Hazırlık maçı gibiydi
Printable View
Hazırlık maçı gibiydi
Adamlar her gelişinde gol attı. Volkan ın kanat felç oldu. Oynamaya oynamaya futbolu unutmuş volkan. H.Balta en kısa zamanda dönmeli. 3-5-2 oynuyorsan ki bugun buna benzer oynadık 3dc den 2 si hızlı olmalı. Bizde 3ü de agır defansın arkasına atılan top gol(1. gol- volkan ofssaytı bozdu) 2. golleri ofsayt kokuyordu ve 3. gol duran top. Defansta sorunu cözmeliyiz.
Bugun Baros cok iyiydi, çok begendim. Hızlı, adam gecti, istekliydi. Kewell çok iyiydi, ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gösterdi.Lincoln gercekten iyiydi. Çok güzel paslar attı. Nonda yı, Baros u arapası ile gk ile karsı karsıya bıraktı. 2. golde Barosa asisti yaptı ve sansla falan da olsa golünü attı. Nonda beni hayal kırıklığına ugrattı. 3 net gol kacrdı. 2sini atsa daha farklı skor olurdu.
Hakemm 1 penimizi vermedi(volkanın ortasına el), Lincoln gole giderken ofsayt diye kesti pozisyonu. 2. golleri ofsayt gibiydi. Neyse en azından tekmeyi gördü kırmızıyı verdi.
Turu gectik %90 ama defansı düzeltmeliyiz.
Hakem birçok elle oynamayı görmedi yada görmezden geldiç
Hakem,hakem,hakem.Ya kardeşim hakemleri bu kadar eleştirmeyin onlarda insan.Birgün size birgün onlara.Yani bu kadar büyütülecek birşey yok.Baros'a yapılan çoğu faullerde sarı kart çıkarmalıydı ama es geçti.Haklısınız ama olur o kadarda.
soldan volkan mı kewell mı ne orta açmıştı adamın eline çarptı vermedi hakem...birde kalecinin çıkardığı bir topu aut vermesi iyice kopardı beni maçtan
Son 2 senedir nerdeyse her maç Avrupalı hakemler bizim maçları abuk sabuk yönetiyor. Ayrıca ben hakem hakem hakem demiyorum hakemin yaptığı hataları ve 2. yarı maçı çok kötü yönetti diyorum.Hakem hata yapamaz demiyorum. Hakem insan değildir demiyorum. Benim yorumum budur .(nokta)
Arkadaşlar kişisel tartışmaya dönüştürmeden yorum yazalım.
Hakemi beğenen olur beğenmeyen olur. Size sadece saygı duymak düşer. Lütfen dikkat edelim.
Kanatlarda hiç iyi değildik. Eksiklerimiz belli etti maçta kendini. Nonda ve Serkan Kurtuluş sanki amatör ligden transfer edilmiş gibiydi. Hiç bir profesyonellik göremedim. Bence forvet ikilimiz Baros ve Ümit Karan olmalı.
Ama yinede çok zevk aldım maçtan...
Serkan ilk yarı gayet iyiydi. Bindirmeleri ve ortaları yapıyordu ki kewell a golü attırdı.
2. yarı çok kötüydü ki skibbe de oyundan aldı. Daha cok genc ve ilk macını oynuyor, fena degildi.
kim ne derse desin Galatasaray avantajli bi skor aldi, Skibbe nin basarili olabilecegine inaniyorum ama yaptigi hatalardan hizli ders almasi lazim. Galatasaray bi ara 3-5-2 oynuyodu, 4-4-2 asla bozulmamasi lazim.
Kewell da olmasa Galatasaray ne yapcak, eski Kewell geri dondu.
3-5-2 den başka nasıl oynayabilirdi ki takım ? Bir sürü sakatlık yüzünden böyle oynadı ayrıca bende katılıyorum. 4-4-2 bu takımı şahane kılar
Lincoln'un her zaman oynaması lazım
Arda solda,Aydın sağda, Lin coln ortada Mehmet ortada.. Daha sonraki değişikliklerde 60 ta falan Kewell girer Şaş girer. Ayhan girer. Belli olmaz.
Kewell bu maç çok iyiydi. Son dakikalarda yine kondisyonunun hala zayıf olduu görüldü
Son gülen Aslan
UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Galatasaray, İsviçre'nin Bellinzona ekibi karşısında beklenen performansı sergilemeyedi ama kazanmayı başardı. Güçsüz rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düşen Sarı kırmızılılar, uzatmanın son anlarında Lincoln'ün golüyle sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.
St. Jakob Park'taki mücadelede Galatasaray, maça etkili başladı. Ama Nonda'nın gününde olmaması nedeniyle üstüste pozisyonlardan faydalanamadı. 32. dakikada Lustrinelli, defansımızın hatasından faydalandı ve topu ağlara gönderdi. Kewell, 39. dakikada yine nefis bir gol attı ve skora dengeyi getirdi.
İkinci yarının başında ofsayt kokan bir pozisyonda Gürkan, ev sahibi ekibi birkez daha öne geçirdi. Baros, bu golün 4 dakika sonrasında Sarı kırmızılı formayla ilk golünü atarak bir kez daha beraberliği getirdi. Galatasaray, 80. dakikada Gürkan'ın hatalı pasını yakalayan Baros ile ilk kez öne geçti. Ama 89. dakikada La Rocca maça üçüncü kez dengeyi getirdi. Maç böyle bitecek denilirken, maçın önemli ismi Lincoln mücadelenin skorunu 4-3 olarak ilan etti ve Galatasaray avantajı yakaladı.
Defansta çok kötü bir performans ortaya koyan temsilcimizde özellikle sol ve sağ kanatta oynayan Volktan ile Serkan ile Servet çok kötü bir oyun ortaya koyarken, Lincoln takım arkadaşlarını 4 kez kaleci ile karşı karşıya bırakacak paslar atarak oyuna ilk kez ağırlığını koydu.
Bu arada Bellinzona'nın ikinci golündeki ofsaytı görmeyen Rumen hakem Corpodean, Barras'ın topa ceza sahasında elle müdahalesini de görmedi ve Galatasaray'ın bu sezon hakemlerden yana şanssızlığı devam etti.
BELLINZONA-GALATASARAY 3-4
STAT: St. Jakob-Park
HAKEM: Sorin Corpodean,Cristian Constantin Nica, Octavian Sovre
BELLİNZONA: Gritti, La Rocca, Mangiarratti, Siqueira-Barras, Bernardet, Gürkan Sermeter (Dk. 90 Raso), Wahab, Rivera (Dk. 68 Diarra), Gashi, Lustrinelli( Dk. 73 Neri), Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Marco Schällibaum
GALATASARAY: De Sanctis, Serkan Kurtuluş (Dk 73 Yaser), Emre, Servet, Volkan, Meira, Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda (Dk 61 Aydın)
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
GOLLER: Lustrinelli (Dk. 32), Kewell (Dk 39), Gürkan (dk. 47), Baros (dk 51, 80)
SARI KART: Kewell, Meira, Diarra
KIRMIZI KART: Gashi
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=44527
Hayal kırıklığı oldu biraz bende.. ben daha farklı bir maç bekliyordum
Arda'nın sağ kanatta pek başarılı olabileceğine pek inanmıyorum.. 3-4 atar dedikte 3-4 yer dememiştik. Aslında gollerde kalecinin bir hatasında yok yani.. Anlamadım gitti ama Samiyende 5 atarız :D
+kötü bir maç, kötü bir skor, kötü bir oyun...
+gecenin parlayan tek ismi kewell oldu,serkan umut vaad etti,de sanchis defans tarafından aciz duruma düşürüldü.
+bu takımdan kimse bu sene bişey beklemesin gruplardan da öteye gidemeyiz bence ancak bu kadro ve bu teknik ekiple seneye devam edilirse bişeyler olabilir tabii bu da bir risk bakalım bu riski adnan kardeşler alacak mı?
Deplasmanda 4-3 kazanmış olmak avantajlı bir skor.2.maçta Galatasaray turu elde edecek skoru bulur ama Bellinzona gibi bir takımdan deplasmanda olsa 3 gol yemek ve son dakikada bulunan golle gelmek Galatasaray'a yakışmadı.Yinede tebrikler..:k:
galatasarayın bence uefada ilerlemesi için bir kaç önlem alması gerekir diye düşünüyorum ileriye dönük kötü sinyaller veriyor geçen seneki gibi hüsran olabilir böyle giderse gruplardan öyle veya böyle geçecektir ama sağlam bir rakip galatasarayı kolay geçebilir bu yüzden önlem almalılar.
Savunma inanıLmaz kötüydü ama onLarın savunması da bizden daha kötü oLunca kazanan taraf GaLatasaray oLdu.
Baros ve LincoL ün goLLerini GaLatasaray başka hiç bir takıma atamazdı.Ama yediği goLLeri de başka hiç bir takım yemezdi. Sonuç oLarak GaLatasaray bu takımı İstanbuL da daha rahat yer.
Galatasarayımız Toparlanacaktır Çünkü Çok İyi Kadro Var Biraz Süre Ayrıca Bu Takımdan Bişey Olmaz Diyenler Sezon Sonu Galatasarayımızın Başarılarına Ne Diyecek Ayrıca Şunu Söyleyeyim Bellinzona Maçında Servet-Meira Uyumsuzluğu Görüldü 1.Golde Meira Adamı Kaçırdı Golü Yedik 2.Gol İçin Birşey Söylemiyorum 3.Gol İçinse O Kadar Uzun Boylu Savunmamız Arasında Adam Fotoğraf Çektirir Gibi Gol Attı Artılarımıza Gelince Kewell Çok İyiydi Baros Mükemmeldi Aydın Sonradan Girmesine Rağmen Güzel Oynadı Lincoln Şans Eseri Atmış Olsada Çok İyi Oynadı Kimse Lincolnü Bu Maçta Eleştiremez Son Olarak Sakatlarımız Takıma Katılınca Ve Takım Oturunca Çok Daha İyi Bir Galatasaray İzleyeceğiz
Genelde Galatasaray küçük takımlara karşı pek güzel oynayamııyor. Bize biraz dişli rakip lazım...
Daha gruplar için konuşmak çok erken. Neyin ne olacagı belli degil, rahat olun;)
Bellinzona gibi takima karsi 3 gol yememiz beni hayal kirikligina ugratti.Adamlarin her pozisyonu gol oldu,defans cok kötüydü.Bunlar bende endise yaratmiyor degil.Takim biran evvel kendine gelmeli,yoksa istenmeyen seyleri yasayacagiz ...
Geçen sene yan toptan bi gol yedik (bjk maçı).Feldkamp ilk geldiği zaman defans güven veriyordu..Şimdi nerdeyse ortalama 2 yan top golü yiyoruz ki Galatasaray'ın bu sorunu milli takıma bile yansıdı..Üstelik öne geçtiğimiz her maçı kazanıyoduk sadece manisa maçı berabere bitmişti..Tüm bu olumsuz gelişmeler bana eric geretsin 2.sezonunu hatırlatıyor..Umarım bi anca bu hatalardan kurtuluruz yoksa sık son dakika golleri yememiz ve öne geçtiğimiz maçları kaybetmemiz an meselesi..
Baros ve kewell bu takıma çok faydalı olucak bunu gösterdi..Serkan kutulusta toparlanır umarım ilk izlenimlerim pek olumlu değil forvet oynayan e.şentürk bile onun kadar oynayabilirdi o bölgede..Kewell ın biraz kondisyon sorunu var zamanla geçer mi bilemiyorum çok maç eksiğide vardı..Bunu atlatırsa harika olur..
Lincolndede değinmek istiyorum..Bi insan bu kadarmı şanslı olur :) Bu kaçıncı golü böyle..
Sonuç olarak memnun değilim takımdan 3-3 olunca yenilmesini ve elenmesini istedim açıkçası belki skibbe gider diye :) Turu geçsekte geçen senkinden farklı bi noktaya gelemeyiz..
artık servet-meira uyumunun yakalanması lazım . bence bellinzona dan 3 gol yemek rezalet .
Hocaya suç bulmuyorum..Oyuncular baya hafife almışlar..Nasıl olsa gol atarız havasında oynadılar..Nitekim bundada yanıldılar...Diger maçlar için umarım ders alınmışdır..