hadi alalım
haber nitelikli şeyleri koysak buraya daha iyi olur.
Foruma her takım hakkında genel sohbet odası gibi birşey olabilir aslında. Galatasaray hakkında tüm genel kafelik yorumları oraya yazarlar.
Printable View
hadi alalım
haber nitelikli şeyleri koysak buraya daha iyi olur.
Foruma her takım hakkında genel sohbet odası gibi birşey olabilir aslında. Galatasaray hakkında tüm genel kafelik yorumları oraya yazarlar.
İbrahim Akın İ.B.B ile anlaşmak üzere. ;)
Kesin Haber;İbrahim akın menejeri söyledi..Akın 2 gün içerisinde Kiralık olarak Belediyeye gidiyor:)
Quote:
G.Saray kaleci sorununu çözdü
Sarı-Kırmızılı ekip Mondragon'dan sonra bir türlü güven oluşmayan kalesindeki sorunu çözdü... Galatasaray yönetimi İsveçli kaleci ile her konuda anlaştı...
Galatasaray Yönetimi hem Andreas İsaksson hem de kulübü Manchester City ile el sıkıştı. İmza için artık saatler sayılıyor.
Jaaskelainen devre dışı!
İlk yarının son haftasına lider girip, Sivasspor ve Fenerbahçe’nin ardından 3. çıkabilen Galatasaray’da 1 nolu sorun çözüldü!
Orkun ve Aykut’tan memnun olmalarına karşın daha tecrübeli bir ismi de kadroya katmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Andreas İsaksson ve Jaaskelainen arasındaki son tercihini yaptı.
Manchester City’de 3. kaleci pozisyonuna düşen ve bu nedenle Ada’dan ayrılmayı kafasına koyan İsaksson ile prensip anlaşmasına varıldı.
Eriksson da jest yaptı!
İsaksson'u menaceri Roger Ljung ile Linderoth ikna ederken, Sven Goran Eriksson da Aslan’ın ekmeğine yağ sürdü! Kaledeki tercihini Joe Hart ya da Schmeichel’dan yana kullanacağını açıklayan Eriksson, City’ye İsveçli kaleciyi bırakmalarını önerdi.
Bu gelişme sonrası Ada Kulübü’yle de el sıkışan Cim Bom, işi imza aşamasına getirdi. Andreas İsaksson, 26 yaşında ve 1.99 boyunda...
Fanatik
Linderoth Ameliyato luyor 2 ay yok bu yüzden savascı bir ortasaha daha bakılıyor...Çünkü Ayhnanın falanda durumu belli degil..Quote:
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Arkadaşlar dün de söyledim... Bir yerli bir yabancı stoper istiyorlar. Yerli Emre Güngör... Yabancı kim olacak fikrim yok. Kaleci de almak istiyorlar...Ama Kalli ısrarla bir orta saha oyuncusu daha istiyor. Linderoth tipinde...
Menejeeri
acıkladı..Rahat ol:)
Arkadaslar aradaya kızmayın menejeri...Okan ve emreyi Kulübü zarara sokarak Avrupaya götüren menejer...Ahmet bulut okan ve emreyide Gizlice kuylübten kacırmısdı..Quote:
Okan Buruk ve Emre Belözoğlu’nu İtalya’ya götüren Menajer Ahmet Bulut, Arda’nın da menajeri... Avrupa’nın birçok kulübünden Arda için teklifler gelen Bulut, ‘İsimleri Arda’ya bile söylemiyorum. Çünkü konsantrasyonunun bozulmasını istemiyorum’ derken, genç starın Servet ile yaşanan tartışmadan sonra yönetim ile yaptığı görüşmede transfer konusunun da gündeme geldiği ifade edildi.
Arda bu görüşmede, ‘Sezon sonunda kulübüm de para kazanırsa ve siz de izin verirseniz gitmek isterim’ dediği, ayrıca sözlemesine ‘Türkiye’de sadece Galatasaray’da oynar’ maddesini koydurmayı teklif ettği de ifade edildi.
Bu menejer hemen kavulmalı..Şimdide Ardanın aklını celiyorlar...Ardayı sürekli göklkere cıkarıp gizlice baska takımlarla Flört yapıyor..
Quote:
Emre Güngör, 1 milyon dolara Cimbom’da
G.SARAY, ara transferdeki ilk adımı A.Gücü’nün genç futbolcusu Emre Güngör’le attı.
Bir süredir görüşmeleri sürdüren iki kulüp her konuda anlaşmaya vardı, sarı-kırmızılı yöneticiler Emre’yle de görüşerek el sıkıştı. Kayseri ve Trabzonspor’un da talip olduğu futbolcu için A.Gücü Başkanı Cemal Aydın, “G.Saray’la anlaştık” dedi. Buna göre G.Saray Emre için Başkent ekibine 1 milyon dolar bonservis ücreti verecek. Emre’ye de yıllık ücret olarak 600 bin dolar ödenecek. İmzanın, ara transferin başlayacağı 2 Ocak’tan sonra atılacağı açıklandı. Bu arada A.Gücü Başkanı Cemal Aydın, ara transferde talip çıkması halinde Bebbe’yi de satabileceklerini açıkladı.
VATAN
Emre hayirli olsun.
Quote:
Mehmet Düz'ün yıldızı parladı
PAF Ligi'nin ilk yarısında rakip filelere tam 10 gol gönderen Sarı-Kırmızılı ekibin genç yeteneği Mehmet Düz, Anadolu kulüplerinin gözdesi haline geldi.
26.12.2007
PAF Ligi’nin ilk yarısında rakip filelere tam 10 gol gönderen Sarı-Kırmızılı ekibin genç yeteneği Mehmet Düz, Anadolu kulüplerinin gözdesi haline geldi. 19 yaşındaki futbolcu, performansıyla Kalli’nin bile dikkatini çekerken, başta Orduspor ve Eskişehirspor olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi aldı. İlginin kendisini memnun ettiğini dile getiren Düz, “En büyük hayalim A takımın formasını giymek. Ama teklifler nedeniyle de çok mutluyum” açıklamasını yaptı.
Kaynak: Fanatik
manageri acıkladıysa derin bi oh cekebiliriz:D:D:D
Vay mehmet düzü Orduspordamı istiyormuş:):)
50M dolar'a 10 oyuncu alindi, halen 3 kisi istiyor kalli...yuh yaani...
Bence forvete ihtiyac yok, Ümit,Nonda, Özgürcan, Cagri ve Mehmet Düz var.
Özgürcan'a bi sans verilse, kendini göstercek
Kalli forvet istemiyor:)
Mehmet yıldızı yamamak istiyorlar bize...Adnan sezgin bilededi bizde daha iyi adamlar var dedi...Piayasa yapmak istiyorlar..
Kalli;2 stoper,1 kaleci, 1ortasaha istedi:)
Emre güngör tamam.2.stoper yabancı olackmış..Ayrıca linderoth 2 ay yok,Ayhan durumu belli degil..Bu yüzden ortasaha istedi bencede mantıklı tecrübeli biri olacakmış:)
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Hagen kesinlikle gündemde yok
Arkadaşlar uzun vadeli bir yabancı stoper aranmıyor. 6 aylık 30 küsür yaşlarında 300-350 bin euro garanti para ve 10-15 bin dolar maç başı alabilecek bir oyuncu aranıyor. Yani sezon sonunda yolların ayrılacağı, durumu idare edebilecek bir adam arıyorlarmış
Valla ilk defa yönetim güzel birsey yaptı...Bouzidi kiralmamız süper..Belki Ankaragücünde yıldızı parlar..Bizde duruma göre seneye alırız..Çok dogru bir karar...En çok kiralık olayına sevindim...Litvanyalı stoper ile bouzid baya iş yapar..Quote:
Bouzid Ankaragücüne Kiralandı !!!!
http://www.sporx.com/images/1/29/6679_986_B_Emre002.jpg
Emre G.Saray'da
Savunmada İsmael Bouzid'den istediği verimi alamayan ve Emre Aşık'ı Ankaraspor'a kiralık verdikten sonra zor durumda kalan Galatasaray, Ankaragücülü defans oyuncusu Emre ile her konuda anlaştı. Bouzid'i başkent ekibine kiralık verecek olan Sarı-Kırmızılı kulübün bu transfer için 1 milyon dolar da bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi. Emre ile 2 ya da 3 Ocak'ta İstanbul'da sözleşme imzalanması bekleniyor.
Kaynak : DHA,Sporx
Cok iyi bir transfer.Yönetimi tebrik ediyorum.InsAllah Emre bizde cok basarili olacak ki ben buna inaniyorum.
"Galatasaray ve City anlasti"
Bugün Isvec basininda da Isaksson´un tamam oldugu haberi cikti. Ama haberin iceriginde haberin türk basini kaynakli oldugu belirtiliyor. Yani türk gazetelerinde cikan haberler disinda degisik bir durum yok.
http://www.expressen.se/sport/fotbol...h-city-overens
İsaksson Bize gelebilir Arkadaşlar !!!!
Fanatik haberi dogru..Çünkü Kasper kiralanmısdı.Takıma geri geldi..Kasper 1kaleci,Harts 2.kaleci oldu:)İsaksson 3.kaleci oldu artık ayrılıyor buyrun....
Yani isaksson bize gelmesi için engel kalmadı gibi birsye bakalım neler olacak:)İsvec basını kesin ayrılıyor gözüyle bakıyor...Quote:
Kasper heads to Cardiff on loan 26/10/2007 09:55
will be very good for him to go on loan for one month to Cardiff and then after that we will see what is happening."
http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pa...10&toyear=2007
At the end of October, Kasper headed down to Cardiff on an initial one month loan deal
bouzid bence fena futbolcu degil
Cemal Aydın taraftarı yine baydın. Emre çok kaliteli oyuncudur ama çok kaliteli adam mıdır tartışılır.
TR.Captain Emre iş yaparmı bizde..birde senden yorum alim:)
Yusuf Tunç kayacı yorumunu okuyabilirsin:)
Quote:
MİNİ YORUM
Tam isabet
Emre Güngör, Ankaragücü'ne Bakırköy'den transfer oldu. Çok genç yaşta Başkent ekibinin formasını giymeyi başarsa da, ilk sezonunda pek fazla şans bulamadı. 2. Lig takımlarından Telekom'a kiralık verilmesi, onun için çıkışın başlangıcıydı. Bu dönemde Ümit Milli Takım'a seçilmesiyle yıldızı parladı. Ersun Yanal'ın Ankaragücü'nü çalıştırdığı dönemde de ilk 11'de sık yer alamadı, ama bir kez kaptığı formayı kimselere bırakmadı. Üstelik istikrarlı formu, onu genç yaşında Ankaragücü'nde kaptanlığa kadar yükseltti. . Emre özellikle agresif futboluyla göze battı. Bir savunma oyuncusu olmasına rağmen hücuma katılıp kritik gollere imza attı. Hava toplarındaki hakimiyetinin yanı sıra bir savunma oyuncusu için çok önemli olan çabukluğa da sahip. Buna bir de üstün markaj özelliğini katarsak, oldukça iyi bir savunmacı olduğunu söyleyebiliriz. Galatasaray'ın formda ismi Servet'e alternatif de olabilir, partner de. , Emre Güngör'ün Türkiye'deki en iyi yerli seçimi olduğunu ifade edebiliriz.
Tunç KAYACI
oyuncu olarak iyi oyuncu, ama nasil bi kisilik?
Emre kesinlikle çok iyi transfer. Genç olması ayrıca 1 milyon $ gibi çok uygun bir fiyata alınması Galatasaray açısından muhteşem.İkili mücadelelerde kolay kolay pes etmez. Geçen sene evlendi ve gece hayatına kapılacağını zannetmiyorum. Şans verilirse Milli Takıma kadar bile yükselebilir.
Isaksson bize gelirse sevinçten ağlarım, milli takımda gösterdiği performansı farkedince " Keşke biz alsak " diye geçirmiştim içimden. Emre Güngör benim için kapalı kutu. Ama yaşının genç olması büyük avantaj. Üstelik bu sayede Bouzid denen patlamaya hazır bombayı da bertaraf etmiş olduk. Kısaca bence bu da iyi transfer. Bence alınacak diğer yabancı çok yönlü bir defans oyuncusu olmalı. DRC,DM tipi bir oyuncu olursa işimizi görür.
Resim bana ait:DQuote:
Emre Güngör Galatasaray’da
2007-2008 sezonunun ilk yarısında Ankaragücü’nde forma giyen Emre Güngör’ün kulübümüze transferi hususunda Ankaragücü Kulübü ve oyuncuyla her konuda anlaşmaya varılmıştır.
Emre Güngör’ün imza töreninin tarihi ilerleyen günlerde resmi sitemizden duyurulacaktır.
Galatasaray Futbol AŞ
http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=302994
http://img105.imageshack.us/img105/3...08bcopypc9.jpg
Forma da cok yakisti aslanima.Büyük Kaptanin özellikleri var bunda,insAllah o da Büyük kaptan gibi kulübe uzun yillar hizmet eder.(:
Hayırlı olsun Galatasaray'a. İhtiyacı olan bir mevkiye transfer oldu bence. Bouzid, Carrusca falanda gönderilebilirse kaliteli bir ortasaha bir forvet güzel olur. Ortasahadaki sakatlıklar bu sene çok belini büktü galatasarayın.
İyi transfer oldu, lazımdı stopere iyi bir oyuncu.. Zaten Türk stoper bulmak zor, yerinde bir hamle oldu..
Transfer politikamız bu şekilde devam eder ve şu lanet olası sakatlık belasından bir an önce kurtulabilirsek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleriz..
Hayırlı olsun güzel bir transfer oldu :)
Haklısın:)
Bouzidi Emre ye karsılık kiralamısız..Nedense ismi yazmıyor:)
Kallide zaten Ortasahaya linderoth tarzında adam istemiş..Linderoth 2 ay yok ayhan durumu süpheli bence tecrübeli biri sart:)Kaleci transferi ve 1 yabancı stoper daha alınacakmış..Bakalım zaman herseyin aynası:):)
Bouzid Ankaragücüne mi kiralandı? İyi olmuş o zaman forma şansı bulursa kendini kanıtlar belki boş transfer değildir galatasaray için bunu orada gösterir.
İyi olmuş Bouzid için.
İki gün sonra bu Emre Güngör milli takıma çağrılırsa kafayı yerim ben :) Büyük takıma transfer olunca gözüne batıyo Fatih Terim'in böyle oyuncular. Milli takıma çağırdığı Can'dan, İbrahim Kaş'tan, Emre Aşık'tan daha iyi bir oyuncu bence Emre Güngör.
Emre Güngör insAllah takimda iyi performans gösterip Euro 2008de Milli takim kadrosunda olur.
Ama önce tabi ki takimdaki performansini görmek lazim.Ben hala Servet konusunda kararsizim,Galatasaray kalitesinde biri degil Servet.Emre´ye güvenim tam,Serveti kesebilir iyi oynarsa.
Hagi'nin İstedigi bir adammış...Hagi'nin vaktinde henüz PAF takımında oynarken alınmasını istemiş:)
Hayırlı olsun gs için...Güzel transfer..Ama servet-song ikilisininden birini mi kesecek?
Hayırlısı olsun Galatasaray için.Beğendiğim bir oyuncu Emre Güngör.İyi oynarsa kesebilir Servet'i,ki bunu da yapabilecek kalitede bir oyuncu.
Devre arasında ki ilk transferimiz hayırlı ve uğurlu olur inşallah. Yerinde bir transfer.
Türkiye kupası ilk maçında Servet cezalı:)
Song-Emre Göbekte olacak:)Rakibimiz bursaspor..
Emre içinde iyi bir sans olacak....
Emre Çok sarı kart gören biri..suanda zaten 12 maçta 5 sarı görmüş...
Emre güngörü Cska Moskava bile istemiş...Gecensene Cska Caner transferinden sonra Emreyi de almak istemiş Ankaragücü vermemiş..Muhammed kardeş belki bilir:):)...
Evet bu sezon başında Cska ve Rubin Kazan istemişti. Hatta Rubin Kazan'ın menajeri Türkiye'ye gelmişti. Ama bu transfer olmamıştı. Aslında Emre gitmek istemese Emre gibi bir oyuncuyu bu kadar uygun bir fiyata alamazdı Galatasaray. O dönemde CSKA'nın 3 milyon € + sonraki satıştan %25 teklif ettiği yazıyordu.