Evet Kolodin müthiş şutlar attı üstüste...
Printable View
Evet Kolodin müthiş şutlar attı üstüste...
Rusya harika oynadi gercekten,Hollandanin ben bu turnuvada sampiyon olacagini düsünüyordum ama yanildim.Rusya mükemmel bir takim,yari finaldeler ve rakipleri kim olursa olsun bu moralle,bu futbolla rakiplerini zor durumda birakacaklardir.Hiddink cok büyük hoca,bunu da söylemeden gecemeyecegim.(=
Hollanda'nın elenmesine üzüldüm. Grup maçlarında ki performansı ile kupayı kazanacaklarını ve Fransa & İtalya gibi son Dünya Finalistlerini yenerek buraya geldiler. Rusya gibi kendilerinden kat kat marka değeri düşük olan bir Ülke'ye elendiler. Ruslar büyük çıkış içindeler. Final oynarlarsa şaşmamak gerek.
Roßßen sakattı, Sneijder adam nerdeyse mumyalanıp çıkıcaktı sahaya o da sakattı... ßoulahrouz çocuğunu kaybetmişti aksilikler üst üste geldi Hollanda'da yinede Rusya isveç maçındaki gibi 5-0 a kadar oynayaßilirdi...
Helal olsun Rusya'ya.Turu sonuna kadar hak ettiler bence.Arshavin,Pavluvchenko süper oynadılar.Turnuva sonunda büyük bir kulübe geçerler heralde.Van Basten'da Sneijder'e her halde kaleyi gördüğünde vur demiş.Ne zaman ayağına top gelse vurdu.Tebrikler Rusya.
Kolodin süper şut çekiyor gerçekten:)
Pavlyuchenko müthiş oyuncu. Bir de Pogrebnyak olsaydı.
Susun lütfen:D
http://img211.imageshack.us/img211/7...03247ruzj6.jpg
Bu turnuvada da susturucular moda oldu.
O adam yıLLardır öyLe seviniyor zaten :)
İLk iki maçta izLeyememiş oLmak, göz pasLarımız için iyi oLmadı ama aLLahtan izLemeye devam edicez. Turnuvaya damgasını vurdu Arshi.
Arshavin ağlıyordu maçtan sonra.Adam baya hırs yapmış.Zaten maç içindede baya hırslı oynadı.Hiddink iyi gaz vermiş anlaşılan Ruslara.Bizim Fatih Terim'de iyi gaz veriyor ama aralarındaki fark birisinin takımı maç boyunca iyi oynuyor,diğerinin takımı ise geriye düşünce.:D
rusya ya helal olsun valla söke söke maçı aldılar
Maçın adamı olduğu anonsunu duyunca ağlamaya başladı. Gerçekten çok klas bir oyuncu, turnuvaya damgasını vurdu 2 maç oynamasına rağmen. İlk 2 maç oynasa demek kim bilir neler yapacaktı.
Geriye düşüp de maç çeviren hala olmadı turnuvada bizim dışımızda. Hollanda dedim çevirebilir mi acaba ama onlar da çeviremedi. Galiba bu ünvan sadece bize ait olacak :)
Hollandalı olsam herhalde Guus Hiddink'e etmediğim küfür kalmazdı ama pek takmıyolar galiba bu durumu.
Hiddink zaten turu geçersek ülkemde vatan haini ilan edileceğim ve ben vatan haini olmak istiyorum diye bir açıklama yapmıştı. Hollandalı olmasının avantajını çok iyi kullandı.
Hollanda iyi oynuyor diye ben de kupayı alabilir düşüncesindeydim ama son günlerde öyle çok gündeme geldi, mutlak favori gösterildi ki maçtan önce Rusya'nın yenmesini istiyordum. Ve maçın başlamasıyla da maçın tek hakimi Rusya oldu ve hakettiği galibiyeti aldı. Arshavin 2 maç oynadı 2 maçta da Rusya mükemmeldi.
Kupayı biz alamazsak Rusya'nın almasını isterim, Arshavin'in başına bir bela gelmezse finale de çıkacaklardır.
Hiddink turu geçmek istemeseydi bile ortada taş gibi bir takım var, geçerlerdi bence.
Rusya-Türkiye finalini görmek isterim bir futbolsever olarak, gerçekten güzel bir final olur :)
Rusya'ya helal olsun zoru başarmışlar. Arshavin kalitesini belli ediyor.
Rusya şampiyonanın en genç takımı. Yaş ortalaması 23.5 falan galiba.
Guus Hiddink işi biliyor gerçekten çok profesyonel bir adam.Eğer Fatih terim ayrılır naparsa keşke yerine Hiddink gelse
Rusya ve Arshavin inanılmaz oynadı dün aksam.Pavlucenhko gibibir forvet her takımda olmalı.Portakallara top göstermediler...Bir ülkede hain bir ülkede kahraman Hiddink işte futbol böyle bir oyun...