-
ABOOO sen hala Servet´i Milan macindaki Servet saniyorsun,Fb dönemindeki Servet saniyorsun.Ben de Servet´i begenmezdim eskiden,ama adam kendisini cok gelistirdi,su anda TÜrkiyenin en iyi Türk defansi konumunda.Havadan gecit vermiyor,onu kolay kolay gececek bir futbolcu tanimiyorum ben.Dün Ankara macinda son saniyede basit hata yapmis olabilir ama hafif yorgunluk,hafif te konstantre kaybi diyebiliriz bu hata icin.Sen Servet´i Galatasaray da izle bence,eski kasetleri acip ta Servet hakkinda bilgi verme bize. :)
Hakan Balta sol bekte te oynayabiliyor.Galatasaray da defalarca oynadi orada ve siritmadi,güzel oynadi.Yani onun yerine kim alinacak baska ? Ibrahim Üzülmez ? Vederson mu ? Yok artik !
Mehmet Topal alternatif falan degil,banko oynayacak.Aurelio-Topal ikilisi göbekte olmali.Euro 2008 de bu ikili cok katki saglayacak bize.
Emre Güngör´ün neresi yetersiz anlamiyorum ki.Servetle olan uyumu ortada,Galatasaray da oynadigi maclar ortada.Hizli,oyun kurabilen,kademede iyi.
-
Servet'te gerçekten çok gelişme var.Onun sayesinde artık Galatasaray Song olmayınca sıkıntı çekmiyor.Maç içinde o tür hatalar olabilir.Bunu en büyük oyuncularda yapıyor.Yeter ki sürekli olmasın.Bu da zaten yok.
-
Feldkamp Ümit'in çok hakkını yedi ama golcü dediğin böyle olur sahaya çıkar işini yapar az süre almasına rağmen 11 golü var ayrıca anlamadığım şey bu kadar golcü bir futbolcu neden milli takımda düzenli forma şansı bulamaz???
-
-
Bu arada Ümit karan alternatif falan degil..Gerekirse milli takımda ilkonbirde oynamalı..İyi bir ümit karan gol yolalrında her zaman etkili olur..Kaldıki karan suan çok formda..
Hakan balta'yı norvej,Bosna,İsvec maçlarında gördük..Daha fazla konusmaya gerek varmı hayır:)
Servet,Baki gibimi??Buna en iyi cevabı beşiktaslı arkadaslar verir..
Servet hakkında konusmak istemiyorum..Milli takımın suanda banko oyuncusu..Busene taraflı tarafsız herkezin begenisini topluyor..Kendisini baya geliştirdi..
Emre bana göre yetersiz degil.Ha direk ilk oynaması suanda tabikizor..Ama sans verilirse elinden gelenin en iyisini yapar..
Mehmet topal suan tartışmasız,Aurellio'nu yedegi..Maçları izlerken baska gözle bakmayın.
Lincoln'e yapılan müdahale var..Tayfun ceza sahasında ayagına bastı penaltı idi..Tayfunda penaltı dedi..Üstelik Gstv de gördüm..Dizi'nin kapugu soyulmuş kıpkırmızı..Tabiki gücsüz ona katılıyorum..Ama yunus yıldırımda iyice abarttı:)(Hamilton itmesi,Erhan tekmesi)onları hiç konusmuyorum..
-
Maçın 19 mayıs stadyumunda oynanmaması sevindiririci malum zemin çok kötü:)..Ankaraspor'da neca yok..
-
Bu maçı Galtadsaray kazanır Ankaraspor'u zor günler bekliyor ligden kopmaya başladı