omer bu arada ellerini baglayip tribunlere iki parmak arasi isareti yapiyordu sutten cikmis ak kasik degil yani kendisi barosa yaptigi hareketler falan,, o kirmiziyi coktan hak etmisti
Printable View
omer bu arada ellerini baglayip tribunlere iki parmak arasi isareti yapiyordu sutten cikmis ak kasik degil yani kendisi barosa yaptigi hareketler falan,, o kirmiziyi coktan hak etmisti
Uğur cidden çok iyi oynadı.Sanırım golden önceki serbest vuruşuda o kullandı.Bu arada Burak dostum olaya fazla taraftar gözüyle bakıyorsun sanırım.Eğer Beşiktaş maçını izlediysen Antalyaspor öyle kolay kolay 4-5 yiyecek hatta şuan ki Galatasaray'dan yiyecek pozisyonda değil gerçekten.
Sen bugunku maci izlediysen omer 4 tane yuzde yuzluk gol cikardi dostum
Evet izledim maçı.Bence 2 pozisyon dışında girdiğimiz gol pozisyonları pek %100'lük değildi.Ama genede senin değerlendirmen tabi.
nonda 2 tane, meira, arda, baros bak 5 oldu
Bide Lincoln ıskaladı penaltı noktasının üstünde bak 6 oldu ;)
Lincoln girdikten sonra takımda ciddi değişiklik gözüktü.. Ayrıca Mehmet Topal'In çok iyi bir top daha kestiğini gördük..
Takımda bu ikisi bence oynamalı.. Ayhan ve Ümit Karan bekleneni veremiyor artık!
Hiç bir taraftar durduk yerde bu kadar ısrarla küfür etmez Ömer'i herkes tanıyor zaten mutlaka birşeyler yapmıştır.
Yine De Sanctis kritik kurtarışlar yapıyor.Yine Hasan Şaş çok top kaybediyor.Yine Ayhan bir formlu bir formsuz.Yine Arda bireysel oynuyor.Yine Ümit&Nonda ikilisi çok mücadele ediyor.Yine takımına monte edilen yeni bir genç Aydın! parlamak üzere.Yine Lincoln göz boyuyor bu da yetmez gibi ona buna sataşıyor.Yine Galatasaray'ın sağ bek mevkisinde oynayan futbolcunun başına bir iş geliyor.(Hasan'ın kaşının açılması).Yine Galatasaray tribünleri küfür ediyor.Yine Skibbe maç sonrası boş demeçler veriyor.
Maçın özetini seyrettim.Galatasaray maç boyunca üstün olan taraftı.Net pozisyonları var ama dün akşam Ömer gerçekten çok başarılıydı.Tabii Galatasaray'lı oyuncularında beceriksizlikleri veya şansızlıkları kaçan gollerde etkiliydi.Antalyaspor'da maç boyunca sürekli olmasada ara ara net pozisyonlar buldu ama onlarda sadece 1 tanesini gole çevirmeyi başardılar.Son olarak Ömer hakkında bir şey söylemek istiyorum.Sezon başladığında Murat Şahin alınsaydı daha iyi olurdu diye düşünmüştüm.Ama Beşiktaş maçından sonra bu maçtaki performansınıda seyredince eski Ömer'i görür gibi oldum.Birde Antalyaspor'un kötü bir kadrosu olduğunu düşünüyordum yine sezon başında.Bu konudada yanılttılar beni.kadroları fena değil.Hocada fena değil.Bu sene ligden düşmeyebilirler..
De Sanctis çok iyi oynadı.Hasan Şaş çok iyi uzun paslar attı.Bayağı bir savaştı.Ayhan&Arda&Ümit berbattı.Aydın dün çok iyiydi.Nonda da iyi mücadele etti.Yanlış anlama amacım tartışma yaratmak değil.Sadece merak ettim de sordum.
Bir de birşey soracam sen maçın 90 dakikasını mı izledin ? Ne biliyim Ümitin övüp , Hasanı yermen garip geldi bana.
Ayrıca beraberliğin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım.O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
Galatasaray ikinci yarı açıldı ama maçı çevirmeye yetmedi diğer maçlara göre daha iyi oynadı kanımca bakalım haftaya neler olacak
Maçın son dakikalarını izledim. Doğal olarak Galatasaray bastırdı ve son dakikada oynadıkları oyun ilede maçı hak eden taraf gözüktü ama; kalede yıllardır harcanan bir Ömer vardı. Galatasaray'ı tek başına durdurdu. Galatasaray önemli bir yara aldığını düşünüyorum.
Tamam çok iyi oynamadık.Ama karşımızda inanılmaz bir Antalya vardı.Hem iyi oynadılar hem kurnazca.Her atağı faulle kesmeleri kurnazlıktır.Ayrıca Ömer panterleşmeseydi en az 3-1 biterdi maç.Yediğimiz golde gerçekten adam adama paylaşımın nerede olduğunu anlamak zor.Sonuçta Antalya 1 gol attı 11 kişi ile kapandı inanılmaz akıllı ve kurnazca oynadılar ve 1 puanı aldılar.Yalnız bu iş böyle gitmez Hasan'dan sağ bek olmaz.Aydın çok iyi oynadı.De Sanctis iyi kurtarışlar yapıyor.Yalnız biran önce 1den fazla gol atmalıyız yoksa işimiz zor.
Son 3 yıldır olduğu gibi bu Galatasaray'ın bu maçınıda izledim.Hasan'ı kaybettiği toplardan eleştiriyorum.Biliyorum sağ bek mevkisine alışkın değil ve kaptırdığı zaman nelere mal olabileceğini kestiremiyor olabilir.Ancak eğer dün akşam ki maçı izlediysen, Hasan defansta yaptığı çalımlarla 2-3 tane top kaptırdı bu çok pahalıya mal olabilirdi.Ümit ise çıkana kadar sahanın en çok koşan Galatasaray'lı futbolcusuydu diye düşünüyorum.Eğer oyundan çıktığı an yüzündeki ter damlalarını görebildiysen. :)