bana kalırsa bu dediğin yaratıcılıkdan değil pozisyon almadan kaynaklanıyor...topun sekeceğini düşünürek oyuncu pozisyon alıyor...
Printable View
bana kalırsa bu dediğin yaratıcılıkdan değil pozisyon almadan kaynaklanıyor...topun sekeceğini düşünürek oyuncu pozisyon alıyor...
Bende Kesinlikle deneyeceğim sonucları heyecanla bekliyor olacağım...
Okuya bildiğim kadarı ile okudum çoğu mesajı ve çoğu kişide başarılı olmuş bende deneyeceğim şimdi Milvaldayım fazla birşey beklenmiyor takımdan ama bakalım (:
Banada mantıklı geldi deniyecegim saolasın...
Ayrıca bu yaratıcılık olayı frikike de etki ediyor arkadaşlar.Çoqumuz güçsüz takımların freekick degeri 10'un altında olan bi oyuncularından gol yemişisizdir.İşte burada da yaratıcılık söz konusu.Juninho gibi biri yaratıcılık fazlayken 10 freekickden sadece 2 sini kaleye tutturabildi.Yaratıcılık düşükken 6 freekick den 2 si gol 4 ü kaleci çeldi.Aradaki fark(::)
ya bende denıcem ınsallah uyar galatasarayla mukemmel bı kadro yaptım yaratcıılıgıda fazla yaptım hangı taktıgı denesem olmuyo cıldırcam artık guvenımı kaybettım denıyım bare ınsallah bendede ıse yarar cok ıyı bı konu acmıssın tesekkurler :):)
Bu arada arkadaşlar 1 taktik üzerinde çalışıyorum.İlk olarak Süpercup da ReaL Madrid'e karşı denedim sonucu aşşağıda.Kısacası başarılı.Biraz daha denedikten sonra başarılı olduqu kanısına varırsam sizlerle paylaşıcağım.Paylaşıcağım bu taktikte bütün tecrübem olucak:icon_biggrin::0:
abi benim forvetler süper ya. fazlasıyla gol atıyolar ama bide küçük takımlarla berabere felan kalınca gıcık oluyorum. bunu bende deniyecem.
ilk okumamda hi bişe anlamamıştım ama sonradan anladım.