[quote=koray_capello]hiç bişe olmadı..[/quote
telegol yorumcuları gsnın sahası kapatılmalı dıyo o yuzden sordum..]
Printable View
[quote=koray_capello]hiç bişe olmadı..[/quote
telegol yorumcuları gsnın sahası kapatılmalı dıyo o yuzden sordum..]
Ortamı germeye çalışan ya da herhangii kucucuk bile rendice edecek laf edenler anında banlanacaktır. Ona gore seviyeli konusalım
2 takımı da kutluyorum öncelikle...FB ilk maçın avantajını(ilk maçtaki 2-1'i küçümseyen de çok olmuştu erman toroğlu gibi) sonuna kadar kullandı..Anelka ve özellikle ÖNDER olsaydı maç çok daha farklı olabilirdi..Eksiklikleri hissedildi... Neticede yarı finale çıktık skordan çok bu önemli bizim için MUTLUYUZ :D
Bu arada sevinmek en doğal hakkımız, çünkü bu tür deplasmanlı maçlarda yenilip de tur atlayan her takım (şamp.ligi de dahil) sevinir, gayet doğal ;;)
Zevkli maçtan dolayı 2 takımı tekrar kutlarım...
FB'yi tebrik ederim önce...
Çok güzel, çok zevkli bir maçtı, her iki takımda eleyerek çıkabilirdi FB eledi, kupada başarılar dilerim...
Ayrıca tribünleri iğrenö hareketlerinden ötürü kınıyorum, çok ayıptı, GS isminin altına yakışmadı, hak ettiğimiz cezayı alırız diye umuyorum, çünkü başka türlü bu arkadaşlarımız kulübe yaptıkları asıl kötülüğü görmeyecekler....
90 dakka boyunca sahaya su atıldı ondan kapatılacak diyodurQuote:
Originally Posted by imperius
evet tam anelkalık mactı bence ızlemedım ama skor ve gıdısat oyle gosterdı..sahaya acaıp yabancı cısım yagmıs..yazık akıllanmıcak taraftar..sampıyonluga gıden bı takımın taraftarı daha bılınclı olmalı..
beyler farkettinizmi bilmiyorum ama ankete hala oy vernler var ehuehuehue
:D:D:D hadi ya...İlginç tabi :DQuote:
Originally Posted by cifaaa
Yalnız Tuncay yine aynı hareketini yaptı 2. golden sonra...Taraftar da insan gaza geliyor sinirleniyopr bir tarafta..
Ama Tuncay hem milli futbolcu hem de Türk yapılmaması lazım..
Tamam su çok atıldı saha kapanabilir ama Tuncay yine agrasifleştirdi..
bence saha kapanmaz. çünkü diyarbakır 3 maç seyircisiz oynadıysa buna en fazla para cezası verilir yoksa adaletsızliğin önde gideni olur
asıl kapatılmazsa adaletsizliğin büyüğü olurQuote:
Originally Posted by hurmet
Bide anlamadığım G.S. de para yok bu cezayı taraftarlardan toplanarak mı ödenir o da bir sorun :?:
neden dbakır maçı gibi sahaya girip futbolcular mı dövüldü???
hakkaten ya gs kazanır ama elenır tercıhı oyu artıyo dewamlıQuote:
Birini ben kullandım o da şıklar çok olduğu için sayfa daha da uzuyor onun için hangisine kullandığımı da bilmiyorum salladım :):):D
ben diyarbakırdan bahsetmiyorum o olay ayrı.bizim stadta olunca kapalıyorda ondanQuote:
6-0 lık macta kadıkoyde de sadece su sısesı atıldı sahaya ama ceza almıstık..o karara gore gsnın de ceza alması lazım..ama dbakırın o olaylardan sonra sadece 3 mac ceza alması uzerıne gs ye para cezası verılır herhalde..
O cezayı, verilirse eğer tabi, zaten GS'li taraftarlar ödemiş gibi olucak..Bilet fiyatları malum ceza ödetmeye yeter :)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
valla o federasyonun problemi bence para cezası verilir. sahayı kapasınlr seyircisiz oynama vermesinlerde maçlarımızı burda izmirde oynayalım :D
su sısesı satılmamalı zaten bence..cok sacma.avrupa da bole bı sey yok..cok mu zor yanı bardak su vermek
zaten bardak sular atıldı
bir fenerbahçeli olarak mutluyum turu geçtiğimiz için ancak gsye yenildiğimiz için içim biraz buruk.ama çok güzel bir maç oldu iki takımıda kutluyorum.yalnız taraftarın yaptığını kınıyorum bunlar olmamalı artık cezalar kim yaparsa yapsın verilmeli korkmadan yoksa bu hep böyle gider kafaların değişmesi lazımki bu bizim toplumumuzda çok zor.
de şu son dakikadaki ele ne diyosunuz sizce penaltımıydı?
bardak su derken acık dıyorum..ornegın ıngıltere de ıcecekler bu burger mc donaldsdakı kola bardakları gıbı acık bardaklar ıcnde verılıyo..
türkiyede o suların içine çeşme suyu koyarlar kar etsinler diye
ya onu bi türlü göremedim doğru düzgün..Ama el ise, iyiki golü atmışz çünkü düdük fln gelmedi hakemden :DQuote:
bu arada hasan a helal olsun..gordugum kadarıyla seyırcıyı hep sakınlestırmeye calısmıs,kaptanlık gorevını cok ıyı yapmıs.
valla direk elledi diye gördüm ama hakem görmedi yada göremedi. hasan şaş hem kaptanlık olarak hem oyun olarak süperdi ama şu fenerli serkana çok sinir oldumya adam ne biçim bi futbolcu anlamadım
Appiah kırmızı kart görmesi lazım idi ama o posizyon biraz zor görülür ;)
ayhanın bileğine ne biçim bastı valla 2 haftadır böle şeyler yapıyor appiah
ılk yarıda 1-0 ken tuncayın karsı karsıya kacırdıgı gol necatının 2-1 ken kacırdıgı gol macın kırılma noktaları bence..bı de 2-1 ken alexın kacırdıgı..
hayır şişe da su atıldı hemde 5-10 tane atanlarıda gördüm bende de olsa bende atardım :D(//v)Quote:
Bak şimdi...Turksportallı bi vatandaşa hiç yakışmaz ama ;;)Quote:
valla o heycanla yanımda duran adamı bile atardım ben :D
eğer yenilseydik kesin koltuğu atardım ben tabi kopara bilirsem :D:D(q)Quote:
Originally Posted by Neron_FB
futbol güzel tribünler güzel sonuç kötü
ne diyebiliriz ki...tebrikler fb...
abi tribünler güzel kısmına pek katılmıyorum...
doğru güzel değil...süper hatta mükemmel...
sesim patlayana kadar bağırdım ki zaten şu anda sesim tamamen kısık annemle yazışarak anlaşıyorum
hmm...o zaman anlayışımız biraz farklı.tezahürat açısından mükemmel evet.ama çok fazla yabancı madde attılar.biri denizin suratına geldi.meşaleler atıldı...