Bakalım nereye kadar gidecek fenerin bu şansı.
Printable View
Bakalım nereye kadar gidecek fenerin bu şansı.
Şu ana kadar kimse bişe demedi ama bu tür yorumLar iLLaki tetikLer yani ufakda oLsa bi tartışmayı .. Tamam kötüydük ama kazanmasını biLdik fakat kimse bişe söyLemeden keşke erken konuşmasanız :) Bu sefer ister istemez cevap hakkı doğuyor bizLere ...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nereye kadar gidecek diyorsun ama Lig'in 4.haftası görende bizi 4 haftadır şansa kazanır zannedecek :)
BırakaLım arkadaşLar FenerbahçeLiLerin üstüne oynamayı :)
Valla şans yada başka bişey.. Böyle maçlar şampiyonluk getiriyor ancak.. Anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda sorun yaşadık geçen sene, bu sene inşallah alırız hep.. Tebrikler Sarı Kanaryama.. İyi geldi galibiyet en büyük bayramımızda :)
Fenerbahçelilerin üstüne oynasaydım alıntı yapardım. Öyle bir bahsediyorsunuzki sanki her maç eze eze yeniyorsunuz. Göz var nizam var verilmeye net penaltı ve golü saymıyorum bile..
Daum geldiğinde son 10 dakika golleri artacak diyordum ama böylesi de fazla strese sokuyor beni yahu.:D
Daha erken golü bulmuş olsak ve maç o şekilde bu oyunla 2-1 bitse çok kızgın olurdum ama son dakika golü ve onun verdiği sevinç kızgınlığı götürüyor.:)
Son dakika golüyle maç kazanmayalı uzun zaman olmuştu, şampiyonluk yolunda bu tür gollerin çok büyük önemi var ki geçmiş şampiyonlara bakarsak sezon içerisinde böyle maçlarda attıkları son dakika gollerinin faydasını çok görmüşlerdir.
Aslında analiz yapacaktım ama Rıdvan Dilmen o kadar doğru şeyler anlatıyor ki, ona ekleyecek pek bir şeyim yok. Sadece Manisa Fenerbahçe 10 kişi kaldığında kazanmak için basmalıydı çünkü çok kötü bir Fenerbahçe vardı sahada. Zaman geçirme yerine gol atma düşünceleri olsa 3 puan alıp dönebilirlerdi.
Santos çok kötüydü, fizik olarak yetersiz geldi bana, sürekli pas hatası yaptı. Kazım kötüydü, Carlos ve Bekir ileriye çok destek veremedi, Alex sakatlığı atlatamamış ve bunların sonucunda kötü bir oyun izledik.
Emre çok iyi oynuyordu ama artık şu sinirlerine hakim olmasını öğrenmeli. Bu kart bu konuda düzelmesine katkı sağlar umarım. Orta sahayı tek başına taşıyor Emre, bu takımın en önemli parçalarından biri. Daha dikkatli olmalı.
Alex hiç oynamadan 2 golün olmasını sağladı. İşte bu nedenle Alex'ten vazgeçilemiyor.
Kötü gece mutlu bitti. Milli maç arası, takımda artan sakatlıkların düzelmesi ve fizik olarak iyi seviyeye gelmek için bir avantaj.
Bu maç ve belki Sion maçı, başka da bu kadar kötü giden maç yok.
İlk yari Diyarbakırspor çok iyiydi geçen hafta, 2. yarı toparladı takım.
Sezon başı her zaman tehlikelidir, 6-7. haftadan sonra belki bu sözlerin hiçbir gelmeyecek.O zamana kadar ne kazanırsak önemlidir, sonra telafisi yok.
İyi-kötü demek için çok erken.Bir çok iyi kötü meselesinde eleştirmiyor gibi.
Yarış yapmak ise mesele, konuşmanın bir anlamı yok.Biz çekiliriz siz kendiniz yazarsınız.Karşılıklı saygılı bir tutum bekliyorum, tersini herkes yapabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca hakemin karşılıklı olacak şekilde 2 penaltı atladığını unutmamak gerek.Hoş değil bu yorumlar.
2. gol de ofsayt ayrıca, bunu da belirtmek istedim, çok net hem de.
Rıdvan Dilmen şimdi açıkladı. Golde ofsayt yokmuş, ben hala eski kuraldaymışım. :D
Alex' e açılan ortada Alex'in ofsaytla yakından uzaktan alakası yok ki :n:
Amacım tartışma yaratmak değil ama Mehmet Topuza yapılanın penaltı olduğunumu söylüyorsunuz yanlışmı anlıyorum?
Bende onu belirtiyorum zaten, a desek z anlaşılıyor
Neden tartışma başlatıyorsun o zaman? Bence penaltı değil o pozisyon. Bu nedenle bu şekilde genelleme yaparak yazmazsan tartışma çıkmaz. Katılmadığın yorumdan alıntı yaparak karşı görüşünü bildirebilirsin.
Nedesek istediğiniz gibi anlıyorsunuz.. Fenerbahçe çok kötü oynadı şansı yanındaydı kazandı, buyrun istediğiniz gibi anlıyabilirsiniz.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-30_manisa.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...30_manisa9.jpg
fenerbahce.org
Aksine, katılmadığımı belirtmek istiyorum.
Maçın başından beri oyunun hakimiydik. Kaçırdığımız pozisyonlar bunun göstergesi.
Gol kaçırmak kötü oynamak değildir, yarattığımız tehlikeler iyi oynadığımızın göstergesidir.
Son vuruşlarda çok çok başarısızdık aksile, oyunda değil.
Herşeyin aksine bugün hem şanssız hem şanslıydık.
Bekir'in yerine Önder oynamış olsa, çok farklı bir maç olurdu Manisaspor bütün atakları sol kulvardan yaptı, böylece maç içinde aktif göründü.
Benim görüşürüm budur.
Erman Toroglu Ergin`in pozisyonu penalti degil dedi..Hayret :)
İyi oynayıp kaybedeceğimize kötü oynayıp kazanalım.İyi oynayana puan verilmiyor maalesef.Bugün kötü oynadık ama kazanmasını bildik.Maç berabere biteceği için sevinen arkadaşları üzdüysek affola..
Kanaryam1907 ;
Ben fenerbahçenin puan kazanıp kaybetmesiyle sevinen birisi değilim ;) Evin içinde takımına onca küfürleri basan, kırmızı kartı görünce hakemin çevresinde herhangi bir varlığı sağlam bırakmayan ve son dakika golünü atıp balkona çıkıp bağıran fenerbahçeli insanlarıda görüyorum.
Sivas maçında, Sion maçında, Diyarbakır maçındada bunları yaşadım ve artık alışıyorum. Benim için rakibin puan kaybetmesi sevindirici değildir. Ben kendi takımımın her hafta gol yağdırmasına bile bukadar sevinmezken böyle sevinçleri komik buluyorum.
Eğer bu yorumlardan sonrada beni fanatik olarak görecekseniz birşey yazmaya gerek duymayacağım.
Son olarak takımın iyi oynayıp kaybetmesini tercih ederim şahsım adına buda benim spor(futbol) görüşürümdür !
Saygılar..
Fenerbahçe'ye tebrikler zorlu maçtan pek iyi olmasa da puanı kaptılar.Manisaspor'un futbolunu beğendim yetenekli futbolcuları var..
Birinin Emre'nin kulağını çekmesi gerek.Kaç maçtır kartlık hareketler yapıyordu sonunda kırmızı kartı gördü.Çok iyi olduğu bir dönemde takımını yalnız bıraktı.Tekrarlamaması için uyarılması şart.
1. golde 2. golde ofsaytla alakası yok. 2. golde Alex kafayı vuruyor direkten dönüyor sonra semih tamamlıyor. Sen karıştırdın sanıyorsam. Dikkatli izle. Semih ilk pozsiyonda dokunsa yada Alex kafayı vurmayıp direkten dönse Semih ofsayt ama Alex'in kafasından itibaren ofsay değil. İlk gol de zaten yok.Quote:
2. gol de ofsayt ayrıca, bunu da belirtmek istedim, çok net hem de.
Maçta 2 penaltı çalınmamış. Bekir'in ve Topuz'un. Birde Kazım ın tabanı endirek olmalıydı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: Tamam yukarıdaki mesajını gördüm durumu anlamışsın. :) Topuz'un hareketi bence penaltıdır. Yoruma açık. Kendisini atıyor atmıyor orasını bilmem o hareket penaltı. Rakibin topla alakası yok. Topuz un niyeti zaten çalım atmak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Telegolde Alex tekliyor diyorlar. Ya bunların yorumlarına gülüyorum. Alex hazır değilmiş. Varsın hazır olmasın. Adam 2. golde nasıl aradan topa kafayı çaldı. Bu tip bir Samsun'a attığı gol vardı. Birde kaleciden yumruğu yemişti :D Güiza ya pası ise zaten alışıldık bir durum. Bu yorumcuların %85 futbola göre yorum yapmıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Önder ve Bekir'i beğenmedim. Hele yediğimiz golde apaçık uyku durumu var :)
Futbol tarihi kötü oynayarak kazananı yazmaz...Galip takımı yazar...Evet kötü oynadıl.Bal ya da şans derseniz ki bunlarla alakası yok...Galiba puan kaybetmemizi beklerken hayal kırıklığı ve son dakikada gelen golün üzüntüsüyle yazılan cümleler bunlar :)
Bekir-Önder konusuna bende katılıyorum...Her seye rağmen 12 puana ulasmak 4 maç sonunda güzel.95 Eylüllünden beri ilk kez ilk 4 haftada 4 galibiyet aldık...Ergin ve M.Topuzun pozisyonları penaltı değil isteseler devam edebilirler...Son anda gelen golde Semih hareketlenmiyor çünkü ofsaytta olduğunu biliyor sonrasında ofsayttan çıkıp golü buluyoruz.
Bundan sonra Bursa deplasmanı var...Emre olmayacak acilen toparlanmak gerek...
Son dakikada gelen gol muthis oldu gercekten nasil sevindim anlatamam :)
Tebrikler Fenerbahce`m..4`te 4 yaptik ve yolumuza kayipsiz devam ediyoruz.Sonraki macta Bursa deplasmanina gidecegiz Emrenin olmamasi buyuk sorun ama o bolgede M.Topuz oynarsa Emre`yi cok aratmaz diye dusunuyorum insallah da oyle olur..
bence lugano önderden daha kötüydü bugün bekir zaten döküldü ama bekiri sanıyorum saracoglunda ilk kez 11 oynadıgı bi maçta mecburiyetten sağ bek oynatmak yanlıstı bence stoperde oynasa bu kadar sırıtmazdı
Stresli, sıkıntılı bir maç oldu ama kazanmasını bildik. Şansımız çok yanımızdaydı, hakem de, bunu inkar edemeyiz.
Alex iki gole de imzasını atarak, hiç oyunda olmadığı bir maçta Fenerbahçe'yi ipten aldı. Bu yüzden "ne seninle, ne sensiz" deniliyor. Orta saha rakipteydi belki Alex'in mücadele etmeyen futbolu yüzünden ama maçı kurtardı.
Güiza da bugün iki gole de damgasını vurdu tıpkı Alex gibi. Gelen ilk topu çok iyi bir bitirişle gol yaptı, ikinci golde de ben kaleye vurmasını beklerken, son topu süper ortaladı ve gole büyük katkı yaptı.
Volkan için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Çok eleştiriliyor, kötü kaleci deniliyor bazı kesimler tarafından ama nazar değmesin, şimdiye kadar sezon başından beri hatasız oynuyor, müthiş oynuyor. Kaptanlık ona verilmeyerek büyük haksızlık yapıldı, o da harika futboluyla bu kararı verenleri mahcup ediyor.
Fenerbahçe'nin geleceği açısından bana göre en büyük problem, R.Carlos. Acilen bu takımdan gönderilmeli, gönderilemez zaten bu saatten sonra, yedek bekletilmeli. Daum görmüyor mu, yardımcıları görmüyor mu, adamın hücumda katkısı hiç yok ve savunmayı bomboş bırakıyor. Gökçek Vederson oynamalı sol bekte veya Andre Santos, eminim R.Carlos'tan daha kötü bir performans sergileyemezler. R.Carlos'un kulübeye çekilmesiyle, stopere de Bilica gelecek ve savunmayı toparlayacaktır, zira Lugano iyi değil, Bilica'sız çıktığımız son 2 maçta 3 gol yedik ve savunma alarm verdi. Bu dediğim yapılmadığı sürece savunmada çok sıkıntı yaşayacağız. Gol R.Carlos'un olduğu yerden geldi, ofsayt diye Manisaspor'un golünün yendiği pozisyon aynı yerden geldi, Gökhan Gönül'ün sağ bekte yaptıklarını R.Carlos sol bekte ne yazık ki yapamıyor.
Emre de bugün gözümdeki değerini epey yitirdi. Performansına laf edecek yok, hırsı, arzusu ama sen bu yıl kaptanlığa getirilmiş futbolcu olarak davranışlarına dikkat etmek zorundasın. Geçen haftadan zaten sabıkalısın, çok eleştiri almışsın, bu maçta sakin oynayacaksın. Hakem kart göstermekte çok haklıydı, muhtemelen 3 maç ceza alır (hem oyuncuya hem hakeme yaptığı hareketten). Alsın da, haketti, Fenerbahçe yönetimi de derhal kaptanlığını alıp cezalandırılmalı. Sen takımının en ihtiyacı olan anda, üstelik hücum ederken gidip rakibine arkadan vuruyor, kart görmene rağmen aynı tavra devam ediyorsun. Eğer bugün puan kaybediyor olsaydık, fatura Emre'ye çok ağır çıkacaktı ama atlanmamalı, öldük öldük dirildik, yediğimiz golde de orta sahanın eksik olması bu sonucu doğurdu. Umarım yönetim gerekeni yapar.
R.Carlos ve Emre konusunda Fenerbahçe'nin geleceği için en doğru kararların verilmesini umuyorum.
Santos beke geçerse, sol açıkta Özer veya alınırsa Sercan çok da iyi oynar. Gökçek de sol bekte sırıtmaz. Uğur'u saymıyorum bile, sol bek değil.