İnşAllah , Trabzon şampiyon olur
Bastır Fırtına ! :D
Printable View
İnşAllah , Trabzon şampiyon olur
Bastır Fırtına ! :D
Neyse ne . Ben yine Gökhan Ünal'a faul yapıldığını düşünüyorum. Hakemden hediye diyosan ilk maçı aklına getirirsen sevinirim 50 metrelik ofsaytla Sercan'la attığınız gol + Umut'un sayılmayan golü ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+1 Kutluyorum seni abi bu yorumundan dolayı :)
Bursa'da hakem hatası,Trabzon'da hakem hatası..Böyle gitmez..
Buraya kadar gelmişken hedeften dönülemezdi fakat ne yazikki olmadı.Belki ufakta olsa bir şansımız var ama çok zor..Maçtan sonra tribünde,tuvallette çok kişi ağladı..
Ayrıca Trabzonspor seyircisi o kadar da etkili değilmiş..İşte bi 61.dakika da birde maç sonu 3ledi çok ses çıkıyor.
Siz demene gerek yok, faulu biz goruyoruz cunki simdi 1000 defa izledim. Sen diyebilirsin cunki o Bk61 in gorusudur.
BursaMc bizim cekirdekci taraftarlari sen cok sevdin galiba :D agzindan dusmuo
Aynen ibik61 maç sonunda bizi taşlayanlar çok iyi kaçtı valla yakalayamadık yazık bize gerçekten.Bizleri geri vites yapacaklarını zannettiler ama yanıldılar..:D Trabzon'lu bazı günahsız insanlar da güme gitti ona üzüldüm.Bursa'da Trabzonlu bir vatandaş öldürüldü diyorlar inşAllah gerçek değildir..Ayrıca 61.dakikada çoşuyorsunuz var mı başka birşey??
Bu arada maçı tribünden seyrettiysen ve taraftarının acizliğini göremiyorsan yazık sana.Yok tv başında seyrettiysen bence Avni Aker'de maç izlemeni tavsiye ediyorum,taraftarının nasıl sustuğunu görürsün.Trabzon'dan Bursa'ya kaç kişi geliyor acaba??
Taraftarın susup susmadığı seni bağlamaz ki o bizim takımın sorunu ayrıca burasıda onun tartışılması gereken alan değil.Bizde taraftar büyük olduğu için birden fazla taraftar grubu var o yüzden kimse bağırmadan oturuyor gibi geliyor sana.
Ya sen ne saçmalıyorsunki.bursaylar trabzonu nasıl tartışıyorsun bursa kim.Bursa avni akerde 30 küsür mac yapmış galibiyeti yok.Taraftar susuyor düyorsun sadece taraftarn bağırmasıyla olmuyor barnebau da cıt cıkmıyor.bursaya kac kisi gittiğini siz daha iyi bilirsiniz.sen kimsin trabzona trabzonda posta koyuyon o dediğini sadece sen biliyorsun galiba.
Trabzon maçtan sonra kolbastı oynuyor bakıyorum bütün millet birseyler yapıyor oyun havasında
İlk plaka 61. dakikayı ts yaptı btn and kulupleri yapıyor
Tahrikleri sen başlatıyosun bence tamam maç bitti faul yoktu ama hakem verdi artık tartışmanın luzumu yok bizde ilk maçta saatlerce tartıştık ama değişen olmadı sende boşuna yorma kendini.Ayrıca Trabzonda yapacağımı yaptım diyorsun yaptığın birşey yoktur ama bunu söyleyip yeni bir polemi yaratıyosun.
Valla tas felan atmisiniz beni ilgilendirmez :) Bu sizin futbol zevkiniz olsa gerek. Anorthosis macina gittimde Rum lara bisey atmadim. Ben sahadaki sonuca bakarim :)
Aferin kocum dedilermi geri donuste sana abilerin :D buda sana yetmistir dimi, bu sene Uefa sansinizi buyuk olcude kaybetiniz ama o atiginiz bi isabetli tas size yeter :) ben ondan demiyorumu, anadolu kulupleri daha cooooooookkkkkk bekler basarilari :) altin madalya varmi :D
Onun icinden yukselen degerler olmali, bi sezon iyi ondan sonra kume dustu ne anlican. Yukselen deger suanda bi Sivas var baskada goremiyorum. Bursa olarak ikinci yariya iyi isler yaptiniz insallah bi sonraki sezonda devam eder ;)
Sivasin sampion olamama sebebi bence kendi icinde yaratiklari sorunlari. Ornegin daha Antep macinda Hayrettinin konusmalari, biraz daha profesyonel olsaydi bu sezon takim pskolojisini etkilemezdi.
Simdi sen ovunuyon, ama neye :) Trabzon taraftari korkacamizi sandi ama biz heriflik ettik ve geri kacmadik. Iste ben yapacagimi yaptim dion, ne yaptin sen :) senin sayende Bursa 3 puanmi aldi, uefa yami gitti, sampionmu oldu. Taraftarlik yapcaksaniz kendi takiminizada dusunun, sadece renkleri degil orda ter doken futbolcularida ;) onlar nasil etkilenecekler sizin bu yaptiklarinizdan.
Tek bursada demiyorum
Yo futbol tartismaktan atilmasinda, sahsa veya topluma hakaret edilirsen atilirsin :D
Crocodile dedi bize ya saate bakin :D bi laziz ta kafamiz calismio, aslinda suan o mesajini rapor ettigime uzuluyorum, keske yapmasaydim. Ama ozel mesajta ceksem degismezdi yani yine cezasi verilirdi. Bide Tirabzon demesi vardi, o ne derece bize hakareti bilmem ama komikti :D
Son atılan mesajların maşallahı var. Olayı epey bir kişileştirmişsiniz yine. Gereken mesajlara gereken cezalar geliyor merak etmeyin. ;)
İsterseniz bu mesajdan sonra da birbirinize atıp tutmaya devam edebilirsiniz.
Konu kapanmıştır.