Bizim gibi golcüler için henüz Türksportal SK takımlarında bizi tutacak defans oyuncuları bulunmamaktadır.Biz golcüler için gol atmak çok kolay olacak :)
Printable View
Bizim gibi golcüler için henüz Türksportal SK takımlarında bizi tutacak defans oyuncuları bulunmamaktadır.Biz golcüler için gol atmak çok kolay olacak :)
Yeni Transferimiz Parlayacak
Turksportal SK'nın genç yeteneği Emre Sipahi yeni transfer edilen adaşı Emre Çetin için çok iyi konuştu.Onun defansta oldukça yetenekli olduğunu belirtirken takıma kısa sürede uyum sağlamasını umduğunu belirtti. :)
Yüksek futboL zekam ve top tekniğim sayesinde kaLeci, top geçer adam geçmez, ezerim, siLerim süpürürüm gibi yorumLarda buLunan arkadaşları Maradona gibi ipe dizip goLLerimi sıraLayacağım. Maradonanın varisi ne Messi dir ne başkası. Benim :D
Bizlerde dahil olabiliyormuyuz bu organizasyona
Şemsi Şek:Emre abi beni arayıp bize gelmek istediğini söyledi!
Turksportal Sk'nın yeni transferi Emre Çetin hakkında ilginç iddia..
Şemsi Şek yaptığı açıklamada "Emre abi (Çetin) beni arayarak takım aradığını söyledi.Benden sizin takımda yer var mı diye sordu.Bende Başkan ile konuşayım,hallederiz abi dedim.Kendisini almaya sıcak bakıyordu yönetim ama kendisi nedense Turksportal Sk'yı seçti.Nedenini bilemiyorum ama bence yanlış yaptı.Kendisine başarılar diliyorum kariyerinde..
Kaynak:Fotospor
Doğru yolu buldu diyelim :D size gelip küme düşmemeye oynayacağına bizim takımda şampiyonluklar yaşamayı tercih etti :D:D
Rekabeti severim.Kalecilerin rekabetide bir başka olur.:)
Size bir anımı anlatayım.
Okul takımı maçında bir takıma 6-0 yenilmiştik.:D ve ilk defa yenilmiştik.Herkesin moralleri 2-0'dan sonra 0 oldu.4-0 olunca hoca beni çıkardı.Yedek kaleciyi aldı.Bende bunun üzerine gidip yedek kulübesini tekmeledim,yumruk attım.:D
Hocada bunu görünce maç çıkışı benle konuştu.Dedi sen bizim as kalecimizsin hemen küsmene gerek yok diye.:D
Savunmanın ortasında Umut ile iyi bir iş çıkaracağımız kanısındayım. Hakkımda çıkan asılsız haberlerede sadece gülüyorum. :) Ben zaten doğuştan Turksportal SKlıyımdır bunu herkes bilir. Başka bir takıma bırakın gitmeyi aklımın ucundan dahi geçirmedim. :)
Takımımın başarısı için varımı yoğumu ortaya koyacağım yan gelip yatmak bana göre değil. :D
Yahu şu TSK ve TSB takımlarına bir tane güzel defans oyuncusu gelmeyecek mi :D
http://www.normanhood.co.uk/tugay.jpeg
Wayne's Coffee Tugay abi ile röpörtaj yapacaktim. Beklerken dondurma yerken ayni zamanda Msn'de chat'lesiyordum. Birden yanima birisi yaklasti....
Tugay: Vaaay!! Ne yapiyon buralarda? Uzun zamandir görüsmüyoruz (::)
Yusuf: Sagolasin Tugay abi. Eh iste yuvarlanip gidiyom ve msn'de chat yapiyom :icon_lol:
Tugay: hee öylemi..tamam...simdide Transferin hakkinda kosusalim..Seni Avrupadan bir kac tane takim istemis, dogrumu?
ve bu takimlar hangileridi?
Yusuf: Evet dogrudur.
http://www.paitsio.com/uploads/RTEma...cia_CF.png.png
Ilk önce beni Valencia istemisti. D.Villa beni bizzate kendisi ayarayak beni Valencianin sag kanatinda görmek istedigi söyledi, ama ben Valencia icin cok erken oldugunu söyledim.
http://ebookers.m7z.net/content1.ebo.../Liverpool.jpg
Sonrada Liverpool beni Lauri Dalla Valle ile transfer etmek istedi, pingvin dansi yapariz diye :zuhaha Ama Transfer kosullarinda bir türlü anlasma saglanamadi..:icon_frown: Liverpool'da Pingvin dansi yapmak isterdim :zuhaha
http://www.miqiu.com/tuku/club/milan_logo.jpg
Sonrada Serkan abinin calistirdigi Milan'la görüsmelerde bulundum ama yine anlasamadim. Ben 10 kebabci isterken, Serkan abi en fazla 7 tane veririz dedi :zuhaha Sonrada TurksportalGücü'nden harika bir teklif aldim ve sonra buraya transfer oldum.
Tugay: Ohaaa....dermisiiiim:icon_smile:(aa) Pssssstt... Su kizin ablasi var mi (::)
Yusuf: kusura bakma ama yok (aa)
Tugay:En begendigin oyuncu kim?
Yusuf: D ile basliyor (aa)
Tugay: eee?
Yusuf: ikinci harfi a..
Tugay: ahahahaa buldum!!! Davut !!! (aa)
Yusuf: hee öyle Daavudun Villa (aa)
Tugay: Ammada yakisiklimis bu Daavud? Nereli bu Daavud? (aa)
Yusuf: (aa) Daavud degil David Villa (aa)
Tugay: hee bende diyom biryerden cikartiyorum bu adami.
Yusuf: Sssssht... suz bi yaa :icon_smile: Kiz birseyler yaziyor....:icon_smile:
Derken Wayne's coffee'yi birden bir Uzayli basiyor ve Elektrikler kesiliyor!!!!
http://www.internethaber.com/images/news/41358.jpg
Devami Yarin :icon_smile:
Türksportalgücü'nün yeni solbeki HasanCan Metin, kendisine kendi mevkiisinde Carlos'tan başka rakip olamayacağını açıkladı . :)
Bu ne resmilik ?
Gökay Kanmazalp herkesi geberteceğini açıkladı. :D
Aygün ezerim seni. ;;)
Aldım ben cevabımı :D Yalnız "Lafla peynir gemisi yürümez" ;;)
Ne zaan çıkçak bu takımlarbeyler:D??
o diilde hiç bi takıma girememişim:D:D:D
TurksportalBirliği diyorum,en büyük favoriyiz diyorum,baska söze gerek yok diyorum. ;)
Türksportal gücü gerçek şampiyon
düzanleme nedeni:alltta yazıyo
Bu işede Atatürk'ü karıştırmayalım.Yoksa işin içinden çıkamayız.
Gerrard "TurksportalGücü" dedi.
http://eur.i1.yimg.com/eur.news1.yim...empics/3846071
İngiltere'nin en çok satan gazeterinden The Times Gerrard'la röpörtaj yaptı. Röpörtajda Türkiye'nin yeni bomba takımlarıda bulunurken Gerrard açıklamasında Türkiye'de sadece TurksportalGücü'nü takip ediyorum. Zaten Türkiye'de de TurksportalGücü'nden başka bir takım tanımıyorum , Şampiyonlar Ligi'nde bizimle eşleşmelerini hiç mi hiç istemem. Eğer Liverpool'dan ayrılcaksam gideceğim ilk takım TurksportalGücü olur diye konuştu.
Gökay abi çok güzel olmuş.:D
Ya Gerard Ya Ben :D
Söze gerek var mı Aygün ? :D
Biliyodum beni tercih ediceğini :D
Hayal görüyorsun sanırım ? Neyse fazla söze gerek yok. Artık yamayı bekliyoruz. Dağıtmaya geliyoruz !!!
Yamayı bekliyoruz yazın daha siz :)
çoook beklersiniz:p
3/1'i olmuş.%33.Bizde diyorduk 15 tatilde bol bol oynarız ama zor.
Aygün'cüm , şimdi normal hayatını bir kenara koymadan günlük yaşantın içerisinde bu yapılan formlardan bir tanesini al önüne koy , aç data editörü.. RCA dengesini bozmayacak şekilde tek tek hesaplayarak gir.Her bir yazılanı tek tek gireceksin ama eksiksiz.
Bakalım nasıl bir duygu :)
Ben biliyordum aslında bu işe girişmeden uyarmama rağmen şikayetlerin ufaktan ufaktan başlayacağını..
Hoşuma gerçekten gitmiyor böyle şeyler.
Yok abi şikayet etmek değil.Biliyoruz senin özel hayatını.Onları bi kenara bırakıp bu datayı hazırlaman bile bu işe verdiğin emeği gösterir.15 tatilde rahatça oynardık ama sizde 15 tatilde yaparsınız bizde ondan sonra oynarız farketmez bizim için.Data işlerinden falan hiç anlamam ben.Hele bilgisayar başında tek tek yazmak uykumu getiriyor.:) Birde 2-3 kişisiniz o yüzden yükünüzde fazla.Neyse kolay gelsin size.
Şemsi rahat dur :p
kimse şikayet etmez ya çünkü yama çıkınca çok güzel şeyler bizi bekliyor biraz sabretmek gerek.
Evet şemsi'ye bir deneme formu yaptırttım düşüncelerini bekliyorum :p
Şemsi'de kimbilir o formu kime yaptırttı :D
Valla TSİ ekibini kutLuyorum büyük isLer yapıyoR
bu takimda benim de olmam lazimdi. Ama arkamdan oyunlar cevrildi kesin. Beni almayan bu takimlara oyunumda yer yok HiIIIHHH!!
Bırakın kardeşim çocuk mu kandırıyorsunuz siz :p
Zormuş ne zorluğu var Eren bize hikaye anlatma :p Şemsiyide örgütlemiş zor mor diye :p
Yalan arkadaşlar Eren istese 1 günde tüm data tamam :D
Ama istese işte boşverin siz mesajlara devam edin :p
Nerde kardeşim bu yama ? Yüzde Kaç Oldu ? Yeter artık çıksında oynayalım ? :D:p
yapılınca genel mi olacak yoksa herkes kendisimi yapıcak