Bende maçı canlı izliyorum; Selçuk neden atılmadı?!..
Printable View
Selçuk'un atılması için bir neden yok niye atılsın?
Sarı kartı gördüğü pozisyon kartlık ise her pozisyona kart vermesi gerekir. O pozisyondan hemen önce olan daha sert bi müdahalede uyarıda bile bulunmadı. Fırat Aydınus daha ilk yarıda kararlarına bi ştandart oturtamadı.
Sekçuk'un Ümit ile olan pozisyonuna sarı kart gerekli diyen var ise kapatsın izlemesin maçı bu kadar net konuşuyorum.
Sabri'nin bu kadar itiraza, çemkirmeye rağmen sarı kart bile görmemesi ise şaşırtıcı.
İlk yarı iyi olan taraftık. Kewell ile 2 bir de Ümitin agır kaldıgı pozisyonumuz var. Kewell ın hakan ın ortasına ayagına oturtturamadıgı pozisyon en neti idi. Selçuk nasıl atılmadı bende anlamadım. Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun. Selçuk atılmalıydı. İyi ve baskılı oynayan tarafız. Umarım böyle devam eder ve gol yada goller bulup kazanırız.
Selçuk pozisyonunda hiçbirşey yok. Orda Selçuk topa bakıyo ve ayağını kaldırıyo Ümit Karan profesyonelce sarı kart aldırmaya çalıştı ama hakem yemedi.
Emre Aşık Roberto Carlos'a yaptığı ve üstüne yürüdüğü pozisyondan sarı görmeliydi hakem atladı.
Sabri hakemleri dövcek az kaldı (::) Ama hala sarı kart yok.
Sıkıcı maç oldu pozisyon hiç yok. 2. yarıda Deniz'in girmesi Deivid rahatlatacaktır. Galatasaray'dada Lincoln oyuna girecek büyük ihtimalle Ümit çıkacak. Böyle olması Fenerbahçe'nin işine gelir. Baros - Yasin eşleşmesinden ciddi ataklar çıkarabilirdi Galatasaray.
Kazım girerse maçı değiştirir düşüncesindeyim..
İlk pozisyon sarı kartlık bir pozisyon olmadığı için itirazdan verebilir sorun yok. :)
Sabri'nin Lugano'nun itiraz şekli var, Selçuk'un Kewell'ın itiraz şekli var. Aralarında dağları bırak dünyalar kadar fark var. ;)
Ayrıca Türkiye'de sarı kart gösterdikten sonra itiraz etti diye, ikinci sarı kartı gösterebilecek hakem yok!
Aykut'a katılıyorum Devidi ruh gibi. Gökhan çıktıktan sonra Sağ kanattan sadece Güiza ile etkili olmaya çalışıyoruz. Kazım'ın girmesi orada Hakan'ı rahatsız edebilir.
Ben Selçuk atılmalıydı diyorum, maçı da kapatmıyorum izlemeye devam edeceğim.
Aragones farketti durumu, adam pimi çekilmiş bomba gibi dalıyordu sürekli. Yoksa niye ilk yarıda iki değişiklik birden yapsın ki.
Sabri için söylenecek bir şey, oynasa ne oluyor. Rakibe çalışıyor zaten çoğu zaman, onun işi gücü ufacık boyu ile diklenmek.
hakem orda selçuk'un topa baktığını anlattı ben öyle anladım.Quote:
Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun.
oyun sıkıştığında topu alıp götürecek bir oyuncuya ihtiyaç var. kazım'ın girmesi taraftarıyım bende. ilk yarıdaki fb'yi hiç beğenmedim. bu şekilde devam edersek -şansa bala bir gol atmazsak- ikinci yarı yenilgi ile ayrılabiliriz. deniz'in girmesi iyi oldu beğendiğim bir oyuncu kendisi. umarım yasin bir felaket yaratmaz başımıza. dediğim gibi kazım'ı alarak oyunu hareketlendirmemiz lazım. guiza kayıpta o çıkartılıp semih en ileriye arkasına deivid sağada kazım yerleştirilebilir..
Semih'in bencilliği, Fenerbahçe'yi golden etti. Meşale, yabancı madde bizim saha kesin kapanacak..
Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Güiza'non ortası! De Sanctis'ten sekti! Denmiz aldı topu! Deniz vuramadı ceza sahasında! Semih'in önünde kaldı! Semih kalenin hemen önünde döndü vurdu sağ ayağıyla! Savunma araya girdi korner!
Sabri diklenme artık.
İki takımda maçın başından beri eşit basıyor..
Büyük Kaptan'ın kumarı, Lincoln oyuna girecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ümit Karan çıktı, Lincoln oyunda.
Lincoln'den tam performans alırsak bu dakikadan sonra, anca golü öyle atarız. Tam zamanında oyuna giriyor..
Ümit Karan - Lincoln değişikliği..
Lincolnün Gelmesi lazımdı artık. Ben İnanıyorumki Gerçek lincoln şimdi sahada olacak.
Yapma bunu Bülent Kaptan... Dakika 60 'ta aldığın kırgın Lincoln'den nasıl bi katkı bekliyorsun???
Peki bu sarı kartlık mıydı ?
-------------
Şu numaralıdaki adamı susturun ya :D
-------------
Hakeme bak ya çekilmiyor topun önünden
Emre Aşık bu maçı tamamlasa bari.
Maçın en net pozisyonunu kaçırdık.
Kazım girdi..Bir şeyler bekliyoruz..Haydi Kazım...
Of baros ya hep ofsaytdesin
kontralara iyi çıkarsak gol bulabiliriz..
yeter artık sabri...
Sabri - Emre sarı kart.
hakem en iyisini yaptı eferin...
lincoln gireli 20 dk oldu, daha bir icraat yok..
Arda ve Mehmet Topal çok çok iyi oynuyor.
kapattım maçı. gol olmaz artık..
Sabri adam gibi pas verse çok rahat pozisyon bulurduk.
Çok sıkıcı bir maç
Gs kaç ofsayta düştü bugün?
Maçtan çok spiker eğlenceli. Mehmet Polat, Semihe Semiş diyor, Baros'a Barış diyor. xD
Nonda şaşırdı oyuna giriceğini duyunca :D
70 dk dayanabildim bu maça. :)
Saha karıştı :F