Maçın hakkı beraberlikti. Biri kazanacaksa Rubin olmalıydı bence.
Printable View
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
1.maç günü (03 Kasım 2009)
A GRUBU:
FC B.Münih 0-2 Bordeaux
Maccabi Haifa 0-1 Juventus
B GRUBU:
Manchester Utd 3-3 CSKA Moskova
Besiktaş 0-3 VfL Wolfsburg
C GRUBU:
Milan 1-1 Real Madrid
Marseille 6-1 Zurich
D GRUBU:
APOEL 0-1 Porto
Atletico Madrid 2-2 Chelsea
2.maç günü (04 Kasım 2009)
E GRUBU:
Lyon 1-1 Liverpool
Fiorentina 5-2 Debrecen
F GRUBU:
Rubin Kazan 0-0 Barcelona
Dynamo Kiev 1-2 Inter
G GRUBU:
Unirea Urziceni 1-1 G.Rangers
Sevilla 1-1 VfB Stuttgart
H GRUBU:
Arsenal 4-1 AZ Alkmaar
S.Liege 2-0 Olympiakos
bana göre Rubin daha net fırsatları harcadı. Barcelona savunmayı açamadı. Özellikle boş kaleye kaçırdıkları gol inanılmazdı Puyol attı kornere. İbrahimovic te teke tekte atsaydı maçı kazanabilirlerdi.
Kazandı ama: 0-1
Liverpool'un vedası! Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (E) Grubu'nda oynanan mücadelede, İngiliz devi Liverpool, Macaristan'ın Debrecen takımına konuk oldu ve maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.
İlk yarısı da Liverpool'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçta, Kırmızılar'ın sayısını 4. dakikada N'gog kaydetti.
Bu sonucun ardından Liverpool grupta 7 puana yükseldi ancak Fiorentina'nın sahasında Lyon'u yenmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma umudunu kaybetti. Liverpool, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.Grupta 0 puanda bulunan Debrecen ise 5. maçını da kaybetti ve puansız kaldı.
Liverpool'da İspanyol file bekçisi Pep Reina, 50. Şampiyonlar Ligi maçına çıkarken; savunmanın önemli ismi Jamie Carragher de 80. kez bu arenada forma giydi.
Sporx
Yazık çok yazık...
Barca da İnter i 2-0 yenerek İnter i ateşe attı.
Inter'e Rubin karşısında 1-1 yetiyor bildiğim kadarıyla.
Bayern'de Uefa'ya kalıcak çok çok büyük bir sürpriz olmaz ise. Liverpool,Bayern belkide İnter ohoooo Avrupa Ligi şenlendi vallahi :D
İnter bu futboL iLe biraz zor puan aLır gibi geLiyor bana Rubin karşısında. Ama Rubin in artık Ligde ki maçLarının bitmiş oLmasının bir avantaj mı yoksa, dezavataj mı getireceğini göreceğiz.
En son bunu CSKA moskova UEFA kupasında çok iyi kuLLanmış ve sonuna kadar gitmişti.
Barca-Inter maçında 2. yarı Barcelona atak yapmaktan ziyade topu ayağında tutarak süreyi eritmeye çalıştı. İlk yarıda rakip sahada büyük baskı kuran ve Inter'e top şişirmeyi tek seçenek olarak bırakan Barcelona'nın yerini daha geride bekleyen, maçın o skorla bitmesini bekleyen Barcelona aldı; fakat buna rağmen Inter doğru düzgün pozisyon bulamadan maçı tamamladı. Barcelona'nın kazanması normal ama Inter'in bu derece ezilmesini açıkçası beklemiyordum.
İnter dün sahada yok gibi bir şeydi.İnter'in dün sahadaki durumu İtalya liginin ne denli geriye düştüğünün bir göstergesiydi aslında.Bu takımı Mourinho bile Avrupa'da bir yerlere getiremezse -ki şimdiye kadar yaptıkları hezimet gibi bir tablo- çok uzun süre başarı elde edemezler sanırım.
Birde Özgür abinin paylaştığı gif çok komik.:icon_biggrin: İlk başta Eto'o sandım Abidal'ı ama bu sene ayrıldığı aklıma gelince fark ettim Abidal olduğunu..:icon_smile:
Bordeaux harika oynuyordu gerçekten hak ettiler liderliği...
En az çeyrek final oynarlar.
Bordeaux, Juventus ve Bayern gibi iki devin olduğu gruptan 16 puanla lider çıktı. Bu sene ŞL gruplarının en etkileyici takımı olmayı başardılar.
Ahh Juve ahh yatındın kuponu..1-0'dan 4-1 maç mı verilir.
Standard Liege, Sinan Bolat'ın 90+5'teki Kafa golüyle puanı kapıp Avrupa Ligine gitmeye hak kazanmış. :)
Sinan Bolat'ın gol baya güzelmiş. :} Zico'nun Olympiakos'u Arsenal'i 1-0 devirerek 2. olarak gruptan çıktı.
zico yine farkını hissettirdi resmen.. Tebrikler valla.. Ayrıca sinana da ayrıyetten tebrikler...
Sinan Bolat'a tebrikler, sanırım çok mutludur takımının avrupa ligine devam etmesini sağladı..
Helal olsun Sinan Bolat ne güzel atmışsın o golü.. :)
Messi'nin frikik golü de çok güzeldi :)
Helal olsun Sinan'a valla :) Zico'da yine çıkardı gruptan başındaki takımı..Özlüyoruz Zico'yu :)
sinan bile attı , nobre atamıyor...
Gol atan kaleye sinan :D
Gerisine düşen topa nasıl vurdu yahu helal olsun : ) O vuruşu yapamayan forvetlerimiz var bu ligde :D
O vuruşu güiza yapsın ben feneri bırakırım:)
Sinan iyi atmış harbiden.Tebrikler..
Çok iyi sıçramış çok iyi vurmuş süper gol :D
Sinan hep kurtarıyor valla Standard'ı. Zaten Standard en son Sinan'ın 90. dk daki penaltı kurtarışıyla şampiyon olmuştu şimdide Avrupa ligine taşıdı.
adamım benim bayılıyorum Sinan Bolat'a farkını hissettirmiş yine süper bir golle :D
bu arada Abidal'in enseye bayaa sağlam bi şaplak gelmiş, şakadan öte bişey var orda sanki :D
Beckham milana man. united çıksın diyordu çıktı valla :) inter chelsea maçıda güzel olacağı benziyor özellikle jose açısından
Milan - ManU maçını kaçırmamam lazım.Avrupa'da en çok sevdiğim iki takım eşleşmiş.Keşke finalde eşleşselerdi :) Gönlüm Milan'dan yana.
Bordeaux çeyrek finalde... En kolayıda Bordeaux a düşmüş. Olympiakos o gruptan çıktı çünkü Liege ve AZ vardı. Bu takım ile Bordeaux un karşısında değil yanında duramazlar..
Bu Inter çok şanssız ya yine elenecekler :D
Şu İnter bi Çeyrek final göremiyor yahu bu sene de 2.turda erken veda olacak gibi :D
Mourinho'nun yorumlarını çok merak ediyorum :)
Bayern - Fiorentina bayagi cekismeli gecer :)