Quote:
Originally Posted by
tottiyilmaz
Yunus kariyerinde başarılar.Lige fırtına gibi girmişsin.Uefadaki grubundan bence rahat çıkarsın.Yeni ssleri bekliyoruz.
Teşekkür ederim Yılmaz.Yeni ssler geliyor.
Türkcell Süper Lig
Türkcell Süper Lig 9.Hafta Kayserispor 0-2 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Sabri Sarıoğlu
Güzel oynadık.Anadolu'nun en güçlü takımlarından birine karşı verdiğimiz mücadele ilerisi için büyük umutlar verdi.Takımımı kutluyorum galibiyet serisine devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 10.Hafta Galatasaray 2-1 Konyaspor
Maçın Yıldızı:Hasan Şaş
Evimizde rahat kazandık.Bol gol pozisyonuna girdik çoğunu değerlendiremedik.Daha da farklı olabilirdi sonuç olsun sonuçta kazandığımız için mutluyuz.
Türkcell Süper Lig 11.Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Maçın Yıldızı:Shabani Nonda
Derbide güzel bir futbolla sonuca gittik mutluyuz galibiyet serimize devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 12.Hafta Trabzonspor 4-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Hüseyin Cimşir
Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Takımıma inanamadım.Fazla söze gerek yok ezildik ama toparlanacağız.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Galatasaray Derbiden Karlı Çıktı!
Galatasaray zorlu derbide ezeli rakibini yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.Maçtan sonra Zico Nonda'ya övgü dolu sözler sarfederek çok kaliteli bir golcü her takımın böyle bir golcüye ihtiyacı var dedi.Yunus Uçan ise 2.derbi galibiyetini alarak çok mutluyum diye konuştu.
Toparlanacağız demiştim geri dönüşümüz mükemmel oldu takımımı kutluyorum derbide 3 puan aldık ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırdık.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Puan Durumu
Quote:
Originally Posted by
tottiyilmaz
Yunus kariyerinde başarılar.Lige fırtına gibi girmişsin.Uefadaki grubundan bence rahat çıkarsın.Yeni ssleri bekliyoruz.
Teşekkür ederim Yılmaz.Yeni ssler geliyor.
Türkcell Süper Lig
Türkcell Süper Lig 9.Hafta Kayserispor 0-2 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Sabri Sarıoğlu
Güzel oynadık.Anadolu'nun en güçlü takımlarından birine karşı verdiğimiz mücadele ilerisi için büyük umutlar verdi.Takımımı kutluyorum galibiyet serisine devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 10.Hafta Galatasaray 2-1 Konyaspor
Maçın Yıldızı:Hasan Şaş
Evimizde rahat kazandık.Bol gol pozisyonuna girdik çoğunu değerlendiremedik.Daha da farklı olabilirdi sonuç olsun sonuçta kazandığımız için mutluyuz.
Türkcell Süper Lig 11.Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Derbide güzel bir futbolla sonuca gittik mutluyuz galibiyet serimize devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 12.Hafta Trabzonspor 4-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Hüseyin Cimşir
Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Takımıma inanamadım.Fazla söze gerek yok ezildik ama toparlanacağız.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Toparlanacağız demiştim geri dönüşümüz mükemmel oldu takımımı kutluyorum derbide 3 puan aldık ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırdık.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Puan Durumu
Fortis Türkiye Kupası
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 1.Maç Sivasspor 0-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Mevlüt Erdinç
Türkiye Kupasına iyi bir başlangıç yaptık takımımı kutluyorum.
Uefa Kupası
Uefa Kupası G Grubu 1.Maç Galatasaray 1-0 Bolton
Maçın Yıldızı:Jussi Jaaskalainen
Grubumuza süper bir başlangıç yaptık.Gruptan çıkarız demiştik ilk adımı attık Takımımı yürekten kutlarım.
G Grubu Puan Durumu