transferler mükemmel bu sene geç şu interi ya bu arada şl'yi unutma ha
Printable View
transferler mükemmel bu sene geç şu interi ya bu arada şl'yi unutma ha
Amauri'ye o kadar verilir mi? Çok büyük hata yapmışsın. İyi oynayamazsa paarana yazık olacak.
Legro kaç goL attı önceki sezon ?
Şampiyon olamaman çok kötü olsada abi seneye tüm kupaları alırsın.
Ömer Faruk bütçe geniş ondan sorun değil para.Amauri geçen sezonun gol kralı oldu ligde.Bence değer.
Legrotaglie 20 gol attı.
Diğer yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler.
Şemsiciğim Mellberg transferi çok iyi oldu bana göre..En önemliside o diyebilirim..Yalan söylemeyeyim kariyerin son sayfasından itibaren takip ediyorum ve gözlemlediğim kadarıyla kazansan bile çok fazla gol yiyorsun..İlk 3'e baktıgımız zaman en fazla gol yiyen takımsın..Amauri konusunda umarım beklentin dogrultusunda çıkar..Bundan sonra takipçinim başarılar..:)
Şampiyonlar Ligi'nde 3.torbada olmamız sebebiyle çok zor bir gruba düştük.Geçen sezon Şampiyonar Ligi Finalistleri M.United ve R.Madrid ile aynı gruptayız.İşimiz zor..
http://www.fmscreenshots.com/images/...gt0397mhw3.jpg
grup zor ama sen halledersin
geçersin zaten daha olmadı uefa kesin elinde
O nasıl grup öyle :icon_surprised: Kim kaçıncı torbadan katıldı
sezonu 2. bitirmen kötü olmuş bu gruptan da 3 olursu heralde :d:
abi bu arada eklemek istedim juve önerilerin için saol 6 maçta 20 gol attım 5 i legro dan kornerden toplam 11 gol attım çok saol
tekrar kariyerde başarılar devamını bekliyoruzzz
Arkadaşlar kariyerime son vermiş bulunmaktayım.Artık zevk almamaya başladım ve sonlandırmaya karar verdim.Zaten amacım Fm 08 de 1 sezon bitirebilmiş olmaktı.:icon_biggrin: İlk sezon baya heyecanlı geçti ve çok zevk aldım ama artık oyun sıkmaya başladı bende bu yüzden save'i sildim.Takip ettiğiniz için teşekkür ederim.