Orjinal oyun alacagınıza bir ingilizce kursuna yazılın hem ingilizceyi bir çok alanda kullanırsınız hemde ingilizce ögrenip sahte oyunu rahat rahat oynarsınız zorluk çekmeden :D
Printable View
Orjinal oyun alacagınıza bir ingilizce kursuna yazılın hem ingilizceyi bir çok alanda kullanırsınız hemde ingilizce ögrenip sahte oyunu rahat rahat oynarsınız zorluk çekmeden :D
bu konu neden her sene bu kadar tartışılıyor anlamıyorum.mutlaka türkçe dil seçeneği orjinal oyun satışını arttırır ama türkçe olması oyunun fiyatı gerçeğini deiştirmiyor.ben sadece türkçe olduğu için bir oyuna 70 tl vermem.firma buna emek harcıyor korsan almayın diyebilirsiniz.peki bu ülkede kim emeğinin karşılığını alabiliyor.fiyatlar avrupada normal gözükse de Türkiyede pahalı.bence bunu memleket meselesi gibi tartışmanın anlamı yok.niye türkçe eklenmiyor diye tartışmayalım madem eklenmiyor orjinal almayalım o zaman
arkadaşLar Türkçe dil seçeneğinin oLuşu orjinali değil korsan satışLarını patLatır çünkü oyunun direk kopyaLadıkLarı için Türkçe diL seçeneğide korsana geçer yani bişi farketmez :D:D Bunun için korsana ya bi çözüm buLcaz yada bahsediLdiği gibi vergiLer düşcek oyunun fiyatı düşcek o zamanda korsanLa arasında çok absürd bir fark kaLmayacağı için orjinaL satışLar artçak sonrada geLsin Türkçe diL...:D
Orjinalde alsak,korsanda alsak oyun hep hata dolu.Bence dil probleminden önce oyunun hatalarını bi düzeltsinler.Mesela crash dumps denilen bela orjinalde de var,korsanda da.80 milyon verip oyun alıyoruz,2 senelik kariyerde crash dump diye ne olduğu belirsiz bir hata alıyoruz.Korsan alıp deniyorum yine aynı hata.Başka problemlerde cabası,tatile çıkamamak gibi.Ayrıca Türkçe dil seçeneği yapmak istiyorlarsa satışlara bakmamalılar.Türkçe olmadığı için oyunu oynamayan binlerce insan var Türkiyede.Bir koysunlar Türkçeyi oyun iki veya üç katı satar,kalıbımı basarım.
İşin garibi oyun şirketinin türkçe dil desteği koyması şirket için ne kadar zor olabilir? Burda arkadaşlar uğraşıp yapıyorlar da koca şirket bir çevirmenle bu işi nie sağlama almıyor anlamak mümkün değil.
türkiyede çok da satsa az da satsa koymazlar dil.bu kadar basit.
beyler bu konu niye bu kadar bartılıyor anlamıyorum.korsan işi yapan herkesin terör örgütüyle bağlantısı olur diye bir kaide yok.diğer yandanbiraz siyasi olacak ama bu ülke daha iyi yönetilse yolsuzluklar yapılmasa terör olur muydu?bizim suçumuz ne?bir oyuna 80 ytl ödemek zorunda mıyız?kaldı ki bu paranın büyük bi kısmı vergiye gidecek.bırakalım bu konuşmaları devlet bizi düşünüyor mu ki biz dünyanın vergisini verip bu oyunu alalım.ben değil türkçe ne koyarlarsa koysunlar o parayı verip orjinal almam.paranın fazlalığından değil bazı arkadaşların dediği gibi 10 taksit yapsanız büyük bir para değil ama ne gerek var 2 liraya aynısı varken