Hakan Ünsal bu durum için "Kurtuldukları için seviniyorlardır"demişti :D:D
Printable View
İspanya hak ettiğin aldı . Dünyanın en iyi kalecisi Casillas'ın milli takımla kupa kaldırması şartdı 2000 den beri milli takımdaydı ve ilk defa başarıya ulaştı.
Bu arada Ramos'un maçdan sonra Puerta'nın resmi basılı olan kıyafer giymesi çok övülesi bir davranıştı.
Bu maçı yarı final maçımızda izlememek için kendime söz vermiştim ve izlemedim, babamlardan skoru öğrendiğimde de şaşırmayarak havaya uçtum :) Almanya'nın kazanması gerçekten bir darbe daha indirirdi bize.. Aragones Fenerbahçe'ye gelicekse bence daha sempatiyle karşılanacak , bizi yenenleri yenecrek bi nevi öcümüzü almış gibi :D Şahsen benim sempatim nötr iken şimdi % 30 lara çıktı :n: Son Avrupa ve Dünya Kupasının kötü futbol şampiyonları döküldü ve hak eden iyi futbol oynayan İspanya kazandı, tebrikler..
İspanya hakederek almasını bildi tebrik ederim iyi yonadılar
ALmanya eziLdi eziLdi eziLdi. BoğaLar panzerLeri resmen ezdi.
İspanya'ya helal olsun haketti ve aldı maçı..
Almanya cok ezildi,aciz duruma düstü dün Ispanya karsisinda.ispanyollar harika bir takim,harika futbol oynuyorlar.Dün maci cok farkli da kazanabilirlerdi aslinda ama degerlendiremediler gol sanslarini.Kesinlikle fazlasiyla hakettikleri maci aldilar,kupayi kazandilar.Tebrikler hepsine.
Torres´in golü de cok güzeldi.(=
İspanya maçı haketmişti. Ben demiyorum size boşuna El-Nin0 Unstoppable diye.
;;)
El Nino'nun attığı golde Lehmann'ın büyük hatası var diye düşünüyorum. Hala neden bu Lehmann'da ısrar ederler kenarda Adler gibi bir kaleci varken, anlamam.
Evet Lehmann'ın ne işi varsa orda,kalesinde kalsa hiçbirşey olmazdı...
İspanya her maçını haketti. ve her maçını aldı. tebrikler.
Valenciada berbat bir sezon geçiren Hildebrand oynamalıydı bence Almanların en iyi kalecisi bence.
Bir tarafta buraya gelene kadar istikrarlı bir oyunla,kazandığı maçları hakkıyla kazanan İspanya ile diğer taraftada çok kek bir gruba düşerek,iyi oynamayarak gelen Almanya'nın maçında iyi oyunun temsilcisi İspanya bu maçı kazanarak hem tarafsız futbolseverleri hemde kendi taraftarlarını sevindirdi.
Böyle yıldızlar topluluğu bir kadrodan uzun süredir beklenen bir başarıydı ve bunu Aragones yönetimindeki kadro başardı.Gerçekten hak ettikleri bir şampiyonluk oldu.En başından beri iyi oynadılar ve akıllarında hep top oynamak vardı.Amaçları rakibi durdurmak değildi..
Almanya ise bu sefer duvara tosladı.Karşısında ne kötü savunması olan Polonya ve Türkiye,ne hücumda çok kötü olan Avusturya,nede duran toplarla avlayabileceği bir Portekiz vardı.Her şeyi 4/4 lük olan İspanya karşısında hiç bir şey yapamadılar,adeta ezildiler.Aynen 2002 dünya kupasında finalde Brezilya'ya karşı hiç bir varlık gösterememeleri gibi..
Dünkü Almanya'nın oyununa bir kez daha şahit olduktan sonra ah keşke biz finalde olsaydık dedim içimden ama nafile..Eminim milyonlar benimle aynı fikirde olmuştur..
İspanya sapına kadar haketti helal olsun
Final maçının en güzel görüntüsü maçın hemen ardından Sergio Ramos'un üzerinde Puerta'nın resmi olan ve altında "Her zaman yanındayız" tişörtü ile anması idi.
İspanya kesinlikle haketti ve kazandı.
Her turnuvada favori gösterilip turnuvaya erken veda eden İspanya sonunda muradına erdi.Her maçta bu kupayı hakettiklerini gösterdiler.Hiçbir maçta kötü oynadılar diyemeyiz.Almanya ise grubunun kolaylığından üst tura çıktı.Nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde Portekiz'i ve bizi yendiler.Bize ballı diyenler kimin ballı olduğunu anlamışlardır Almanya maçlarını izleyince.Ama Almanya finalde başaramadı.Aslında her maç oynadıkları oyunu oynadılar ama karşılarında hata affetmeyenİspanya vardı.Tüm maç boyunca oynayan İspanyollardı sonuna kadar hakettiler..
Bide söylemeden edemicem.Inıesta kaç pozisyonu harcadı yavaş davranarak.Son pasları basitçe atmayı denese maç farka giderdi ama hep artistik paslar vermeye çalıştı..
Casillas çok komik, üstünde Almanya forması, almış arkasına arkadaşlarını, hahahaha :D:D