turksportal.net çalışanlarını kutlar başarılarının devamını dilerim.
Printable View
turksportal.net çalışanlarını kutlar başarılarının devamını dilerim.
bende tebrik ediyorum .. hepinizin ellerine saglık.. 2000(ben o zaman dan beri biliyorm) yılından beri hep iidiniz .. inş. hep böle devam edersiniz.. :)
emeği geçen herkese teşekkürler gerçekten allah razı olsun sizden türkçe bilmeyenler ve ingilizce bilipte ingilizce oynamayı sevmeyenler için herkes adına teşekkür ediyorum...
oley
oley
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bizi bu ayrıcalıga sahip oldurdugunuz için ne kadar tesekkur etsek walla az size....
cok guzel olmus ellerinize saglık..cok makbule gecti ;)
Arkadaşlar teknik sorularınızı buraya değil de onun için açılmış bölüme yazın lütfen her yeri takip edemiyoruz böyle olunca...
Sorun yaşayanlar için yeni sürüm ekledik onu indirip kursunlar diğerini kaldırsınlar...
Burası Sigames'in Football Manager oyunlarının Türkiye Resmi Araştırma Sitesidir.
Lütfen korsan oyunları çalıştırmak için gereken programlarla ilgili sorular sormayınız yardım etmeyiniz...
Uyarılar sonucunda bu mesajları atan arkadaşlar sitemizden süresiz olarak uzaklaştırılacak bu nedenle bundan sonraki yamamaları indiremeyecek ve forumlarımızdan yardım alamayacaklardır...
ya arkadaşlar ben indirdim ama kuramıyorum yardım etseniz...
hiç yükleme. pişman oldum ben. real madrid in bile 518 bin doları mı ne var(transfer bütçesi)Quote:
Originally Posted by fatihbaz
selam arkadaslar ben daha yeniyim.oyunu bi turlu indiremiyorum bana yardimci olurmusunuz bi zahmet
Beyler path file hatası veriyor
Yardımcı olun
türkçe yama hata veriyor
sabit başlıkta bununla ilgili bir konu var, buraya mbu tür mesajlar yazılmasın diye orayı açtık
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6634
bn download edemeım ya arkadaslar lınke tıklıyorum kullanıcı adı sıfreyı gırıorum karsıma ekran cıkıo cıkıs dıo o kdr uyelıgım aktıf edılmıstır
giriş yaptıktan sonra çıkan [Dosyalar Merkezi]' ne tıkla
Aşağıda Türkçe Çalışmalardan da FM 2006 kısmından yama sayfasına girip yamayı indir...
Elleriniz dert görmesin çok teşekkürler arkadaşlar...
tsklerrr arkadasim
merhabalar.. paket program güzel olmuş. tebrik ederim.
Sorun bende sanrıım da tam anlayamadım...
İş yerimde oynadığım fm savesini eve getirdim.Herşey normal oynuyordum.. sonra fm 2006 türkçeyi görünce yükledim. oyuına girdim hemen hemen herşey normal amma velakin oyuncularım aşırı yoruluyorlar. her maçta %50-%60 arasına düşüyor kondüsyonları.sizce bunun sebebi nedir?
bunun Tr yamayla alakası yok, sanırım iş yeri ile evin arasının uzak olması olabilir, yol boyunca yoruluyor olabilirler :D
benimde aklıma ilk o gelmişti ama arabayla getirip götürüyom Volkan ekmek elden su gölden yaşıyolar ama yoruluyolar.. belki de maçların sıklığıdır.
cok guzel tesekkurler ii bu şimdilik dewamını bekleriz
Türkçeleştirme çalışması kesinlikle oyun gidişatına ve oyun içerisinde ki verilere etki etmemektedir.
Bumudur ? Bence budur arkadasLar herkeze tşk. I LOVE THİS GAME FM.
saoll be kardeşş ihtiyacımm wardı
Arkadaslar elinize kolunuza saglik çok tesekkür ederim sagolun varolun
sevgili adminler, moderatörler ve türkçe yamaya emeği geçen herkesi
yaptıkları çalışmalardan ve özellikle gösterdikleri sabırdan dolayı tebrik ediyorum.
önce yama yapın yama yapın baskıları sonra yama ne zaman çıkacak soruları
ve şimdi de yamayı nası kurucam yok şu hata yok bu hata gibi sorunlarla
bıkmadan usanmadan ve en önemlisi insanları kırmadan yardımcı olduğunuz için hepinize teşekür ediyorum.
Türkçeleştirme çalışması kesinlikle oyun gidişatına ve oyun içerisinde ki verilere etki etmemektedir
Ben de oyuna etki etmediğini düşünüyorum aynı problemi ben de yaşadım. Oyuncular 40% a kadar düşüyor.
Tesadüftür belki. Ama tesadüfse de ilginç bir tesadüf.
arkadaslar ne zamandır buralarda yoktum....bi döndüm ki neler olmuş neler....valla hepinize bravo...bu türkçeleştirmeye ne zaman başlandı ondan bile haberim yok....gercekten helal olsun...Allah nasip ederse artık kesintisiz aranızdayım....
Arkadaşlar ya bende bi sorun var yada turkcefm de. Hiç beklediğim kadar Türkçe
değil bu.. Çoğu yer ingilizce hala valla anlamadım..
tentenoy;
1-)bunu buraya değil buraya soracaksın ;)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6634
2-)forumu biraz takip edersen sorunun neelrden kaynaklandığını biliyorsun ;;)
kardeş dedim orası teknik sorunlar için oraya koymadım benim ki teknik bi sorun değil genel bi yorum.. yani anlamadım bu kadar büyük bi çalışma yapıldı ve sorunsuz olması için baya bekledik şimdi bilgisayarımızdaki programların bile türkçeleştirmesine engel olabileceği söylendi..iyi o zaman ben format atayım bilg.e sonra 0 bilg.e yukliim oyunu.. yani bu neden boyle oldu onu da anlamadım çok isterdim daha çok türkçe olmasını..
tentenboy, cache sorunundan kaynaklanabilir. klasörü silmeyi dene istersen. çünkü dediğin kadar fazla Türkçe olmayan yer yok. var ama o kadar sıklıkta değil. sanırım sendeki sorunun cevabını önceki mesajları inceleyerek bulabilirisn
kardeş herşeyi denedim olmuyo.. "Load Last Game" bile bende ingilizce. bu kadar da olduğunu zannetmiyorum ama sorun nerde anlayamadım..?Quote:
Originally Posted by iori
db klasörü içerisindeki cache
belgelerim klasörü içerisindeki cacheleri kapatmalısın
daha sonra türkçe fm panel ayarlarına girerek xml cache özelliğin devre dışı tamponlanan verileri sil seçeneğini devreye sokarak paneli kapatıp tekrar açarsan oyuna başlayabilrsin.
eminimki düzelecektir.
yok kardeş gene olmadı.. oyunumda çeşitli yamalar var bundan kaynaklanıyo olabilir mi? ama bu yamalar oyuncu yuzleri aurora tema falan yani..
bende de ilk yüklediğimde olmamıştı...Quote:
Originally Posted by tentenboy
top paket...çeşitleri grafik paketleri... ve daha başka yamalar vardı...
oyunu sildim baştan yükledim...sadece türkçe fm ve yüz paketini yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor...istersen bi dene...
kardeş çoğu yer türkçe ama dimi? şimdi bana oyunu silip baştan yüklicem.. sonra 6.0.3'ü ve SCN'nin data update ile bonus paketi ile turkcefm ve yuz paketini yuklicem.. bi sorun olur mu?
Türkçe FM_Türksportal
FM2006 Update v2.0,25 lig güncellendi(23 Şubat 2006 6.0.3 üzerine)
bunlar var problemsiz çalışıyor...
şimdi tekrar denedim olmuyo yaw.. haberlerin başlıkları bile ingilizce oldu şimdi de.. valla anlamadım ben bu şeyi ya. yani hangi yama etkiler hangisi etkilemez bi açıklansa..
ya zaten %100 Türkçe değilki...
neyse saolasın kardeş devam edeyim ben..