-
Deivid'i oynatrmak için sağda Ali Bilgin'i denemedi. Neyse...
Edu eliyle attı bana göre, bir penaltımız verilmedi. Hatalar oldu ama art niyetli olmayınca zaten olay çıkmıyor. Bunları da geçelim...
Zico Maldonodo ile başlayarak çok büyük yanlış yaptı. Neyse ki erken farketti ve değiştirdi. Sene sonu derhal yollanmalı.
Avrupadan elendikten sonra bu takım ligi de bıraktı. Vurdumduymaz bir hava içersine girdiler. Belki avrupada yaşanan başarı onları doygunluğa ulaştırdı ve lige tekrar konsantre olamadılar. Dün oynanan hatta oynayamadıkları oyunu görünce kızasım geliyor onlara ama 1 ay öncesini hatırlıyorum ve yüzümde bir tebessüm oluyor.
Bu takım, bu oyuncular, bu Zico değil miydi Fenerbahçe'ye avrupada en başarılı dönemini yaşatan. Dönüp geçmişe bakalım, çeyrek finale çıkalım ligi 2. bitirsek de önemli değil mesajlarını görebiliriz. Volkan Babacan'dan İlhan Parlak'a kadar tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Sezonu kupasız kapatmıyoruz ayrıca, Süper Kupa'yı aldık ya.:p
Maçtan önce pankartta ne yazıyordu;
Her Zaman, Her Yerde
Hep Destek Tam Destek
Yaşattığınız herşey için teşekkür ederiz.
Bu 2.lik daha iyi olabilir. Takımda aksayan yönler görülür, Zico özeleştiri yapar ve seneye daha rahat hazırlanabiliriz.
Dün Sivas-Galatasaray maçı daha heyecanlı olmasına rağmen ben yine de daha çok Fenerbahçe'nin sıkıcı maçını izledim. İşte tarif edilemez bağlılık bu takımıma. Yenilince, şampiyonluğu kaybedince kopacak bir bağ değil bu. En sert eleştirileri de yaparım oyunculara hocaya yönetime yeri geldiğinde ama kalbimdeki sevgi hiç azalmaz.
Son olarak yine bu sezon yaşattıkları için teşekkür ederim hepsine.
-
maçta el serbesti galiba edu nun attığı gol ve kazımı attırdığı goldede bariz el vardı..Fakat fb el pozisyonundada penaltı verilebilirdi..