-
-
ali hangi taktiği denersen dene ben şampyon olcam ortak kariyerde :D
-
Bakalım zaman gösterecek ben schalke'den nefret ediorum biliyorsun .Başkanla aramda sorunlarıda bilion.Şampiyonluk gibi bi idddiam yok forza Münich artık
-
:D:D:D:D Ortak kariyerin şampiyonu benim tabii ki ikiniz de heveslenmeyin. Ali bu arada Tulli'yi FB kariyerimin 2. veya 3. sezonunda almıştım o zaman süperdi değerleri. Tulli'nin profilinin ss'ini koyar mısın ?
-
Tebrikler Alican çok güzel gidiyorsun FB kötü bir sezon geçiriyor cidden böyle devam et Alican.
-
-
kariyerinde başarılar alican umarım bu senede şampiyon olursun
-
Fena değilmiş Tulli ancak ben aldığımda mükemmeldi daha pek gelişmemiş yaş da 26. yine de o paraya gore ancak bu kadar .
-
-
Devamını bekliyoruz Alican..
-
Hep ''EZİYON'' Ama ne hikmetse ya berabere kalıyosun yada tek farkılı galip geliyosun? Bi terslik yok mu?
-
Aykutcugum İstatistiklere bakınca Anlarsın dedigimi hep rakipten üstünüm üstün olmadıgım maçlarda belirtiyorum galibiyeti hak etmedigimi senden ricam takım süper gidiyor,istatiklere bakarsan sevinecegim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-
Roma deplasmanından puan çıkarmak güzel devamın dilerim
-
-
Evet Deniz dagıttılar.Ama yedek kadro wardı bahane aramıyorum istastikler eşit ama Gökhan işi bitiriyor :)
-
iyi gitmeye devam ediyorsun alican başarılar
-
Tebrik ederim Alican ligde harika gidiyorsun FTK grubundan 2.olarak çıkarsın çünkü sen kupaya ağırlık vermiyorsun.Uefa grubundan da kalan 2 maçını kazanırsan çıkarsın.
-
-
Şampiyonluk şimdiden tamam Alican :) Uefa da güzel bir kura çekmişsin Sampdoria'yı elersin.
-
Ligde zaten banko şampiyon olursun.UEFA'da da yolun açık gözüküyor.Umarım kazanırsın ;)
-
-
West Ham'ı ham yaparsın kafana takma şampiyonsun zaten...
-
Güzel gidiyorsun.West Ham'ı elersin.Bir de puan durumu koyarsan çok makbule geçer.
-
sampdoria yı elemen güzel olmuş West ham ıda geçersin başarılar
-
Türkiye kupasında gruplardan yine çıkamamışsın ama diğer kulvarlarda iyi gidiosun başarılar
-
Alican bir eleştirim olacak neden Türkiye Kupasını bu kadar hafife alıyorsun gruptan 4te 4 ile çıkman lazım :mad: .Ligde mükemmel gidiyorsun Westham'ı da elersin.
-
Ali burası iyi ama :D ortak kariyere de bekleriz :D şaka bi yana da UEFA kuraların çok iyi önün açık bence.UEFA ya ağırlık ver.UEFA maçlarından önce ligde oyuncuları dinlendir sakatlık falan olmasın nasılsa Lig de şampiyonluk gelir.Hedefin Avrupa olsun.
-
Hepinize teşekkür edeirm.Ligde güzel gidiyoruz.UEfa da hedef yarı final...Maçlar eklenecektir
-
-
Liderim...Açık ara yeni ss'ler eklenecektir ....
-
-
west ham ı rahat geçersin gibi geliyor ftk kçtü olmuş ama olsn ss leri bekliyoruz
-
çok güzel gidiyorsun.. bende galatasarayla kariyer açmayı hedefliyorum...taktiğin hoşuma gitti,mümkünse yollarmısın....bu arada uefa da kupaya uzanabilrsin.pek güçlü rakip yok.ss lerini bekliyoruz..
-
ümit karan kac golde abi ya her mac golü var nerdeyse..?? gidiş süper bi uefa daha istiyoruzz:)
-
-
-
Ortak kariyer,turnuva,dersler,yazılılar derken unutup gidiyordum iyiki hatırlattsınız :n:
Maçlarımı en yakın zamanda koyacagım...
-
ali nerde maçlar hadı koy oynamadın mı daha
-
Bekliyoruz Alican.. Mükemmelsin.. Sana Mourinhodinho diyebilirmiyim ? :)
-
Ortak kariyerde Galatasaray'ı sana verseydik :)