Adamın yanında cangele vardı geçen yıl ayrıca tolunay hocanın taktiğinde hedef adamdı direk makukulaya şişir
Printable View
Adamın yanında cangele vardı geçen yıl ayrıca tolunay hocanın taktiğinde hedef adamdı direk makukulaya şişir
Makukula manisa için bence mükemmel bir transfer küme düşeceklerini düşünüyordum ancak fikrim değişti diyebilirim.
Hakan Kutlu'nun elinde Pelé olsa yedek başlar ,Maradona olsa 18'e giremez .
Manisa Dica ile yollarını ayırdı!
Süper Lig ekiplerinden Manisaspor oyuncusu Dica ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.
Manisa Dica ile yollarını ayırdı Manisaspor sezon başında İtalya Serie A takımlarından Catania'dan 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Constantin Nicolae Dica'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan, Dica'ya Manisaspor'a olan katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Kenan Yaralı da, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında transfer ettikler Romanya Mili Takımı oyuncusu Dica'nın takıma uyum sağlayamadığını ifade etti.
Bu nedenle Dica'nın motivasyonun kaybettiğini kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Dica'dan gerekli olan verimi zaten teknik direktörümüz bulmuş olsa değerlendirirdi. Bir tek Sivasspor ile oynanan kupa maçında etkili oldu ve Manisaspor'un gruplara kalmasında katkı sağladı. Ama demek ki yeterli değilmiş. Ondan daha değerli oyuncularımız varmış. O yüzden biz karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik ve yollarımızı ayırdık. Kiralıktı zaten kendisi. Yıl sonunda da satış opsiyonu vardı. Bunların hiçbirini kullanmadan karşılıklı olarak feshettik. Dica ve biz karşılıklı olarak ücreti konusunda fedakarlık ettik. Zaten maç başına alacağı paralarını istemedi. Kulübe de bir yükü olmadan ayrılmış oldu.''
14 Aralık 2010 Salı - 17:12
Sporx.com ve AA
Alah kahretsin. Birde utanmadan maçlarda yetersizdi. Maçlarda oynatmadan nasıl yetersiz oluyor. Antremanların, hazırlık kampının yıldızıdı oyuncu hiç oynatmadılar. Bir Konya maçında 10 dakika şans buldu takımı coşturdu. Bizim kupaya girmemizi sağladı. Hikmet Hoca'nın bu adamı önceden tanımadığıma bahse girerim.
Ah be bu laflarıda ağzımıza tıktınız ya yazıklar olsun size Manisaspor Yönetimi.
Manisaspor, teknik direktörü Hikmet Karaman ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. http://goo.gl/XL46E
Ahmet İlhan bir kaç maçta oynadı sanırım İsmail. O çocuk iş yapar Aydınspor'da. 2. Lig gruplarına taşır...
Ahmet İlhan hız olarak çok iyi ama çok kuvvetsiz. Ben izledim maçlar gereği bunu anladım.
Michael Klukowski Manisaspor'da.
Çok sağlam adam aldı Manisa. Geride durduğunda çok sağlam duran bir oyuncu Klukowski. Ayrıca çokta profesyonel.
Zewlakow mu sol bekti yoksa Klukowski mi ? karıştırıyorum ikisini
Klukowski sol bek. Club Brugge'den gelmişti sezon başında. Hucum olarak zayıf olması tek eksiği.
Eren Aydın bütün yıl sol bekte aksadı ve alternatifsizlikten oynadı. Yeri geldi sağ ayaklı Ferhat oynadı ama solda dikiş tutturan olmadı. Bir kaç maç izledim ve çok beğenmiştim. Hayırlı olsun diyorum.
FM'de yönettiğim de Eren çok kötü gözüküyordu Manisa'da Klukowski ile nokta atışı yapmış Manisa.
Klukowski ilaç olur Manisa DL'sine :)
Klukowskiyi canlı izledim gayet başarılı olabilecek bi oyuncu hayırlı olsun tarzanlara
Manisaspor, Kayserispor'la yollarını ayıran Mehmet Eren'le anlaşmaya vardı. (DHA)
Anadolu takımları için çok iyi oyuncu M.Eren...
Manisada iş yapar ama istikrar 0
Yiğit Gökoğlan yolcu olabilir bu transferden sonra.
TRANSFER: Jerry Akaminko (Orduspor) Manisaspor'da. http://goo.gl/7aLIw
Akaminko 4 ay önce anlaşmış..Şu sakat olduğu zaman, Menejeri gidip manisaya işi bağlamış.Bence yönetiminde haberi yoktu.Zaten yaşı tutmuyordu sözleşme uzatamıyorduk.Ne diyelim yolu açık olsun..
Başka takımla anlaşmasına rağmen son maçlarda çok iyi performans gösterdi.Buda karakterini belli eder..
Mevkiisi ve özelliklerini ve maç performansı hakkında bilgi alabilirmiyim?
Stoper oynar. Galiba birkaç kez bek oynadığını gördüm bu sene. Kartal'da izlemiştim.
Klasik Afrikalı defans oyuncusu. Güçlü ve zor adam geçiriyor. Bence müthiş bir transfer olmuş.
Final maçında sağ kanatttan yardırmıştı yahu. Stoper de oynuyorsa Manisaspor iyi iş yapmış. :)
Tribun Dergi
Yigit İncedemir'in menajeri Mehmet Öztürk: "Manisaspor, Yiğit’in bonservisi için 4 milyon € istiyor. 4 büyük takımın gündeminde."
tribundergi: Manisaspor'da Nizamettin Çalışkan’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Volkan Babacan Manisaspor'da hayırlı olsun . 1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyormuş .
Takim kaleci ariyor. Ilk Serdar Kulbilge ile gorusuyoruz olumlu geciyor deniliyor. Sonra ucrette anlasamadik deniyor. Ardindan kaleye Volkan Babacan aliniyor. Ilker yine birinci kaleci olacak anlasilan. Bu senede kale bos. (bkz? Attan inip essege binmek)
Murat Erdoğan Manisaspor'dan ayrıldığını ve futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı .
Hikmet hocam gitmiş. Oğulcan Engin gibi büyük bir futbol yıldızını kazandırarak gitti sanırım bu sene transferde :D
Futbolcu Joshua Christopher Simpson, kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Kulübümüz tarafından hiçbir alacağı olmamasına rağmen, alacaklarını fesh nedeni olarak gösteren Simpson haksız bir fesh girişiminde bulunmuştur. Kulübümüz konuyla ilgili olarak hukuki girişimlerini sürdürmekte olup, FIFA nezdinde tazminat ve sportif yaptırım uygulanması talebiyle işlem başlatılmıştır.
Manisaspor.org.tr
Fenerbahçe'ye mi gelecek acaba?:p
Simpson Young Boys ile anlaşmış sanırım. Ntvspor'da yazıyordu.
Manisaspor, Kemal Özdeş'in istifasının ardından teknik direktörlük için Ümit Özat ile anlaştı.
Manisaspor, Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen Claudio Pitbull'u transfer etti.
Gayet iyi bir oyuncu transfer etti Manisa,zaten birkaç gün önce de Harbuzi'yi almışlardı,o da iyi transfer... Ama gelgelelim ki Ümit Özat'la çok zor.