ben hala indiremiyorum şu tsl nin indirebileceğim alternatif linkini verebilirmisin
Printable View
ben hala indiremiyorum şu tsl nin indirebileceğim alternatif linkini verebilirmisin
peki bu logo işini vista için nasıl yapacağız.yani rardan çıkan dosyalar nasıl atıcaz.
bunu hangi klasöre atacaz :)
Fenerbahçeli liglerin logolarınıda bir paket haline getirip yayınlarsan iyi olur.
Kurulum:
- Dosyayı indirdikten sonra Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures\logo içine atınız.
- Daha sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 içinden
Cache adlı dosyayı silin.
The page cannot be found hatası alıyorum TSL paketi ve diğerlerinde de :S
şu ana akadar gördüğüm en iyi logo paketi... ellerine sağlık MEHMET abi
TSL super ligini linki calısmıyor yardımcı olurmusunuz
çalışmalar muhtesem olmus fakat hıc bırıne ulasılamıyor, indirilemiyor...genede ellerine sağlık birde bir şey soracagım bunların hepsını tek seferde down etme sansımız yok mu birleştirsek hani :)
Linkler kırık, güncellersen indireceğim...
cevap verecek bırı yokmu :)
Böyle bekliyoruz ama ne zaman bakacaksınız konuya? Bana acil bir şekilde Beşiktaş'ın şuanki kullandığı logonun sticker versiyonu lazım. Olmadı templateyi burda paylaş ben yapayım...
arkadaşlar sunucuda problem olduğunu biliyosunuz.. Bende şuanda templateler yanımda değil malum üniverstede kendime ait bilgisayar yok.. Söz veremiyorum ama en kısa zamanda düzeltmeye çalışcaz..
Kaybolmasın da :)
arkadaşlar linkleri düzeltme tarihiniz hala kesinleşmedi mi? walla logoları görünce iştahım kabardı birden uzun zamandır bekliyorum ama sorun hala giderlemedi...
hiç birini indiremiyorum başka siteden upload edermisin
inderimiyorum sayfa hatası veriyo. bi kontrol edilse iyi olur