‘430 dikiş atılmış kadar yaralandım’
Polat'ın listesinden son anda çıkarılan Albayrak, yaşadığı üzüntüyü anlattı
Polat’ın listesinden son anda çıkarılan Abdurrahim Albayrak: “Yağmur altında saatlerce ağladım. Beni canlı canlı toprağa koymayacaklardı.”
http://www9.gazetevatan.com/newpics/...81409000_2.jpg
G.SARAY’DA seçim öncesi Adnan Polat’ın listesinde yer alması beklenen ancak son anda çıkarılan Abdurrahim Albayrak kendisini şoke eden olay nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Albayrak “Yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerin tanıtımda giydikleri tek tip kravattan dahi bana geldi. Listede yer almayacağımı öğrendiğimde arabamı yol kenarına çekip, saatlerce ağladım. Benim tek oyum var, onu da yine Adnan Polat’a vereceğim. Çünkü bu işi en iyi şekilde yapabilecek kişi odur. Ama ben bugüne kadar hiç kimseyi satmadım. Allah benim içimdeki G.Saray sevgisini almasın. Ben hastaneden maç için dikişlerle, serumla, pijamalarımla kaçmış adamım. Bu olay nedeniyle 430 dikiş atılmış kadar yaralandım. Polat bana çok zor şartar sundu ve ben de kabul etmiştim. Futbolcularla görüşmelere de başlamıştım. Yani bana yazık oldu. Bana kıymayacaklardı, beni canlı canlı toprağa koymayacaklardı” dedi.