-
http://www.fotomac.com.tr/2008/01/13...DBCFAE470a.jpg
Servet çaldı Nonda söyledi!!! Fotomac ilk kez güzel bi baslik bulmus :D
Bizim acimizdan güzel bir mac oldu. Önemli eksiklere ragmen, maci rahat bir sekilde kazandik.
Nonda iyi performans gösterdi ve 3 tanede atti. bu rakam 5 bile bula bilirdi, ama kismet.
Arda eski performansina dönmeye basladi sonunda.
Dün Baris'i ve Servet'ide yok begendim :k:
-
Tüm oyuncularımız güzeL oynadı.Rizeyi kendi sahasında yenmek zordur kaldiki büyük takımlara karşı oynadagı maçlar..
Bu arada başlık haraki:D:D
"G.Saray muhteşemdi"
Turkcell Süper Lig'in 18. Haftası'nda Galatasaray deplasmanda, Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından konuşan Ç.Rizespor çalıştırıcısı Saffet Susiç, Galatasaray'ın muhteşem bir oyun sergilediğini belirtti.
"Karşımızda muhteşem bir Galatasaray vardı. Onlara karşı yapabileceğimiz birşey yoktu" diyen Susiç, Galatasaray'ın uzun boylu oyunculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu, karşılaşma önceside de hava toplarında sıkıntı yaşayacaklarını bildiklerini söyleyerek, "Savunmamızda kafa toplarına çıkamadık" diye konuştu.
12.01.2008
Kaynak : Sporx.com
-
Galatasaray'ı terik etmek lazım. Nonda'da 3 gol atarak ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Bu futbolu UEFA Kupasında da sergilemesi dileği ile...
-
Tebrikler Galatasaray.O kadar eksiğe rağmen,zemine ve havaya rağmen,Rize'nin formda olmasına rağmen 5 tane atarak ve bunu çok iyi oynayarak resmen kükredi ve ben burdayım dedi.
Aynen böyle.:D
http://www.homeoffice.idv.tw/archives/image/Aslan.jpg
Şimdi önemli olan bunu sürekli hale getirmek.Yoksa bu galibiyetin ve güzel oyunun bir anlamı olmaz.Rize'nin zayıflığına bağlanır..
-
Galatasaray akşam gerçketen mükkemmel oynadı. Nonda'nın üç golü onun aslında sadece penaltıcı olmadığını:) gösterdi.
-
-
Cok iyi oynadik,güzel futbol + güzel goller devaminda gelen 3 puan cok iyi oldu.
2.yariya iyi bir baslangic yaptik,umarim böyle devam ederiz.
-
G.birliği maçından sonra izlediğim en rahat maçtı herhalde.. Maçın başlaması ile kazanacağımızı anladım, relax bir şekilde izledim maçı.. Bouzid'in yaptığı hata sonrasında yediğimiz gol bile sinirimi bozamadı.. :D
Takım olarak iyiydik, bu kadar eksiğe rağmen.. Özellikle Nonda müthişti, 5. golde ekran başındakilere ve kameramana verdiği fake gerçekten harikaydı.. :)
-
Diger maçlarda devlesen Gonzalez bizden 9 gol yedi..Hakan kafasını süper cıkardı..
Nondanın 5.golü Alex erciyese Attıgı gole çok benziyor..
Bouzid iyi oynuyor ama çok gereksiz fauller yapıyor..Bence Hala bomba..
Ömer üründülünde dedigi gibi servet denizlispordaki servet gibi oynuyor..
-
Şaşırdım desem yeridir..1-2 belki ama 5 olması şaşırttı beni :) Bu Nondayıda anlayamadım ama ya 2,3 atıyor yada yatıyor :)
-
Yani bize mi yazık olacak, yoksa size mi, bilmem. O kadar kural koyduk bu bölüme, halen bakıp da feyz alalım, uyalım demiyorsunuz.
1. Maç esnasında şu bol oldu bu attı şu attı goooolllll işte edu deivid yok gökhan kaba yok şu çıktı şu girdi tarzında mesajlar atmayın. Demedik mi iki kelimelik dandik yorumlara yer yok artık diye?
2. Tartışmalarınızı birebir husumete dönüştürmeyin. Dönüşen mesajlar silinir. Ellerinize yazık.
3. Şimdilik sadece mesajlar silindi. O silinen mesajlara uyarılar da verilecek, gereken arkadaşlar okur grubuna alınacak. Bunu da bilelim.
-
Nonda inanılmaz bir golcü olduğunu gösterdi, Aslan parçası.. (: