Kalli yanlis bir 11le basladi maca.Mutlaka kazanmamiz gereken macta tek forvet olarak Serkani oynatti,halbuki yaninda Hakan,Ümit,Nonda üclüsünden birisiyle baslamaliydi.Serkan bos alanlarda etkili bir futbolcu,nitekim attigi golde,ve yaptirdigi penaltida gördük bunu.
Linderoth`u cok sacma bir tercihle sag kanatta baslatti,o bölgede oynayan Hasani ise ortada.Yahu Linderoth süratli,adam gecebilen birisi olsa neyse,kabul edecez de,yani bu adam defansif bir futbolcu,orta acmayi bilmeyen bir isim,sag kanatta isi ne ? Sen hangi mantikla onu sag kanatta baslatirsin ? Isin komik yani o bölgenin adami da Linderoth`un mevkisinde :D
Herr Kalli sen Galatasaray´i deneme tahtasi mi sandin ? Böyle komik islerle kendi egonu büyülttün,daha da büyültmeye devam ediyor.Annesi onu Kadir gecesinde dogurdu galiba,böyle yirtiyor her seferinde.Ama birgün gelir birisi buna dur,efendi der !
Kendisiyle celismekten,sacma sapan isler yapmaktan biran evvel vazgecmeli,cünkü ilerisi karanlik,göremiyoruz birsey ne yazikki ! Ve biz taraftarlar olarak bu durumdan hic memnun degiliz !
Gelelim maca;
Ilk yari iki takimda birbirine futbol oynattirmadi,mücadele vardi,iyi mücadele vardi ama futbol yoktu ! Ben ilk yarida 3 pas yaptigimizi hatirlamiyorum.Defansif bakimindan cok iyiydik,ama ofansif bakimindan bir okadar da kötüydük !
Serkan ileride yine yanliz kaldi,Lincoln ileriye top tasiyamadi,Hasan etkisizdi,Linderoth kanada gecirildi,etkisiz kaldi vs.
Ilk yarida tek sutumuz yoktu kaleye.Bu herseyi özetliyor sanirsam.
Gecelim 2.yariya.
Kalli aldi Hakani oyuna,zaten rakip zayif,Hakan gibi mücadeleci,defansi yipratan birisi girdiginde oyuna olan olumlu etkilerini gördük,ve nitekim goller bulduk.
Son günlerde sorunlar yasayan Hakan Sükür bile tek basina bu takimi dagitiyorsa,varin Nondayi,Ümiti düsünün ..
Kalli cift forvetle baslasaydi oyuna bunlari yasamayacaktik !
2.yarida daha etkiliydik,oyunun kontrolü hep bizdeydi,ama bu kimseyi yaniltmasin.Karsimizda berbat bir takim vardi !
Ben takimima gönülden bagliyimdir.Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin.
Ama özelestiri yapmayi da bilecegiz,ben sahsen Kalli yönetiminde ilerisi icin bir umut göremiyorum,futbolculari kastetmiyorum,oynanan oyundan kastim.
Bu takim hocasiz buralara kadar geldi,Kalli bize hep köstek oldu,hazir takima kondu,ve sacma sapan taktiklerle kendisini yüceltmeye calisiyor.Almanlari iyi bilirim,egolarini tatmin etmek,kendilerini büyük göstermek onlara büyük zevk verir.Galatasaray Kalli ile zor durumda,ve birisinin bu adama dur demesi gerekiyor !
Galatasaray senin oyuncagin degildir KALLI !
Galatasaray senin deneme tahtan degildir KALLI !
Sen Galatasarayi egonu tatmin etmek icin kullanamazsin,buna gücün yetmez !
Galatasaray öyle büyük kulüptür ki,siz o büyük kulübün önünde öyle bir ezilirsiniz ki,milletin önüne cikacak yüzünüz olmaz !
Eger icinde biraz insaniyet varsa,bugünden birak takimi !
Istifa Karl Heinz Feldkamp !