vallahi benim başkana stad yaptırıyordum kulüp kararı aldı tam yapacaktı ki belediye izin vermemiş bunu göörünce şok oldum
Printable View
vallahi benim başkana stad yaptırıyordum kulüp kararı aldı tam yapacaktı ki belediye izin vermemiş bunu göörünce şok oldum
Ben Şekerspor'da istedim stad bizim değilmiş :D:D
ya gs deyim kupalar ardı ardına geliyo..sadece 2 kez turkiye kupasını alamadım..geri kalan ne kadar kupa varsa alıyorum.neyse.ali samiyeni 38000 kişilik yaptılar.ben buyultmelerini istedim.ULTİMATOM verdim yonetime.sonra taraftar beni haklı bulduklarını yonetimin stadı buyutmesi gerektigini soyledi.sonra yonetimde kabul etti..su an 45000 olcak galiba..
300000e yakım olamaz çünkü o stadın büyütme kapasitesi 120000 yani direk sallamışsın arkadaşım normalde stad 120000 kişilik olunca yönetimden buüyütme isteyince belediye izin vermeyecektir yani burdanda sallamış olduğun çıkıyor ortaya ama editöre girip büyütme kapasitesini arttırdıysan bişey diyememQuote:
Originally Posted by kalem
ben ordu sporu oynuyorum yönetime istek yaptım stadyumu genişlettiler
ben galatasarayda stadın büyütülmesini istedim.ne zaman stad dolarsa o zaman büyütürüz dediler
ben Karabüksporla 2 sezonda süperlige çıkmıştım. stad kapasitesini geliştirsiler diye ultimatom verdim beni kovdular. bütçeyi de 2 M $ büyütmüştüm halbuki
Sukru Saracoglu 76 bin kisilik su an
bende old traffordu buyuttum ilk senemde lig kupası ve ligi aldım yeni kontrat istedim sonra da tranfser butcesinden biraz kısarak stadı buyut dedim.biliyosunuz ki old trafford zaten 2006/2007 sezonun basında 76000 oluyo otomatik olarak arsenalin emirates stadyumuna gecmesi gibi işte bende buyut stadı dedim simdi stadım 92000 kisilik oldu 16000 buyuttu.
peki istedik yaptılar diyelim bu olay maliyetli bir olay. sonraki sene transfer parası diye harçlık vermesinler sonra :D ben karışmıyorum yönetim bilir :)
abi eger iyi bir menagersen ve 4-5 ay sonra kabul ediyorlar. ya da takım iyi yerlerde ise.
Selam,Galatasarayın satdnın kapasitesini 55 bine kadar çıkarmıştım, yerden ısıtmalı filan,
birkaç kez şampiyonlar ligi şampiypno olmuştum tabiii
başarı ile berabaer herşey geliyor :))))