Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları:D
Printable View
Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları:D
Güiza'nın sigara içmesiyle alakası yok..Konu Saptırmayalım .Ben sana 5-6 tane sayayım Sigara içen ünlü futbolcular ..;)
Bende biliyorum Guizanın en çok koşan oyuncumuz olduğunu bende sigara kullanıyorum ama içmese daha iyi olacak:)
şimdi bi pakette siz vereceksiniz adama gol at diye:D:D neyse espri olarka söyledim ciddiye alındım bişey diyorum...
Maç kadrosu:
Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında, bugün saat 21.00'de Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, Edu, R.Carlos, Maldonado, Selçuk, Deniz, Kazım, Burak, Emre, Ali, Uğur, Gürhan, İlhan, Güiza.
fenerbahce.org
Tümer gerçektende yok.Heralde Aragones onun sakllı halini sevdi:p
Bu maç kadrosundan çok büyük bir mucize olmassa Aragones şöyle bir kadro çıkartacaktır.
Güzel bir maç olsun,kazanalım yeter.Bu kötü gidiş sonsuza kadar sürmeyecek bir yerlerden başlayacağız.Quote:
VoLkan Demirel
Gökhan Gönül-Önder-Edu-R.Carlos
Selçuk-Maldonado
Kazım-Emre-Uğur
Güiza
Yaptığın kadro çıkacak büyük ihtimalle. Umarım bu maçı kazanırız. Çünkü; toparlanmamız için büyük fırsat bir haftalık tatile girerken eğer üç puanla girersek Kocaelispor maçına iyileşen oyuncularımızla çıkacağımızdan oradan gelecek üç puan ilede Arsenal maçına moralli bir şekilde çıkarız. :)
Zico'yu özlemedim desem yalan olur.
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Durmuş
Ali Turan
Eren Güngör
Bilal
Mehmet Topuz
Ragıp
Saidou
Mehmet Eren
Aghahowa
Turgay
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
6 tane defansif oyuncumuzla 9 eksiği bulunan Kayseri'nin ataklarını karşılayacağız,ne güzel değilmi?Şansımız yaver giderse bir gol atarız belki (!)
Fenerbahçe ay yıldızlı t-shirt'lerle ısınmaya çıkmış tebrikler valla
Kayseri'de M.Topuz'un oynayacak olması iyi bir haber.Umarım sakatlığından dolayı düşük performansta oynamaz.2.yarıda Cangele girer belki.Bu maçın az gollü olacağını kesitirmek açıkcası zor değil..
Evet anlamlı olmuş ama yasalarda şöyle bir madde yok değil hani ;;)
:)Quote:
2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu’nun 7’nci maddesine göre üzerinde bayrak bulunan tişort giymek yasak. Maddenin son bölümü şöyle: “Oturulan veya ayakla basılan yerlere bayrak konulamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.''
'' Fenerbahçe Edu'nun oynamadıgı 11 maçta 5 yenilgi 1 maglubiyet aldı ''
Alemsin Melih Şendil :D
GOOOOOOOOLLLLLLLLLLL 1-0 Agahowa :D
Yürübe Kayserii..
Kayseri Attı..1-0
gol aghahova attı. Bravo ..
Kayserispor 1-0 önde.Umarım bunu maçın sonuna kadar korumayı başarabilirler.Alex'in olmaması büyük avantaj gerçekten Kayseri adına..
Aragones gidiyor desenize.
Tümer lazım işte şimdi.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri toplam 5 maçta attığı kadar golü bugün attı
Fenerbahçe dökülüyor .. 10 kez ofsayta yakalandılar ama bıkmadılar yine kaçırdılar 2 gol birden atmayı başardılar .. Fenerbahçe taraftarı artık kendi takımından ümidi kesti Kayseri'yi alkışkıyor ..
Aghahowwaaa !
Aghahowa 2'yi attı.Helal olsun be :).
Bütün takımlar bize çalışıyor heralde helal Kayseri , helal Tolunay :)
Kayseri çok rahat, tek kale oynuyor desek yalan olmaz.
3 değişikliğide kullanmış bulunmakta Aragones ..
Daha 45 dakika bitmeden Fenerbahçe 3 oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldı.
Tümeri alma sen.. Alma..
Ama yoook ne aragones ne ftbolcular..
BU TARAFTARLA MAÇ KAZANILMAZ!
yahu sinirlerim tepeme çıktı..
taraftar nasıl bir stres yaratıyor takım üstünde.. kazım gibi uğur gibi adamlar oynammıyor taraftar sinirleniyor diğer futbolclarıda etkiliyor bu...
Yasin , Deniz oyuna girdi bu maçı istese de çeviremez artık Fenerbahçe.
Aghahowa iki ters bir düz gidiyor valla .. İkinci yarı oyuna müdahele etme gibi bir şansıda yok hocanın ..
Kayseri yi aLkışLıyor Fener taraftarı 1 sezon öncede Trabzonspor Konyayı aLkışLıyordu :)
Ben daha önce böyle ruhsuz oyuncular topluluğu görmemiştim.