golü engelleyen adam heralde Pancu gibi futbola kaleci olarak başlamış:p
Gerçekten maç çok zor şartlar altında oynanmış iki takımıda tebrik etmek gerekir şu sahada futbol oynadıkları için.
Printable View
golü engelleyen adam heralde Pancu gibi futbola kaleci olarak başlamış:p
Gerçekten maç çok zor şartlar altında oynanmış iki takımıda tebrik etmek gerekir şu sahada futbol oynadıkları için.
Çok sıkıcı bir maçtı.Yine de kazanmak güzel.En sevindirici yanı sakatlık yaşanmamasıydı.Sürprize açık olan bir maçı kazasız belasız atlatmak iyi oldu.:)
bildiğimiz bir kupa maçıydı selçuk derelinin maçın hakemi verilmesi beni şaşkınlığa ugrattı izlediğim bir kaç pozisyonda hatası olduğunu düşünüyorum ama kimse bu hataları takmaz bile çok sıkıcıydı.
Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım,bu zor şartlarda maçı kazanmasını bildi.
Türkiye Kupası heyecanı yeni başlıyor :)
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20..._tokatmac5.jpg
Arkadaşlar resmi sitede verilen maç görüntülerde bu resim dikkatimi çekti.Bie şey sorucam.Bu kim yahu?:D
Maldonado diyicem bu kadar beyaz tenli değil en çok Tercüman Samet'e benziyor ama onunda saçları uzun ve kıvırcık:)
Burak Yılmaz. Güiza'nın yerine dahil oldu.
Abi Burak'ı nasıl tanımadın :) Tabi adam hiç oynamıyor ki unuttu millet adamı :n:
Kazanmamızdan çok, oyuncularımızın sakatlanmamasına sevindim. :)
Bu hakem, bu maçta o kadar hata yaptı ki istememekde ne kadar haklı olduğumuzu bir defa daha gösterdik.
Maçı sakat vermeden tamamlamak önemli,üstelik ideal 11e yakın bir kadro sahadayken.Kazasız belasız atlattık çok şükür.
Artık çeyrek final vizesi aldığımıza göre,Aragones'ten haftaya oynayacağımız Eskişehir maçında genç oyuncularımıza şans vermesini istiyorum.:) Abdülkadir,İlhan,Gürhan gibi genç oyuncularımız ilk 11de başlarsa çok güzel olur.
Ne maçtı yahu :)
15 dakika ortalık kardan görülmedi.
Tebrik ediyorum sakatlanmadan maçı bitirenleri.