gökhan emreciksin sezonaharika başladı ankaragücü kazanamadı ama gökhan gerçekten kalite bi adam ...
Printable View
gökhan emreciksin sezonaharika başladı ankaragücü kazanamadı ama gökhan gerçekten kalite bi adam ...
igençlerbirliği ankarada en çok oyuncu yetiştirip satan klüp olarak bilinir ama Şu dönemde ankaragücü çok daha iyi genç yetenekler kattı kadrosuna...
84 doğumlu gökhan emreciksin için çok genç diyremeyiz ama biz hep 17 yaşındayken yıldız adayı olup 24 ünde ikinci ligde sürünen çok oyuncu gördük gökhan ise tam tersi gençliğinde yanlış araştırmadıysam milli takım tecrübesi olmamış..ancak 1 kez özel maça çağrıldı o da geçen marttaki A milli takıma ...sözleşmesi 2010 yılıdnda bitiyormuş...bu yıl çıkışını sürdürürse 2010 da bedava gidecek olmasıda düşünülürse 2009 tranfer sezonunda muhtemelen satılacaktır..ve çok alacak takım olduğunuı düşünüyorum...
88 doğumlu murat duruer ise FM araştırmacılarımız tarafından kalitesi farkedilmiş bir yetenek...82 defa milli takımlarda boy göstermiş bir oyuncuyu farketmese ayıp olurdu zaten .... 2012 ye kadar sözleşmesi varmış .... maçta da çok iyi değildi bence ama olacak...
gelelim en çok tartışılan oyuncu 1991 doğumlu Abdulrahman KAYALI ankaragücü açısından fen büyük tehlike bu sene bitecek olan sözleşmesi...bu çocuğa sırf bu yüzden bile yedek bekletebilirler.....bir kaç hafta sonra da belki sözleşme imzalamaya razı edebilirler en büyük avantajları ise oyuncunun ankaragücünde adeta büyümesi tan 8 yıldır ankaragücündeki 17 yaşındaki bir oyuncu için ne demek olduğunu anlayın ama para göz ana babalar ve menejerler aklıma geldikçe çok zor ankaragücünün bu oyuncuyu elinde tutması
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özür dilerim abdurrahman değil abdülkadir kayalı olacak
Ankaragücü oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
GENEL YORUMUM
BANA GÖRE :
Serkan kırıntılı bu ligin en kötü kalecilerinden dir ne zaman görsem hatalı bir gol yer ca 125değil 110 seviyelirindedir ve 125 i geçemeyeceğini düşünüyorum
diawara 1 yıldır futbol oynamıyor hala 125 te kalmış 110 seviyelerine düşürülmüş olması gerekli
agustine 35 yaşlarında sene başından beri yedek neden alındığı hiç belli değil muhtemelen kontejyan doldurmak için ankatragücünün her sene klasikleşen yanlış transfer yapma tutkularından bir tanesi 100 seviyelerinde ca sı olduğunu düşünüyorum
mustafa özkan keza sene başından beri yedek 100 seviyelerine düştüğünü düşünüyorum
bunca hata nın yanında gözüme murat duruerin -8 lik pa sı çarptı bu güzel işte
serkan kırıntılı yine saçma sapan goller yedi 3 goldede hatası var
Serkan iyi kaleci, ama tek kötü yani..kendini süperman sanmasidir..