ufuk bu sene karşıyakalı keremle birlikte en başarılı bank asya kalecisi tabi Bolusporlu atacanıda unutmamalı ama bencede bunların içinde en iyisi şuan UFUK ...ee tabi Fatih hoca yıldız olur diyecek milli takıma alacakta beni hayırmı diyeceğim :) :)
Printable View
ufuk bu sene karşıyakalı keremle birlikte en başarılı bank asya kalecisi tabi Bolusporlu atacanıda unutmamalı ama bencede bunların içinde en iyisi şuan UFUK ...ee tabi Fatih hoca yıldız olur diyecek milli takıma alacakta beni hayırmı diyeceğim :) :)
Yazdıklarınızı okudum. Yiğit için set pa 150 vermek şu an için çok doğru değiil. Burada hem fikiriz. -8 En doğrusu olacaktır. Yiğit henüz 89'lu Sezer ise artık tabiri caizse kaşarlandı, 85' li. Aralarında 4 yaş fark var. Sezer için 142 pa bence çok uygun. Dediğim gibi bank asyada skore etki eden bazı oyuncuları Erhan küçük, sezer vbg. oyuncuları fazla abartmamak lazım. İkisi de Süper Lig' te oynadılar ve pek etkili olamadılar. Sezer' i ERhan' dan ayrı tutuyorum daha genç ve fizik olarak daha iyi. Yani hız, hızlanma olarak.
Ama Yiğit daha genç ve önünde çok yol var. 150 Pa da verilse olur ama biraz erken diye düşünüyorum.
Ufuk içinse fikrim değişmeyecek en fazla 1-2 puan yükselir.
Bank Asya'da herkes birbirine ikram etmeye devam ediyor. Manisaspor bugün 3.kalecisiyle çıktığı maçta küme düşme potasındaki Erciyes'e puan verdi. İlk yarıda sana 4 atan takıma karşı da bilenmeyeceksen kime bilenirsin bu da ayrı bir konu.
6 hafta kala play-off az çok şekillendi.Zorlarsa artık sadece Rize zorlayabilir. MAnisaspor'un bütün bu lüzumsuz puan kayıplarına rağmen halen ilk 2 de çıkacağını iddia ediyorum.
Gçen haftaki Adana maçını sitedeki kesintiler sebeiyle yazamadım sonra site döndü ama bu seferde biraz maç güncelliğini kaybettiğinden biraz da uzun bir yazıyı tekrar yazacak zaman bulamadığımdan eklemedim Ama Adana maçına ilişkin bilmenizi sitediğim bir not var...
Oda Yiğit GÖKOĞLAN nın maçın ikinci yarısına oyuna girip maçın kaderini değiştirmesi...Gerçekten kanadı inanılmaz parselledi ve müthiş top oynadı 20-25 dakika..
Erciyes maçını ise Seçimlerde görevli olduğumdan izleyemedim özür diliyorum ama BANK ASYA bu haftada beraberlikler haftası olmuş..Manisanın kazanamaması kadar Karabükünde son haftalardaki Düşüşte olan Samsunu yenememeside bana göre süpriz sonuç olmuş..
Ersoy bey size katılıyorum. Adana maçında Yiğit girdi ve o ağır zemine rağmen iyi oynadı. Gol onun akını sayesinde geldi. Buna ek olarak bu hafta oynadıkları karşılaşmada Yiğit izlediğim özetlerde yine iyi oynamış. Yiğit çok büyük yetenek. Geçen sene Ahmet Arı' da gördüklerimi görüyorum yiğit'te. Haydi hayırlısı.
Sezer' i ise pek kendini beğenmiş görüyorum. Gol de herkes ona koşarken o hiç kimseyi sallamaz tavırlardaydı. Sanki benim yerim bu lig mi abi der gibiydi.
Arkadaşlar Manisaspor'lu Rafael kimin elinden çıktı bilmiyorum ama ben çok daha farklı değerlendirmiştim bu oyuncuyu.
Zira yapanla görüşmek isterim.
Rafael izlediğim bir çok maçta Soğukkanlılık ve bitiricilik uzmanlığı sergilemiştir.
Ancak bir o kadar da beli dönmeyen ağır bir oyuncudur.
Benim oyunumda El Hadji update'yi oynuyorum yıl şuan 2011 yada 12.
Adam 10 composure 13 bitiricliğe sahip.
En kötü olanı ise güç 14.
Uzun boylu bir oyuncudur ama çok zayıftır.
İkili mücadelelerde çok kolay dağılıyor.
Bu sebeble kafa topların da da pek verimli olamıyor 16 verilmiş ama bence 14-15ten fazla olmamalı.
Hele hele mesela Mehmet Yılmaz 14 iken Rafael 16 hiç olmamalı.
Mayıs ayından itibaren Manisasporla ben ilgilenmeye başlayacağım. Umuyorum eksikler giderilir.
Rafael'i bu yamalarda ben de ellemedim ama finishing 13 değişmez. Heading daha çok kafa toplarındaki isabetle alakalı olduğundan 15-16 Rafi için ideal. Gücü dediğin gibi çok iyi değil. Composure 13-14 olabilir. Consistency düşük olur.
consistency 7 zaten (belki randomdur)
Çevikliği ve hızlanması en kötü iki özelliği bunlarda göz ardı edilmemeli
Değerli arkadaşlar FM 2010 çalışmaları başlamak üzere. Manisaspor'la ilgili düşündüğünüz şeyleri lütfen burada belirtiniz. Böylece daha gerçekçi bir takıma kavuşabiliriz.