.........
Orduspor-Mardin maçına MUŞ'lu Orta hakem atarsan o hakemin tarafsız olmasını bekleyemezsin.Bu art niyetli kafalar degişmedikçe maçlarda daha çok olaylar çıkar.Karadeniz takımı ile Doğu takımı maç yapıyor,Doğu bölgesinden bu maça hakem atanmasının mantığı ne anlamış degiliz.Ege,İç Anadolu,Marmara ve Akdeniz bölgesi hakem hiç yokmu?
Eger maç 0-0 bitse idi Çok olaylar cıkardı..Zaten Penaltı pozisyonunda 3 4 şişe sahaya yagdı:)0-0 bitseydi maç kesin OLay cıkar ve saha kapatma gelirdi...Resmen deli etti bizi ya....
Orduda hala konusuluyor o derece herkez kızgın....