Hoffenheim ? Guzel.. Hemen basliyorum arkadaslar.
Printable View
Hoffenheim ? Guzel.. Hemen basliyorum arkadaslar.
ya ben köy takımı derken espri olsun diye demiştim :p nerden bileyim ciddiye alacağınızı :D
Ah ah şimdi elit ligte olmak vardı. Hoffileri iyi tanırım :D
nerzhull abi iyi ki tkel'de değilsin yoksa 1.belliydi. :p
Katılabilirmiyim bende?
Arkadaşlar,
Katılım için başvuruları açmıştık. O süreçte çeşitli nedenlerle giremeyenler oldu, girdiği halde başvuruyu göremeyenler oldu. Sonuç olarak 30 kişi ile lige başladık. 100 kişi olsaydı o şekilde başlayıp 4-5 lige bölecektik. Mevcut kadrodan 18 kişi organizasyonu tamamlayınca 2 lig olarak devam etme kararı aldık.
İlerleyen süreçte şayet katılım artarsa 3. ligi açabiliriz. Bu süreci beklemenizi öneriyorum.
Usta yeni aciklamani gordum ancak ben cokdan yukledim yamayi ne yapacagim..
Sürekli yeni yama yüklenecek mi? ne yapacağız? soruları gelince haliyle bir karar almak zorunda kaldık. Ancak gördüğüm kadarıyla bu sorular anlamsızmış çünkü herkes yamayı yüklemiş.
Benim görevim sizin işinizi kolaylaştırmaktır. Herkese yamaları sildirmemek adına aldığımız kararı geri çektim.
Kariyerini 9.2.0 ile tamamlayanlar olduğu gibi çoğunu bu yama ile oynayanlarda var. 9.3.0 yamasıyla beraber maç motorunda bazı değişikler meydana geleceğinden haksızlık olmasın diye bu kararı aldık. Tabi yukarda bahsettiğim sebeblerden ötürü kararı geri çekmiş bulunuyorum.
Duyuru değiştirilmiştir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72677
Burdan ulaşabilirsiniz.
Tamamdir ozaman usta, oyuna devam ediyorum..
Zaten ne kadar değiştirselerde maç motoru bir felaket. :icon_lol: Sorun olmaz bence...
Ayın 3 ve daha çoğu kişi bitiremedi kariyerini herkes meşgul veya yaptılar ama sitenin bozuk oluşu nedeniyle ss'ler eklenmiyor.
Maç sonuçlarını fikstürden eklersek çok daha kolay olacak bizim için..
Öyle yap Oğuzum sende herkes o şekilde yapıyor.
5 Mart'a kadar süre tanımıştık.
Bende lig bitti İtalya Super Kupası'nı da eklemem gerekiyor mu?
Bitti TKEL'im ve sonuçları ekledim.
Evet birinci belli olmus oldu buarada:)
şu sorunu nasıl çözeceğim ya oyuna giremiyorum :S
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kariyerlerinizi tamamlamanız için son gün.
Bu gece saat 00:00'da konular kapatılacaktır. Bu vakite kadar kariyerlerinizi oynayıp ss'lerle, başarı tablosunu eklemiş olmanız gerekmektedir.
Bilginize...
Ya ben günleri karıştırdım. Baktım takvime 5 Mart P yazıyordu ben pazar sandım :S . Yarın İngilizce sınavım var . Bu akşam oynayamam . Ama baya ilerledim . Yarın bitirebilirim . Eğer sorun olmazsa
Tüm arkadaşlar kariyerlerine başlamış ama henüz tamamlanmayanlar var. Biliyorsunuz tamamlamayanlara uygulanan cezamız çok ağır. Bu sezonluk yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı da süreyi uzatma kararı aldık. Cumartesi saat 14.00'a kadar kariyerlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.
Bu uzatma 1 defalık yapılacaktır ve diğer sezonlarda kesinlikle uygulanmayacaktır bilginize.
Kariyerim bitti. İstatistikleri ekliyorum. :)
TKL 1.LİG sıralaması yarın akşam üzeri açıklanacaktır arkadaşlar. Gecikme için özür dileriz.
1.Lig sonuçları açıklanmıştır.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73588
kendimi tebrik ediyorum.:p ayrıca birinciyi. :zuhaha