bunu sormak için girdim başlıga..bilen yok mu ?
Printable View
Bazı asistanlarda Oyuncu Komutları bölümünde Asistana Sor komutu açık olmuyo. Bunu nasıl aktif yapabilirim ?
Yeri burası mı bilmiyorum. Yeri bulamadım buradan soruyorum. Yanlışsa affola :)
Elimde Huntelaar diye bir insanımsı var ( Takım Fenerbahçe ). Bir türlü etkili olamıyor. Ikına ıkına gol attırabiliyorum anca.
Sizce onu etkili yapabilmem için neler gerekli? Tam Forvet mi oynatmalıyım, Hedef Adam mı, Uç Forvet mi, vs vs?
Önerilerinizi 4 gözle bekliyorum :p
Oyuncunun özellikleri neler buraya koysaydın bizi uğraştırmadan daha kolay bir şekidle cevaplamamızı sağlardın burdan ne desem boş olur :) Belki asistçi belki golcü adam kâhinmiyim bileyim :)
Huntelaar deep-lying(attack) oynar.
çift forvet oynatıyorsan target man olarak oynayabilir.
Arkadaşlar Hulk'u Aldım 70 M Euro ya çok verim alamıyorum sizce forvette hangi pozisyonda oynatmalıyım ?İnter'i yönetiyorum :D
Sinirlenmesi gerek. (çok kötü farkındayım):)
http://img338.imageshack.us/img338/674/58819899.jpg
merhaba arkadaslar tecrubelerinize dayanarak bu oyuncuyu transfer edip etmeme noktasinda kaldim scoutlar iyi ama cok yavas oyuncu oldugunu soyluyorlar sizce isime yararmi yoksa patlarmi cunku 7,5 milyon pound a almak uzereyim:) yorumlarinizi bekliyorum
forever fm:)
Al, Beckham da çok hızlı değildi, aslında bu profil Beckham'ı hatırlatıyor. Ayrıca yaşı ilerledikçe hızı daha makul bir seviyeye gelir. Wide midfielder veya AMR'de Advanced Playmaker olarak oynatırsın.
Direkten dönen bir top nasıl oluyor da benim yarı sahama düşüyor ve kontradan gol yiyorum? Var mı bir açıklaması olan? :)
Artık adam nasıl bir hızla vuruyorsa topa. :D
arkadaşlar andrej kramaric ve vaclav kadlec gibi 2 yüksek potansiyelli forvetim var ancak yeterli verimi alamıyorum.. 3 forvetle oynuyorum. 1i agüero trequartista olarak,diğeri acquafresca deep lying olarak oynuyor..3. olarak kramaric ya da kadlec i kullanıyorum ama 2si de ne yaptıysam verimli olmadı.. önerileriniz nelerdir..acil bekliyorum
birminghamla oynuyorum, sakho ve zapata arasında kaldım.. sizce hangisini almalıyım??
sakho daha potansiyelli bence sakhoyu al
Kesinlikle Sahko'yu almalısın.
aynen bende sakhoyu tercih ettim..
Doğru topictir umarım.
Senelerdir tüm versiyonlarda penaltıyı yaptıran oyuncuya, penaltı gol olursa asist yazılıyor. Gerçekte böyle bi durum yok. Bu biraz saçma sanırım.
Benim de aklıma geldi ingiltere durumu ama sadece orda yaparlar diye düşünmüştüm.
eh peki bu durumda hem penaltıyı yaptırıp hem kendisi atarsa kendi kendisine mi asist yapmış oluyor :D
Asistan raporlarında bazı oyuncularda sönük yıldızlar var.Bunlar ne anlama geliyor
şu anda çok kötü demek.. Gelecekte iyi olabilir ama
Sönük yıldızlar yaşına göre yeteneği. Eğer normalde yarım yıldız alamayacak kadar kötü bir genç oyuncun varsa gümüş yıldız alır.
2015 yılındayım.Lokomotiv ile 6. sezondayım ve şuan Bayern'den teklif geldi.Takımda kalmak istiyorum ama yabancı sınırlaması olup kaliteli genç Rus'ların çıkmaması, aldığım kaliteli yabancılarıda büyük takımlara kaptırmam yüzünden acaba diyorum.Takımda ve ülkede gelecek vaad eden oyuncu yok doru düzgün.Şl de çeyrek finaldeyim bu arada, çok kararsız kaldım ya:o
rusya'da olan sınırlama almanya'da yok. bu yüzden teklifi kabul etmeni öneririm :)
Ya geçmiş 3 sezondur Şl de gruplarda işler iyi giderken 2. turda kaldım hep.İlk kez çeyrek finale çıktım bu düşündürüyodu beni ama kabul ettim:) kararıma katkıda bulunduğun için teşekkür ederim
Arkadaşlar bi oyuncu buldum.Avrupa kupalarında sadece bi maç yedekten girmiş onun dışında hiç oynamamış ben bu adamı alsam Avrupa Kupasında oynatabilirmiyim
sorun oynayıp oynamaması değil benim bildiğim kayıt edilmesi ayrıca isterse 1 saniye bile oynasın o oynamıştır Ümit bence sezon sonu için anlaş :)
Birşey sormak istiyorum.
Mesela bir kariyere başlarken menajer geçmişini seçiyoruz.Bunu nasıl ayarlamalıyız.En düşük olması için.Mesela oyunu Ocak 2010 Rusyadan kurup Rubin Kazan'ı aldım.Daha hiç bir başarı yokken 2-3 maça çıkmışken sezon sonu Fiorentina'nın gelecek senede menajeri için ismim geçiyor.açıkçası zevkimi kaçırdı.
Bu özelliği hiç tanınmamış biri olarak nasıl ayarlıyacağım.
sunday league footballer seçersen geçmişini böyle teklifler gelmez.
İlk başta start unemployed de, geri dön, sunday league footballer'ı seç, sonra takımı seçmeyi dene.
arkadaşlar west ham la ilk sezonumu 7 sırada bitirdim fakat şansıma fulham ın tarihinde ilk defa fa cup ı alacağı tuttu uefa ya gitmem gerekirken gidemedim kadrom iyi dengeli hatta squad harmony ım 70 in üzerinde bence oyundaki en önemli şeylerden biri harmony ama benim soracağım bir şey var sizlere ales diamanti nin yerine bir tane amc almak istiyorum şöyle carlton cole u uçurucak cinsten kimi tavsiye edersiniz genç yetenek olmazsa sevinirim çünkü premier lige uyum sürece uzun oluyor genç oyuncuların benim aklıma gelenler şimdilik sessegnon joe cole guti başka kim olaibilir sizce(taktiğim 4--1--2--1--2)
Ben Man.City'le kariyer açıcam ama takımın sezona Şampiyonlar Liginde başlamasını istiyorum..Bu editörden yapılabilir mi, yapılabilirse nasıl yapılır ?
Yardımlarınızı bekliyorum..