-
Kariyer Eralp'in Bremen'den 10 gol yemediğinden kapanmıştır.
Böyle konular açacaksanız burası yeri değil, kariyer alanına mesaj atmayanlar böyle skoarları görüp ne güzel ya da ne yaptın diye mesaj atmaya başlamışlar. Demek ki ortada yanlış bir durum var.
Kişiler istediği gibi tatmin olabilir, alırsın Fenebrhaçe'yi tüm oyuncularını satarsın, Galatasaray maçında da 31 gol yedirirsin, sonra da buna güler, tatmin olursun. Kişisel zevklerdir, kimse karışamaz. Ama bunu forumda ortaya koyarsan, apaçık hile olduğu ortada olan bir durumun savunulacak yanı kalmaz.
Eralp bu 2. defa oluyor, 3. olduğunda senin adına hoş şeyler olmaz. Yönetimde alınan ortak karar gereği kariyer kapatıldı. Hani ne olacak ya diye efelenen arkadaşlar, şimdi birisi GS kariyeri açıp aynı şeyleri yapsa, yiğitlik uğruna güleceksiniz ama düşünün ilk kariyeri Fenerbahçeli biri Galatasaray ile açtı ve ilk Fenerbahçe maçında hileyle 15 gol yedi. Yorumunuz ne olurdu?
Lütfen bu yorumu düşünün, sonra gerçekten eğlence mi yoksa bilerek tatmin olma şekli mi siz karar verin? Ha maç 5-1 bitseydi, 7-0 bitseydi ve bunun üzerine espriler yapılsaydı ben konunun kapanmasına izin vermezdim, kim kızarsa kızsın.
Hatta Eralp bu skorlardan sonra ciddi ciddi dalga geçer gibi şeyler yazmasa, olayı gırgıra dökse yine belki kapanmazdı konu. Ama amaç belli, açıkca tahrik var. Önceki kariyerde de çok gülüyoruz denmişti ama gülenlerin tuttuğu takım da belliydi. Birisi kariyer açıp, Halduncum ver bir yanak diye yazsa, hayatında kariyer hikayesi okumamış Galatasaralı bile gelir ne diyorsun sen der.
Varsa taraftar forumlarınızda böyle yerler, orada aç bir kariyer Eralp, bol gülün, dalga geçin ve tatmin olun. Burası yeri değil.
Bana da bu kadar yazı yazdırdın ya, ona da helal olsun.:)