oyunda en çok zevk aldığım,taktiğiyle taraftarıyla altyapısıyla maddi gücüyle 2 tane mükemmel takım var
Sampdoria
Sevilla
kesinlikle tavsiye ediyorum bu iki takımı,transfere bile ihtiyaç yok.
Printable View
oyunda en çok zevk aldığım,taktiğiyle taraftarıyla altyapısıyla maddi gücüyle 2 tane mükemmel takım var
Sampdoria
Sevilla
kesinlikle tavsiye ediyorum bu iki takımı,transfere bile ihtiyaç yok.
kesinlikle napoli'yi öneriyorum, ileriye yönelik transferler ile 2.sezon ilk 3'de rahatlıkla yer alırsınız.ilk seneki kadrosuda fena değil..:)
yabancı oyuncu sınırının olmadigi bir lig biliyormusunuz ingiltere haric?
yada ingiltere 2. liginden butcesi fena olmayan bir takim
İtalya B = Bari ---------- Brescia İspanya segunda=Celta Vigo---Tenerife İngiltere Championship=Birmingham--Cardiff Türkiye First D=Altay---Samsun
Fransa 2=Dijon---Troyes
Almanya 2=Freiburg---Mainz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süper Lig için ise sadece YEŞİLİYLE BEYAZIYLA TEXASIYLA BURSASPOR diyorum :)
bence sivasspor yada fenerbahce gidin ikiside ii oynuyor taktik derseniz 4-2-2-2 yapın kanatlardan super ortalar gelior
fransanın vasat ekiplerini öneririm bordeux monaco st etienne psg altyapıdan çıkardıgın oyuncuları 30 40 milyona satabiliyosun sakholar saivetler matuidi ler daha kimler kimler.altyapı için kesinlikle lig 1 i öneririm
eger cok zor bir takim la oynamak istiyorsaniz ingiltere coca cola league 2 de Luton la oynamanizi tavsiye ederim 30 puanlari silinmis durumda basliyorsunuz ligde kalmaya calisiyorsunuz imkansiz gibi bir sey :D
Arkadaşlar şu oyunu oynamayayım diyorum diyorum ama oynamadan duramıyorum:) UEFA Kupası'nda oynayan, transfer bütçesi de fena olmayan bir takım istiyorum, önerileriniz nelerdir ?
kariyer olarak b seyler yapmak ıstıosan turkıyeden beylerbeyi ingilteredende leeds yada son kumede profesyonel takım ola southportu onerırım ayrıca beylerbeyını alırsan galatasarayın altyapısındakı gencler cok sglam
QPR ...
İNGİLTERE Championship'te playoffları zorlayabileceğiniz, hatta verdiği bütçesiye İNGİLTERE Premier Lig'e çıkıp finansınızın iyiliğiyle birincli ligde kalıcı olup, ertesi sezon dünyanın devlerinin başına geçmeniz ve kariyerinizi basamak atlama olgusuyla tavan yaptıracak kadar zevkli bir takımdır.
Bu takım 2.lig takımı.
Bütçe mi ? İlk yıl için minimum 13 milyon $, hedefinize göre 20 milyon $'a kadar çıkarabilen bir takım.
Hangi 2. lig takımında var bu bütçe, hatta bir çok üst düzey liglerin takımlarında yok bu rakam. Kadro için ise; ilk yıl çok ufak tefek takviye yeter, paranızın tamamını bile kullanmaya gerek yok.
Kesinlikle denemenizi öneririm, şu 9.3 yamasının çıktığı bu günlerde, haydi sil baştan, 2.ligden zor ama şartları bol bir takımla harika renkli kariyerler diliyorum :)
pazarspor'u tercih edebilirsiniz kadrosu çok yeterli degil ama cömert bir başkanı var
Kardemir Karabük spor...................
suan super lıgdeyım ve gereken saygınlıga ulastım... Uefa kupasına katılmak gıbı :)
kalıtelı oyuncuları var ıyıbır karıyer ıcın secılecek en ıyı takımlardandır.
West ham - oyuncu fabrikası ingilizlerin
Atletico madrid- günümüzde de dunya starları yetiştirmiş bir takım
Leeds United( 2 sezonda premier 'e cıktık )
Atalanta( cok sıkıcı ama iyi alt yapısı var)
Galatasaray
Sakaryaspor
bu kadar diyebiliriz:D
coca cola championship hangi takım iyi
yeni bi kariyere başlıyacağımda sizce hangi takımı seçeyim.?
Bnce GS derim transfer bütçesi az, kadro yeterLi Türkiye için bi iki takviyeyLe eğLenceLi bi kariyerin oLur
arsenal..
takımın yaş ortalaması çok düşük..ve genelde yetenekli fakat henüz maksimumlarını yakalayamamış oyunculardan oluşan bir takım bildiğiniz üzere.
1-2 takviye ve iyi bir taktikle başarı yakalamak mümkün.premier league de oynamak çok zevkli.
işler biraz iyi gidiyorsa yönetimi de arkanıza alıyorsunuz.
1.sezonu yeni bitirdim.sezon başında a takıma transfer yapmadım.devre arasında ise valladoid den fm2008de keşfetmiş olduğum kaleci asenjo ve yine fm2008de keşfetmiş olduğum dm ignacio camacho u aldım.biraz fazla para vermiş olsam da asenjo takıma hemen uyum sağladı.camacho ise potansiyel 6 yıldız ve taraftardan aldığı olumlu tepkilerle verdiğim 26m yi fazlasıyla geri döndürecek gibi.
bu arada ilk sezonumda premier league ve şampiyonlar ligi şampiyonu oldum.fa cup finalinde chelsea ye kaybedip league cup çeyrek finalinde manchester city e elendim.
Basel
İlk sezon ligde hiç bir transfer yapmadan bile şampiyon olabilirsiniz.Ama Avrupa'dada başarı istiyorsanız bi kaç transfer şart.Transfer bütçesi 3.5 M YTL.Bi kaç adam satarak fazlalaştırabilirsiniz.
Bence iyi bir takım iseteyen biri için Atletico
Eğer 3. 4. ligden bir takım alıp yükseltmek isteyen biri için de Cambridge (FM 2007'de 2. lige kadar çıkarmıştım)
milwall...fm 2009da denemedim ama 2008de lig1den premier lige çıkarmıştım ordanda bayerne geçmiştim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve arsenal 6 sezon yaptım fm09da.yukardaki arkadaşın belirttiği gibi çok çok zevkli.ilk sezon bütün kupaları almıştım(şampiyonlar ligi lig vs...) 4.sezonda kadromda messi,ronaldo,de rossi,richards,tevez,agüero gibi yıldızlar vardı ama 6 sezonda 1 şampiyonlar ligi 1 şamp. ligi finali.4 premier ligi şampiyonluğu 2 premier ligi 2.liği.4 lig cupası üst üste.1lig cupası finali.3 fa cup şampiyonluğu ve 1 final.1 avrupa süper kupası 1 kıtalar arası şampiyona.
ve şampiyon olduğum 3.sezonda 100 hedefime ulaşmış 104 gol 102 puanla şampiyon olmuştum muhteşem zevkli herekse tavsiye ederim
Bana sürpriz çıkış yapabilecek, transfer bütçesi bulunduğu ligin üzerinde, Afrika'dan, Brezilya'dan genç oyuncular getirip geliştirebileceğim bir takım önerebilir misiniz?
Türkiye için : Boluspor(memleketim diye söylemiyorum süperdir:D)
Avrupa için : Psg(altyapıdan çıkan gençler süper), Shakhtar(bütçesi çok iyi) Dortmund(ilk senenizde bundesligada şampiyonluğa oynayabileceğiniz bir takım) tavsiye ederim.
Leeds United,Dinamo Kiev,Spartak Moskova
Ingiltere: tottenham,leeds united,leicester,southport
Ispanya: villarreal,celta vigo
Italya: palermo,catania,perugia(tabii crash dumps hatasi vermezse),roma
Turkiye: tabiiki besiktas :),sekerspor,
Portekiz: sporting lisbon
Fransa: lens,bordeaux
Almanya: hoffenheim,nurnberg
hepside inanilmaz zevk alabileceginiz takimlar merak etmeyin :)
Yaq Nereliysen oranın takımını seç ben antalyada yaşıyorum antalyaspor ile 2014 yılındayım ve şampiyonlar ligini kazandım haha
kharkiv, red star, leeds unt, shaktar, hajduk (Y) para yok ama huzur var xD
Şanlıurfaspor'u öneririm.30 bin kişilik stada da geçiliyor.Süper Lig'e çıkarıp Sivasspor gibi bir ivme kazandırabilirsiniz.
Arkadaşlar bende sıkıldım yeni bir kariyer açıcam.Böyle zevk alabileceğim hep oynadığımız takımlar dışıdna varmı önerileriniz :)
Celta Vigo,Real Sociedad,Genoa,Palermo,Dortmund...
Caeni alabilirsin tolga güzel bir kadrosu var :).
Teşekkürler arkadaşlar.Denicem tavsiyelerinizi :)
Boca Juniors
Gençlere Yatırım Yapmak İstiyorsanız Youth Setup, Traning 18 üzeri olan ve aynı zamanda genç akademisi bulunan kulüpler..
http://img196.imageshack.us/img196/6564/youth.jpg
Chivas'ı al Oğuz değişik bişey olur.
Avrupa'dan gidesim yok.. :D
Paris Saint Germain herkese öneririm..
Kadrosu iyi takımdan beklentiler az UEFA Kupasında oynayan medyanın 11.tahmin ettiği takım ile zevkli Fransa Liginde zevkli bir oyun oynanabilir. :)
arkadaşlar bana hedefi 6-10 arasında değişen, bütçesi orta seviyede olan, oynarken zevk alabileceğim ve büyük başarılar yaşatabileceğim bir takım söylermisiniz? ligi farketmez ancak yabancı sorunu olmayacak bir lig söylerseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle PSG'yi öneriyorum. Hem güçlü bir kadrosu var, hem UEFA'da oynuyor, hem Lig beklentileri yüksek değil, kendinizi baskı altında hissetmiyorsunuz. Aynı zamanda kulüpten para isteyince 26MN'ye kadar yükseltiyorlar bütçeyi daha ne olsun.