Saol ciwan kardeşde başka upload bildigin site varmı ya nerden alabılırım senden 6.3 yamasını tr ligini kazanıyorum 3 senedir bir kuruş para alamadım....
Printable View
Saol ciwan kardeşde başka upload bildigin site varmı ya nerden alabılırım senden 6.3 yamasını tr ligini kazanıyorum 3 senedir bir kuruş para alamadım....
sanırım bu adresten alabilirsin: http://www.megaupload.com/tr/?d=GWYRAYSF
En son çıkan güncellemelerde, önceki sürüm güncellemelerdeki bütün değişiklikler mevcuttur.En son çıkan güncellemeyi yüklemeniz yeterlidir.Quote:
Originally Posted by ceyhun127
arkadaşlar ben 6,0,3 yükledim sonrada türkçe yamayı kurdum. ama oyunu çalşıştırınca "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" ne yapmam lazım. lütfen yardım.
uyumluluk işlemini yaptın mı...Quote:
Originally Posted by k.hakan
o nedir acep
masaüstüne de oluşam fm2006 kısa yolunu sağ tıkla özellikler de...ordan uyumluluğu seç ve windows nt 4.0 ı seç...Quote:
Originally Posted by k.hakan
ya 6.0.3 ü yükledim. barcolonanın transfer bütçesi 24 milyon dolar fln oldu nasıl iş ya?
hiç bir şekilde hiçbi takımla kontrat imazlayamıyorum
arkadasım ben 6.0.3 ve turkce yamayı ındırdım bı guzelde kurdum ama hala versıyon 6.0 ve ıngılızce gorunuor bana yardım edebılecek olan warsa [email protected] msn ı ekleyıp yardım edersenız cok sevıncem
arkadaşlar buversiyon sadece türkiye süper ligi için mi
ya birde nasıl kuruluyor bir yardım etseniz .....
sorum için özür dilerim zaten yamayı yükledinmi direk oyuna kendisi işleniyor yamayı yükledim ama ne bigi değişiklikler var anlamadım yani transfer dışındakiler onlar benim için daha önemli mesela genç oyuncular artık kadroda fazla şans bulamadıkları zaman üzülmeyecekler buna benzer başka ne gibi yenilikler var acaba ......
Cok fark yok
arkadaşlar bu ne yaması şimdi ben anlayamadım
merhaba size bir sorum olacak.
bu FM2006 nın son yaması 0,3 olanı kurudğum zaman, bir önceki yamanın yaptığı işleri, yani onun düzelttiği hataları, eklentileride yüklüyormu?
yoksa sadece bi öncekinin üstüne bulunan eksiklerimi gideriyor.
SAYGILAR...
eksikleri gideriyor...
ayrica ben bı de hızlanma sezdim
öncelikle herkese selamlar.ben burda yeniyim.sorum şu:ikinci sezonuma başladığımda fikstür daha belli olmamıştı.şampiyonlar ligi ilk maçımıda yaptım yine belli olmadı.sonra bu yama'yı duydum.ve hemen indirip yükledim.bu paketi yüklediğimde oyunumdaki tarih eylül'ün 20'si.bu zamandan sonra yüklersem oyunumdaki fikstür sorunu giderilirmi acaba?veya yeni oyun mu açmam lazım.
yeni oyun açman gerek bildiğim kadarıyla
tabiikide ... yeni oyun açman lazım ..
Merhaba Arkadaşlar öncelikle benim sorularım biraz fazla olucak kusura bakmazsınız umarım cvplarsanız sevinirim.
Ben FM 2006 ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum yeni versiyonları hiç indirmedim sanırım en son 6.03 var onu indirirsem oyuna kaldığım yerden devam edebilirmiyim yoksa yeni oyun mu açmam gerek eğer devam edebilirsem yeni versiyonun farkını göre bilirmiyim işte transferler , hoca değişiklikleri takımlarda , genç oyuncuların şimdiki özellikleri felan belli oluyormu yoksa onun içinde ayrı TSL versiyonunumu indirmek gerek kısaca siz ilk versiyonunuzu kullandıktan sonraki indirdiğiniz versiyonları şimdiki günümüzde uyarlı olarak şuan oynadığınız oyunda geçerlimi geçerli ise indirdiğiniz versiyonları sırasıyla yazarsanız sevinirim şuan ki yani günümüzdeki olayları FM ' de görmek istiyorum bunlar neler ( yeni hocalar , takımların formaları , genç oyuncuların özellikleri , ) gibi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. saolun..
6.0.3 yaması yeni younlar için geçerlidir.
Biraz düşünün..Oyunda iken 6.0.3 yamasını yüklediğinizde transferler olabilir mi :)
Yeni oyunlar için farklılıklar görebilirsiniz ancak yeni youn açmanız gerekir ;)
bende bekliyorum ...???
datalı olan save gamede çalışmıyo.datasızda sadece hata gideriyo
YA ben 6.0.3 ü indirdim data nın içine attım db yi ve tümüne evet dedim oyuna giriyorum yeni oyun aç diyorum fakat hata verioo nabıcam ben
Nasıl bir hata ???
maymuncuk kardeşim yani 6.3 yüklediğimde ne gibi farklılıklar görücem sana zahmet yazarmısın.
Alıntıdır..Quote:
Originally Posted by Değişiklikler
Oldu mu dostum ;;)
Saol kardeşim...
Son bişey oyunun bazı yerlerinde çıkan kodlar örnek olarak şunlarmı yani gol olunca persuna surname tarzı çıkıyor ya gol atınca onu giderilmesi dimi ?
birde çok soru sordum ama 6.03 yüklersen yeni oyun ile başlamak zorunlu değilmi ve data , datasız yüksek mb ile düşük mb açıklarsan sevinirim.
Şimdi o hataları bende tam bilmiyorum ama Tükçe ile gideriliyor ;)
İkinci sorunda yeni oyun açman lazım..
hım ama o söylediğim hatada türkçe ile çözülmedi hata şöyle bişey gol olduktan sonra mesela necati attı diyip necatinin yanında surname , persuname gibi % gibi olmak üzere bir şey yazıyor. son bişey yüksek ve düşük mb konusunda ve datalı , datasız hakkında bilgi verirsen sevinirim.
slm
ben yeni çıkan yamayı indiremiyorum bana yardımcı olabilirsen çok sevineceğim
[email protected]
saygılarımla
Quote:
Originally Posted by oSa
Nasıl yardımcı olabilirim ki??
Nerede takılıyorsun..
Maymuncuk Bana rapidden indirilen datalı 70 mb nasıl indireceğimin aşama olarak anlatırmısın , anlatırsan çok sevinirim.
Gelen sayfada önce Free'ye bas (sağ altta), sonra bir dahaki sayfada biraz aşağılarda süre geri saymaya başlayacak ve bittikten sonra çıkan kodu doğru yaz.
Ondan sonra Kaydet ;)
saol kardeşim.
Alpha ve Omega seçeneklerinin herhangi birisi olsa farketmiyor değilmi ?
Arkadaşlar kurulumunu anlatırmısınız.