Fox 'ta ingiltere ondan önceki Sene TV8'de İtalya - İngiltere ligini izleyenler ATV'dede aynı sistem var az bekleyince açıyo. Dün akşam açtı ama ben yinede yarın gidip şifreleri kırdırıcm ne olur ne olmaz :)
Printable View
Fox 'ta ingiltere ondan önceki Sene TV8'de İtalya - İngiltere ligini izleyenler ATV'dede aynı sistem var az bekleyince açıyo. Dün akşam açtı ama ben yinede yarın gidip şifreleri kırdırıcm ne olur ne olmaz :)
Ben dün gidip kırdırdım şifreyi, rahat ettim.Uğraşmaya deymez keylerle, idlerle..
Şunu anlayamadım ben.Uefa maç öncesi yorumlarıda mı uydudan yabancılar seyretmesin istiyor? Adamlar bugün 5.30 dan girdiler şifreye..:confused:
2 gündür uyducunun keyfini bekliyorum :) Yok yarın yok öbür gün. Bu gün ögrendim ki bizim elektrikçi de yapiyormuş o zımbırtıyı yarın ona gönderecegim cihazı yapacak inş :)
Yok İsmail abi bekledim biraz hiç açılmadı.Zaten ben odamda ayarladım 32 ekran tv.Geçiyorum yatağıma seyrediyorum maçımı.Ekran küçük,görüntü karıncalı,arka plandada hafiften cızırtı sesi var ama seyrediyorum rahatça maçlarımı..Zaten evde benden başka kimse futbol sevmediği için ana tv de problemler çıkması büyük ihtimaldi.O yüzden şifreyi kırdırmadım..
Arkadaşlar söyleyin ben mini dvb 4000 fta kullanıyorum.şu ayarları anlayamadım..:(
Vestel DVB 4000 FTA ve uyumluları
Menü Ok, 6 kez 6 ya basın şifre penceresi gelir BISS secin
ID: 001FFF Index:01 yada sizde kacın satırda ise sifre girilen yer o satırın numarası
KEY: 1000000000000000
Alman Zdf kanalında şifreye girmiyormuş maçlar.Bu akşam Yaprak Dökümü olmasaydı oradan seyredecektim ama neyse diğer maçlara artık.
Şemsi yaprak dökümünü mü izliyon yoksa :D
Bu ZDF kanalı neden uydudan şifre girmiyor onu anlayamadım.:confused: Anlayan var mı?
Frekansları ne onların?