ben tabıkı kımseyı sevmem,,sen hıc bı ınterlının mılanlıyı sevdıgını bı barcalının reallıyı sevdıgını ya da arsenallıyın chelseayı sevdıgını gordun mu..arklık baska taraftarlık baska,,Quote:
Originally Posted by ridvanu
Printable View
ben tabıkı kımseyı sevmem,,sen hıc bı ınterlının mılanlıyı sevdıgını bı barcalının reallıyı sevdıgını ya da arsenallıyın chelseayı sevdıgını gordun mu..arklık baska taraftarlık baska,,Quote:
hayır fenerbahçe taraftarı hala biz gs yi yenelim de ne olursa olsun mantığında
Aziz Yıldırıma gelince politikasını çok beğeniyorum feneri alıp götürücek çok daha ileri
belki yakında tek büyük fenerbahçe kalıcak oda olabilir bu gidişle
ama daum kaldığı sürece hiç bişey olmaz fenerbahçeden
üstelik ben anelka hagi den daha ii daha yararlı diyen fenerli tanıyorum
daha ne diyim şimdi ben bu adama
onlar tabiki sevmezQuote:
Originally Posted by imperius
1.si onlar aşmış hepsi belirli bişeyler kazanmış takımlar
2. Türk diiiller Türk demek birlik demek kardeşlik demek
tabiki avrupada kendi takımımızı en azından bu dönemlerde
millet bize karşı cephe almışken destekliicez
fenerbahçe cumhuriyeti yoktur
TC vardır.
Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?
madem konuyu türkiyenin en büyük takımı kim tartışmasına çevirdiniz AT gözlüklerinizi çıkarında gerçekleri görün diyorum.Quote:
14 türkiye kupası + 1 süper kupa + 1 ;UEFA kupası + 15 lig şamp + 10 cumhurbaşkanlığı kupası + 5 başbakanlık kupası > 16 lig şampiyonluğu + 4 türkiye kupası + 6 cumhurbaşkanlığı kupası + 8 başbakanlık kupası
eğer biraz matematik bilgin ve biraz da düşünme kabiliyetin varsa hangi takımın EN BÜYÜK olduğunu anlarsın. Ayrıca kimin "KAPAK GİBİ" olduğunuda anlarsın...
kim büyük tartışması yapılmadı benm dmk istediğim bu kadar sevilmeyen bir takım ancak çok büyük olmalıki kıskanıldığı için sevilmesin
bız senın gıbı gs yı yenelım yeter mantıgında olsak gecen sene kupada 5 yedıgımızde yonetımı daum u oyuncuları yollamasını bılırdık,,fb taraftarı son 5 senedır deıstı artık,,tek mac degıl daha kalıcı sonuclar ıstıyoruz artık ve bu dogrultu da gs ye bjk ye yenılsek bıle destegımızı surduyoruz..onlar asar tabii cunku onlar bole bırbırını cekememezlık,,hasetlık yapıp yukarı fırlayan takımı asagı cekmek yerıne onun sevıyesıne gelmeye calısıyor,,stadını butcesını urun satısını arttırıyo,,bjk ve gs napıyo!!hemen tum basarılar hakeme baglanıyo,,hakemlemı gs yıı samıyende bjk yı ınonu de yendık...4 senede stadımızı super hale getırdık gs naptı bı maket yaptı bı de eskı acıgı yaptı,,fenerıum u anlatmaya gerek yok,,gs lıler bıle kıskanıyo urun cesıdını satısları..yanı bırakın artık fb yı elestırmeyı cekıstırmeyı de bızım oldugumuz sevıyeye gelın..Quote:
kupalarla olculse ıngılterenın en buyuk klubu lıverpool dur,,ama en buyuk su an man utd ve chelseadir..BI ***** GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum ,,FENERBAHCE kıskanclıgınız her zaman vardır ve hep olacaktır zaten..bız sıze her sene kımın buyuk oldugunu gosterıyoruz..120 kusur kere gosterdık zaten yetmedıyse bı o kadar da gosterırız sen merak etme..Quote:
Originally Posted by hizlioglu
lütfen fanatiklik sınırlarını aşmayın Vieri
bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
arkadaşım polimik yaratmaya çalışıyosunQuote:
FB yi çekiştirmek gibi bişey yok
üstelik yukarı çıkan takımı alaşağı etmek fenerin işidir
sizin seviyeniz neki sizin seviyenize gelelim
yani sizin seviyenize gelip şampiyonlar liginde rekor üstüne rekormu kıralım
0 çekmek golsüz geri dönmek 6 tane gol yemek gibi bunumu demek istiyosun
siz başkalarını değil kendinizi eleştirin önce
bu kadar harika stadımız var harika kadromuz var da neden başarı yok diyin kendi kendinize merdivenleri falan boşverin
neden kalecisiz takıma gol atamıyoruz diye düşünün bi önce o muhteşem stadınızda tamammı.
bu konuya son yorumumdur.
İkisinide istemem.Quote:
[QUOTE=imperius]BI EZIK GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum /QUOTE]
öncelikle sen adam gibi bir konu hakkında tartışmasını öğren. Ben sana yazımda hiç bir hakarette bulunmadım ve gerçeği yadım. Ama sen bu üslubla dewam edersen bu forumda zaten fazla barınamassın. ama sen bana bu üslübla davrandı diye ben sana bu üslübla davranmayacağım. Belki utanırda bu üslübundan sonra özür dilersin diye...
kım olsun pekı baskan??seba donsun ıstermısın??Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
sanane bizim başkanımızdan
lafı ağzımdan aldın.tebrik ederim.Quote:
Originally Posted by sanalman_34
sizinle insan gibi konusulmaz zatenQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
sizinle insan gibi konuslumaz zatenQuote:
yaptığın terbiyesizliğin farkındamısın?Quote:
modlar görmüyormu burayı?
terbiyesizliğe terbiyeszilkle cevap vermeyin o zaman suçsuz iken suçlu duruma geçtiniz farkında iseniz;;)
terbıyesızlık falan yok bırader..ben adam gıbı bı bjklı kardesımle konusuorum ve muhabbet edıoruz,,atlamayın her muhabbete,,verdıgnız cevabı da guzel yazın,,bız de o sekılde yanıt verelımmQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Muhabbet edeeğin ortam msn veya C@fe turksportal oradan konuşabilirsin ve ayrıca kirlendi forum yönetici yok mu buradaQuote:
allah allah bjk taraftarıyla adam gıbı muhabbet edıp bı sey tartısıyoruz,,nıe herkes gırıyo ya muhabbete..Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
dostum burada karşılıklı mesaj yazabilirsin bu mesaj 1 olur 2 olur 3 olur ama 4 olmaz olmaması lazım forum kirliliği....
arkadasım bı soru sordum bjk baskanı kım olsun sence dıe,,herkes atlayaıp sana ne dıo,,ne yanı cewap vermıcem mı onlara,,adam gıbı konussunlar bız de ole konusalım,,Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
ii dosrum öle olsun hala forum kirliliği yapıorz daaa bişey yazma;;)
nasıl konuşulur peki sende başka konuşma yöntemleri de var herhalde valla ben bir tek insan gibi konuşmayı biliyorumQuote:
forum bi paylaşım alanıdır senin muhabbet alanın değil.maymucuk'un dediği gibi özel muhabbetini git msn den yap.konuyu buraya yazarsan herkes cevaplar.git özel mesaj at o zaman.sen kendi verdiğin cevaplara da bi bak,öyle laf söyle bana...Quote:
leedsten 6 tane mılan dan 4 barcadan 5 yıyen de babamın ogluydu sankı..kımın ustte oldugu bellı..2,5 senedır 45 puan fark atmısız sıze daha napalım bee,,11 puan gerınızden gelıp eze eze ınonu de sızı 3-1 yenerek aldık kupayı daha ne konusuosun sen beeeQuote:
konuşmalarına dikkat et biz o kadar yediysek 4 puan almasını da bildik 0 çekipte rezil olmadık en azından tamammı
sana mı sorcam nasıl konuscagımı ne o gercekler yuzunu kızarttı galıbaQuote:
İkiniz de nasıl konuşulacağını birbirinize sormayacaksınız...Forum kurallarına göre konuşmalar yapacaksınız...Tartışmayı daha fazla uzatmamanızı öneririm...
.....The End.....
En başta bu cümlen ve forumda attığın mesajlardan dolayı ceza veriyorum...Quote:
Umarım bundan sonra tartışma ile hakareti birbirinden ayırabilirsin...