Sabri'nin çalım atabildiği bir takımla 1-1 berabere kaldık. Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi 0 pozisyonla gol bulduk. Bu da Rijkaard'ın işi olsa gerek :)
Printable View
Sabri'nin çalım atabildiği bir takımla 1-1 berabere kaldık. Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi 0 pozisyonla gol bulduk. Bu da Rijkaard'ın işi olsa gerek :)
Rakip çok çirkef oynadı.Ancak Tobolun hızlı tek pas trafiği çok hoşuma gitti :).
Rakip bizden fizik olarak üstündü ve neredeyse tamamı genç agırlıklı bir kadro ile çıktık. Üstünee sabri eklenince sıkıntılı bir ilk yarı gecirdik. 2. yarı Arda ve Baros girince rakip yarı alanda paslar yapabildik ve kornerden golü bulduk. Macın geri kalanında pozisyon olmadı ve 1 1 bitti. Burada turlarız.
Rijkaard'ın Sabriyi görmesi iyi oldu. Ugur varken Sabri bu takımın sag beki olamaz. Alpaslan bizim adımıza macın en iyisiydi. Haksız bir kartla atıldı. 2. karta birsey diyeememde ilk kart tam bir fiyasko. Müdahelesi dahi yokken, rakip 7 numara iyi kekledi hakemi. ilk yarıda bunu sabri'ye de yaptı ama onu yedirememişti.
Bu kadar zayıf bir rakibe karşı daha iyi oynamaısnı beklerdim her ne kadar gençlerle oynasada
Orta saha da oynayan 3 lü yani sarp , özbek , akman berbat oynadılar :( rijkaard heralde iniesta , xavi gibi ortasahaların bizde olmadığını ve bir kanattan diğer kanata 5 pasta dönebildiğimizi görmüştür
Ben Yaser kadar beceriksiz saçma sapan bir adam daha görmedim.Bırakın 2.lig 3. lig takımlarını bizim mahelleye gelse oynatmam o kadar ki.Futboldan anladığı ne yazik ki hiç bir şey yok yazık Galatasaray böyle bir genç futbolcuya güveniyorsa..Kesinlikle Gs'de hiç bir işi yok 90 dk boyunca saçmalamaktan başka bişi yapmadı, ki Gs'nin iyi genç yeteneği diyorduk fikrim tamemen değişti.
Hazır degildik yedek agırlıklıydı , kasmadık rakibi ciddiye almadık yalnız bir gercek var tobol u akıllanıp Ali Sami Yen'nin çimlerine gömecegiz fark olacak :)
Bence Sarp iyiydi Ayhan cok kötüydü Sarp iyi top calıp baya pasları olumlu kullandı teknigide var yani :) 4-3-3 sistemi tamam güzelde ama bu sistemde oyuncular bekler sürekli bindirip kanatlar aktif olmalı içeri bindirmeli yaser ve aydın gibi sahanın kenarına gömülmemeleri lazım sabri gibi de salak salak uzun top dönemeleri olmaması lazım
Galatasaray'ın bu takımı 10 kişiyken bile yenmesi gerekirdi. Takımın durumu ortada sonuçta, taraftar takım 1 pas yapınca çılgına dönüyor. Bu büyük bir başarısızlık ama yorumcular öyle iyimserki. Hakan Ünsal'ı dinledim, bilmiyorum taraflımı bakıyorlar ama bu skor normal Galatasaray istediğini aldı falan diyordu. E kardeşim Galatasaray oraya fark için gitmedimi?
Kadroya baklırsa fark için gitmedi zaten hazır deigildik fizik olarak istedigimizi aldık kasmadan zorlanmadan.
Sabri,Yaser,Erhan bunlar ne yaptı bu maçta acaba hiç bir katkısı oldumu.Direk Arda,Baros gibi isimlerle başlasaydık sonuç çok daha farklı olurdu.
Erhan ne yapsın fizik yok cocukta 2 tane diri stoperin arasında ezildi erhan ileride cok iyi bir forvet olacak eminim.
beklediğim kadar rezalet olmadı allah'tan
Galatasaray Hiç Hazır Değildi Eğer Bugün Berebere Kaldıysa Oynadığı Futbolla Değil Formasının Adının Büyüklüğü Sayesinde Aldı
Emre Çolakı Bugün Sahada Görmek İsterdim Ama Oynatmadı Rijkaard
Ali Samiyende Gol Show Olacaktır Ama Galatasarayın İşi Burdan Bitirmesi Gerekirdi
iş buradan bitmiştir zaten. çıkan kadroya bakılırsa rijkaard'ın oraya halen daha takımdaki bazı isimleri tanımak için gittiği anlaşılıyor rahatça. arda ve baros sonradan girerek hiç yoktan bir gol kazandırdılar bize.
mabedde farklı olur herşey. bu maç yanıltmasın.
mustafa sarp iyi top oynadı.
Sonuç çıkan kadroya göre süpriz değil, Rijkaard rakibinin güçsz olması sebebi ile böyle bir kadro çıkardı ve doğal bir sonuç elde etti. Galatasaray bu işi ASY'de bitirir, turu geçer.
Galatasaray için bu akşam bu maçın ciddiyetinin bir hazırlık maçından farkı yoktu.Rijkaard oyuncuları tanımak ve meziyetlerini görmek istiyor.Rakip fizik/kondisyon olarak Galatasaray'dan üstündü.Temsilcimiz bu turu Ali Sami Yen'de geçecektir.
Servet-Gökhan ikilisi çok hata yaptı.Kademe,adam markajı,topu oyuna sokma...
Servet hazır değil eskisi gibi olması zor
Arda-Baros-Uğur-Emre başlayıp işi garantilemek lazımdı ilk yarıdan.
Emre Çolak neden oynamadı acaba.
Ayrıca kötü oynasaydık kazanırdık.Kötü de oynayamadık. Hiç oynamadık.
Olacak iş değil ya gerçekten anlamak zor.Avrupa kupalarında ciddi bir maça çıkıyorsunuz ve Yaser-Aydın-Erhan Şentürk üçlüsüne hücum hattını emanet ediyorsunuz.
Oynatsana Arda-Baros ikilisini ilk yarıda Rijkaard.Milli takımdan dönen oyuncular bu maçta oynamalıydı.Hiç değilse deplasmana götürülen isimler oynamalıydı.
Zaten bazı oyuncular İstanbul'da.Bu tecrübesiz hücum hattıyla gol mü atılır.2. yarı Baros-Arda girince işin rengi değişti.
Umarım İstanbul'da Keita ve Leo Franco hariç tüm as oyuncuları görebiliriz!
Galatasaray'ın kaliteli yabancı transferine ihtiyacı olduğunu gösterdi bu maç. Baros dışında kaliteli yabancı yok. Keita bir sonraki maçta oynar, onu saymıyorum, Leo Franco da öyle. Lincoln, Linderoth gibi isimlerin yerlerine kaliteli yabancılar lazım.
Birde gördükkü Arda ortada yapamıyor ne yaparsa yapsın yeri etkili oldugu alıstıgımız arda sol çizgide oynayan ve sürekli içeri kat edetn çapraz ortalar acan Arda'dır.
Zaten Kewell en iyi topcumuz o varken herşey cok kolay...
Galatasaray'ın 11'i kaliteli, ama yedek kadrosunda oyuna girip maçı değiştirecek adam yok.
Leo - Uğur - Gökhan Zan - Servet - Hakan - Mehmet Topal - Ayhan - Arda - Keita - Kewell - Baros çok kaliteli takım. Ama bu oyuncuların alternatifi yokki. Mustafa sarp - barış ortasaha adamları. Hucumcu yok.. Aydın - Yaser - Erhan'la olacak iş değil bunlar. Erhan iyi topçu olabilir ama BANK ASYA'da.
Ben GaLatasaray ı hiç beğenmedim. GençLerini de beğenmedim. Yaser, Aydın, ALparsLan gibi isimLer bu tarz maçLarda kendiLerini gösteremeyecekLerse hangi maçta göstericekLer ben onu merak ediyorum. Rijkaard bu adamLara motivasyon oLsun, kendiLerini göstersin diye forma veriyor adamLar bütün maç boyunca sahada doLaşıyor. Sen köy takıma karşı performans veremiyorsan Fizik oLarak güçLü Türkiye Liginde ne vericeksin ben onu düşünüyorum. Yazık, koskoca GaLatasaray aLtyapısından çıkıyorsunuz, ya da büyük potansiyeLiniz var diye Bu takıma geLiyorsunuz verdikLeri mücadeLeye bak.
Birde Sabri oLduğu sürece GaLatasaray maçı izLemek istemiyorum artık. Bİz çok şükür İbrahim den kurtuLmak üzereyiz, GaLatasaray Lı arkadaşLar bir 8 yıL daha bu adamı izLemek zorunda ya ALLah onLara sabır versin.
Artık Yaser ve Aydın'dan bi cacık olmaz başka bir klube kiralık gitmeleri lazım..
Konuya mesaj yazıp macı yorumlama geregi duymadıgımdan okumamıştım da, biraz okuyum dedim; Baros dışında kaliteli yabancı oyuncu yoktan tutun, Galatasarayın kadrosu kötüye kadar gitmiş yorumlar. Baros dışında, Leo Franco, Harry Kewell, Kader Keita gibi oyuncular ne oluyor acaba ? Biblo mu bunlar? Bu kadar yedek oyuncuyu 1 macta hazır olmadan sahaya sürersen elbette verim alamazsın. Rijkaard bu maca hazırlık macı olarak bakıyordu ve son olarak takımda tutacagı isimleri görmeyi denedi.
FM diliyle anlatayım, 125-130 ca lık 7 oyuncuyu bir macta ilk 11 oynatın; bir de 1 125lik oyuncuyu as takımın yanında 145-150 lik oyuncuların yanında oynatın,o oyuncunun performansı aynı mı olur?
Aygün Nonda'dan sen başarılı olmayı bekliyosan çok yanılırsın. Hem Nonda takımdan ayrılacaktı ne oldu o ?
Nonda Takımda Kalacağını Söyledi İsmail Abi
Nonda'yı istemiyorum !!!