2014 yılındayım
resminiz gösükmüyor tekrar koyarsanız seviniriz.
Printable View
2014 yılındayım
resminiz gösükmüyor tekrar koyarsanız seviniriz.
2022 yılındayım adıymansporla başladım galatasaraya şl yi kazandırdım türkiyeyi dünya şampiyonu yaptım daha sonra lyonun başına geçtim 2 yıldır ordayım !
Oyunda iyi bir sistem kurulunca başarıı kaçınılmaz oluyor.
evet özellikle regen oyuncuların çıkması için bile oyunda ilerlemek gerekiyor daha iyi oyuncuları daha ucuz fiyata alıp dünyanın parasına satabiliyorsunuz
Evet daha finans anlamındada inanılmaz gelişiyosun..
2013 senesindeyim..rekorum 2015..
ben 2019 a geldim ankaragücünü dünyanın en zengin klübü yaptım bir uefa ve bir şampiyonlar ligi finali oynadım ama kupayı alamadım
Bu güne kadar bu oyunda 7 sezondan fazla oynamadım ama bu kez kararlıyım bir aksilik olmazsa 10. yılı devirmek istiyorum. Gerçi şu anda 2009'dayım ama.. Belki sıkılmadan daha ileri gidebilirim.
Kısmat olursa bende 2020 ye gelecem hayırsı bakalım :)
2010'daydım save bozuLdu:s
oyununda iLerLeyen arkadaşLara bir sorum oLacak "wonderkid" oLan TÜRK oyuncu oLdumu ?
Valla bende Wonderkid olan türk oyuncu görmedim ama oyunda çok ilerleyen arkadaşlarda mutlaka olmuştur..
2012 yılındayım 4 yıl fenerbahçede 4 şampiyonluk 2 türkiye kupası 3 türkiye süper kupası ve 1 uefa kupası şimdi ise zaragozaya geçtim
besiktasta basladım devre arasında tottenhama gectim 2.5 sezon sora ilk sampiyonlar ligi sampiyonlugumu aldım su an 2014 deyim 1 numarayım