-
Mevlüt bence ilkonbir baslamalı..Fransada baya goller attı..Bir görmemiz lazım onu..
Ligtv'nin verdigi video'yu kesin izleyin..Sansal büyüka falan degerlendiriyorlar..Mevlüt düz oyuncu degil..Topa vurusları bile cok iyi..Üstelik çok hızlı..Hava toplarında çok iyi..Kontratı 2012 yılına kadar devam ediyormuş.Türkiyeden takım tutmuyormuş ama Galatasaray'a sempatisi varmış..Trabznspor istiyormuş sanırım..
-
Bende Mevlüd ü merak ediyorum inş.. PA sı 180 filandır...:D
-
Çok kötü bence...
Ligin gol kralı Semih yok,Ümit Karan alınabilirdi.
Bir sürü de gereksiz adam var
-
"Semih'in hafif bir sakatlığı var, riske etmemek için almadım." gibi bir açıklaması var Fatih Terim'in. Bilmem sizin için birşey ifade ediyormu ;)
Kadroya gelince, bence çok kötü bir kadro olmuş. Tek tek yorum yapmayacağım. EURO 2008'e buna benzer bir kadroyla gidersek 0 çeker geliriz.
-
Semih falan illaki kadroda olacaktır..Terimin elinde sanırım 40 kişilik bir liste var..Bütün herkezi deneyecek eleme yapacak sanırım..Alternatifli bol kadro kurmaya calısıyor gibime geldi..Benim kızdıgım formda olan birkaç oyuncu var onlarıda cagırsa iyi olacaktı..Üstelik onlarda ilkkez milli olacaktı..
-
Ligde gol kralı olan ve yedekten girmesine rağmen liderliği haftalardır kimseyi kaptırmayan, açık ara önde olan Semih Şentürk'ü bu kadroyaya almamak şaçmalıktır. Fatih Terim'in teknik drektörlük bilgisine şüphe ile bakıyorum.
Semih'in sakatlığı var; ama bunu Semih değil de Fatih Terim biliyor komedi.