eğer gerçekten önemli hatalara çözüm buldularsa görüntünün pek bir önemi yok . Ki hoş duruyor bence .
Printable View
eğer gerçekten önemli hatalara çözüm buldularsa görüntünün pek bir önemi yok . Ki hoş duruyor bence .
Oyunda çıkabilecek hataları test etsinler öyle piyasaya sürsünler demek heralde suç değildir.
Tabiki hatalar olacak ama insanların iki maç yaptıklarında gördükleri hataları sigames nasıl görmeyebilir?
Ancak şu şekilde görmeyebilir tek bir test oyunu bile yapmaz isen görmezsin!
Oyunun çıkışından önce testerlara beta sürümlerini dağıtsalar hiç böyle sorunlar olmayacak halbuki.
ama nasıl olsa oyun satıyor ne uğraşıcam diyip sallamıyorlar.
Bir dahaki sürüme bu hataları düzelttik diyip yeni oyun gibi piyasa sürüp işin içinden çıkmak kolay nede olsa.
Bence hiç güzel olmamış fm bu sene tahtı kaptırıcak gibime geliyor.Fifa Manager 2010 ve Cm 2010 daha güzel olucakmış gibi.. Hele buna Cm nin Türkçe dil paketi eklenince..
CM'yi bilemem ama Fifa Manager Football Manager'in yanına bile yaklaşamaz.
hiç bi manager oyunu fm'nin yanına yaklaşamaz bence bir kaç yıl daha yeni detaylar eklenmesi güzel ben umutluyum oyundan bu yıl hatalarıda minimuma indireceklerini düşünüyorum umuyorum diyelim
Arkadaşlar si games'i çok sert eleştiriyorsunuz. Yıllardır bu oyunu oynayarak sanal menajerlik havasını az çok yakalıyoruz, kendimi bildim bileli her çeşit menajerlik oyununu oynamış biri olarak cm ve yeni adıyla fm'nin bana verdiği zevki hiç bir tür oyun veremedi. Ve ne derseniz deyin si games oyunu çok ilerilere taşıdı. O rahmetle andığınız eski seriler çok daha vahim basitlikler içeriyordu. (çok genç çok ucuz gençlerle büyük başarılar gibi) maç motoru ve yapay zeka kesinlikle geliştirildi, (hala eksiklikler var eyvallah) 2d olmaz deniyordu, fm bozuldu deniyordu ama bu sayede "oyunu okuma" gibi çok önemli bir ayrıntıya ulaştık. Şimdi oyun 3d her ne kadar ben göremesem de olumlu bir gelişme olduğu çok açık. Eğer ki yapımcılar Vieri'nin dediği gibi oyunun kronik hatalarının üstüne gittilerse (çözdüklerini varsayarsak) muhteşem bir oyun bizi bekliyor olacak. Bu sene hatalar çözülür seneye gelişmesi gereken sistemler üstüne gidilir (antreman ve yapay zeka transfer hamleleri gibi) iyice tadından yenmez bir oyun haline gelir.
ben 07den sonra hiçbir FM serisinden zevk alamadım..nerde o fm07 be..
Miles Jacobson, yayınladığı blogda özellikleri teker teker anlatıyor. Bugün Backroom Advice diye bir özelliği tanıtmış. Nedir bu Backroom Advice diyenler için açıklayayım. Rakipler hakkında daha iyi bir analiz var. Bizlere rakip takım hakkında yapılan analizlere göre taktik önerileri veriliyor.
Bunun hakkında bir ekran görüntüsü;
http://img190.imageshack.us/img190/9641/zzzzzeqa.jpg
İlgili Blog'un linki: http://www.mirrorfootball.co.uk/opin...cle141113.html
hiçç bi menegerlik oyunu fm'e yaklaşmz ne kadar olursa olsun kesinlikle fm.Ama bişi sorcam taktikte oyuncuları istediğimiz yere koyablckmiyiz cm dki gib??
İstediğimiz yere koyabileceğiz mi derken?
Pc sistem gereksınımı bellı oldumu ?
Sistem Gereksinimi, Demo'nun yayınlanması ile belli olacaktır. Demo'nun yayınlanması ise tahminim Ekim Ayının ilk haftası.
Muhtemelen olmayacaktır. Bence gerekte yok. MC ile DMC arasındaki oyuncunun ne faydası olabilirki bize. İki yönlü oynamasını istiyorsan ona vereceğin komutlar ile bunu sağlayabilirsin. Sonuçta langırt değil ki yerlerinde sabit oynamıyorlar. :)
97den beri kesintisiz oynadigim ve zamani gelince fm olarak devam ettigim efsane gecen sene bitmisti zaten, fm09 u 2 ay sonunda cinnetten cinnet begenerek silmistim..
Simdi de uzun zaman sonra tekrar siteye bakayim 2010 ne zaman cikacak, sevgilime kavusayim derken, oyunu ruhundan daha da fazla kopardiklarini, oyun yapimcilarinin da efsaneyi efsane yapan mantaliteyi kavrayamadigini farkettim..
Yazik cok yazik, fm hayatimdan donmemek uzere cikacak gibi..:icon_frown:
Gittikçe Cm'ye benziyor.
yeni bi bilgisayar almakta gerekir artık :D çnkü şu ekran görüntüsü çok kasar sanırım benm şuanki pc.de :D
umarim 09 la aynidir sistem gereksinmi yoksa işimiz zor :=)
Ya 512 ram 256 ekran kartı olsun yeter oynanır çok az yavaş olur ama sesi 3d yi felan kapatınca oynanır takılmayın siz ;)
3D açısından neredeyse pek bir gelişme yok Fm 2009'a kıyasla,doğrusunu söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım.Sanırım SIgames yapımcıları 1 sene boyunca yan gelip yatmış