arkadaşlat taktik mukemmel kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorumm harika bi şey buuuu
BU SENEDE ŞAMPİYONLUKLAR GÖRECEGİZ GALATASARAY
DAHA KADIKÖYDE FİNALİ OYNAYACAGIZ GALATASARAY
Printable View
arkadaşlat taktik mukemmel kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorumm harika bi şey buuuu
BU SENEDE ŞAMPİYONLUKLAR GÖRECEGİZ GALATASARAY
DAHA KADIKÖYDE FİNALİ OYNAYACAGIZ GALATASARAY
kardes rapid linki eklermisin bu linkden inmio tam giriom indire basiom baska bi sayfa gelio bekliom sora sayfa goruntullenemio dio yardimci olursan sevinirim
http://rapidshare.com/files/14117013...2009_.tac.html
Link saglam...
Olmazsa eklentideki dosyadan indirin.
cok saol kardes simdi indiriyorum deneyecem barcelona ile cl macim var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide forvette baroşumu yoksa ümitimi oynatayım şu anda ikiside çok formda
3 mactır kullanıyorum guzel taktık ama her macta garantı 1 adamım kırmızı kart gordu rastlantımı yoksa taktıkle ılgılı bıseymı
teşekkrler bılgı ıcın
Taktiğin en etkili yeri herkesin dediği gibi orta amc ve fc ama bnde öle diil.genellikle bende amc sağ oklu ve sol oklu ve fc çok etkili oluyor hele sol oklu olana martin petrovu koydum forvette robinho var çok etkili bu ikisi orta amc de van deer vaart var o da korner atarken ve frikiklerde etkili o kadar.ama martin petrovla robinho çok ii anlaşıo.taktikte çok spr man city ile 2. yim ama 1.le aynı puandaız.
pesimistyla kardeş taktikte kontra atak işaretli diil bnde onu işaretledim ve daha çok gol atmaya başladım acaba takım kontra atağa uygun bi kadro olduğu için olabilirmi?(man city kadrosu sadece van der vaartı aldım)Bide mc deki okları kaldırdıdığında daha ii sonuç aldınmı bn senin dediin gibi geriye düşersem okları kaldırıyorum yardımcı olursan çok sevinirim:)
okları bende geriye düşersem kaldırıyorum, denemedim. Deneyen biri yazmıştı iyi sonuçlar aldım diye. Kontra atak olayını benden güçlü olan takımlarda kullanıyordum, baya işe yarıyordu. Sen her mac kullanıyorsun sanırım ve iyi sonuçlar almışsın. Takımının kontra ataga uygun olması da bunda bi etken olabilir tabi...
Eet kontra atağı her maç kullanıyorum güçlü güçsüz farketmez çünkü çok hızlı adamlarım var.kontraya kalktımmı çoğunlukla gol oluyo.Bundan faydalanıyorum.Taktiktede en sevdiğim şey genellikle ilk yarıda gollerin gelmesi.Bide öne geçtiğinde mesela 3-0 fln öndesin defansif anlayışa geçiomusun bunun için ayrı taktik kullanıomusun?(Çok soru sordum kusura bakma)
Ya bende bayadır kullanıyodum çok memnundum , Fakat dün itibariyle bilg göçtü ve taktikde gitti , şimdi indiremiyorum , sorun bende mi linkte bi problem varmı kontrol edermisiniz...
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=83
Eklenmiş dosyadan indirin ;)
teşekkürler..
Besiktasla denedim cok iyi bir taktik ilk sezon sampiyon oldum tavsiye ederim Taktigin Besiktasla ilgili sorusunu soran olursa burdayım ozelden de yazabilirsiniz :)
Deneyip, yorum yazanlara tesekkürler...
ah be taktikle man city şampiyonluğu kaçırdım acaip moralim bozuldu save dosyasını sildim yaa deplasmanda man utd yi yenemediğim için olamadım :(
sadece man utd deplasmanında 4-1 yenildim kendi evimde 2-2 diğer maçlarda hiç kayıp yoktu.Acaip bişeydi man utd kaybetmio bnde kaybetmiorm bn bide çok beraberlik aldım.Burda konuşulurmu bilmiorm ama total dominasyon die taktik var onunla valencia yı aldım.Bu taktiklede valencia yı alcam bnde iki bilgisayar var iki taktiği karşılaştırcam bnm paintim bozuk bu arada silinmiş ne yapmalıyım?
paint konusunda yardımcı olamayacagım, onu bilgisayar sorunları bölümündeki konuda sorarsan cevap alırsın ;)
İstatiskleri koycam valencia kariyerimde paint bozuk hep sorun hep sorun.Abimin bilgisayarındada internet yoqq olumsuz herşey hep man city le şampiyon olamadığım için oldu bunlar:(
iki taktiği karşılaştırmak biraz saçma gelmeye başladı bana çünkü ikiside güzel taktik ikisiylede başarı sağlanır.Yanlız bu taktikte olağanüstü sonuçlar alabilirsiniz.Büyük takımlara karşı deplasmanda çok zorlanıyosunuz çok kolay gol yiyosunuz ne yaptıysam engelleyemedim
Abi link açılmıyo silinmiş galiba
Tam 3 farklı link verdim 3 ü de calışıyor. Biraz daha dikkat :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=83
Kolay gelsin.
Çok saol taktik baya işe yarıyor man cıty ile butceyi fazla kullanmadan 2. oldum.2.sezon sampiyon oldum sampiyonlar liginde ceyrek finalde barcaya elendım.2 sezonda FA cup aldım.
Roma kariyerimde iki kere kullandım. Juventusu 6-1 yendim. :) Bi de dedim ki Milan'a karşı oynayayım bunla onu kaybettim. Aslında iyi oynamıştım. (Sadece iki maçta denedim, denediğim kadarıyla çok başarılı) ellerine sağlık.
çok tesekkür ederim paylasımınız için.
Edit:kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım.fenerbahçe yi süper kupa finalinde 3-0 yenmem de büyük rol oynadı ve değiştirmeyi de düşünmüyorum hiç bu taktiği.paylaşım için tüm emeği geçenlere teşekkür ederim ve herkese de tavsiye ederim...
taktiğini beşiktaşla deniyorum. hakikaten çok güzel bi taktik oluş ama ben o (mc) deki elemanların okunu kaldırıyorum daha bi güzel oluyo paylaşımın için teşekkürler. bu arada delgado ve bobo için biçilmiş bi kaftan diyorum başkada bişey demiyorum :)
Sagolun denediğiniz için.
slm arkadaslar bu ss ler nasıl yapılıyo biri bana söyleyebilirmi
biraz araştırısan bulabilirsin :)
adam biliyo işi,teşekkürler pesimistyla.yalnız büyük takımlara karşı zorlanıyorum.mclerin oklarını kaldırdım,beklerin forward run ını often yaptım,acaba ondan mı?
Beklerin ileri çıkışlarını often yapmak büyük takımlara karsı zorlanmanı saglayabilir. Çünkü onlara onların istedigi bos alanları verirsin ve gol kacınılmaz olur.
eline sağlık güzel olmuş