nası böyle düşünüosn anlamıorm arkadaşm bu inönüde, samiyende, avni akerde de olsa kontrol edilirQuote:
Originally Posted by senderson
bu masalı senin başkanın anlatmaya başlamıştı sen bide ona kulak wer istersen
Printable View
nası böyle düşünüosn anlamıorm arkadaşm bu inönüde, samiyende, avni akerde de olsa kontrol edilirQuote:
bu masalı senin başkanın anlatmaya başlamıştı sen bide ona kulak wer istersen
masallar aziz amcamdan dinlemesi bizden. :D aziz amcam masal anlatacakda benmi dinlemicem. :DQuote:
Her akşam FBTV'de Cihan Abi.Bence kaçırma ben hergün izlerim.:DQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
adnan polatın lafı çok doğru rüzgar ekenler fırtana biçecekler ben galatasaraylıların diğer forumlarına baktım hepsi daha şimdiden samiyendeki maç için plan yapıyorlar .... bunu ilk yapan fb taraftarı olduğu için itiraz edemiyecekler ben bu kadar yıldır maç ları izliyorum daha bu kadar abest bir pankart görmedim ... bence buna ağır bir ceza vermeleri lazım yoksa bunlar diğer maçlarda devam eder ben galatasaraylı olarak buna benzer bir hareketin yapılmasına karşıyım ... umarım yapılmaz ama bu federasyona bağlı buna ses çıkartmazlarsa bu böyle gelir böyle gider üstelik caydırıcı cezalar verilmeli ki kimse bir daha böyle bir şeye yeltenmesin ... ayrıca yok bu pankart yönetimden habersiz açıldı yok 10dak. açıldı gibi bence saçma savunmaları bırakalım 1 dak. bile açılması yanlış ... ve yönetimden habersiz böyle bir şey olması imkansız zaten maçtan önce a.yıldırrm küfüre bişey demicem artık dedi ... ee başkanınız bunu söylerse ... imam cemaat meselesiii
o stadta acılan her pankart olay zaten en anlamsızı fb cumhurıyetıydı bu da 2. oldu.bide 2 sezon once derbıde uzerımızde asılı'bizde dogustan fb liyiz'pankartı wardı kı mactan sonra baya bı olay cıkmıstı o yuzden...gs ve bjk bı yazıyla cıkmıstı sahaya'EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİORUZ' DİYE buna ceza werenler bakalım sımdı napıcak.
bu arada şunlarıda söylemek isterim
Maçtan sonra yapılan gösteriden haz almadım, popülist hareketleri sevmiyorum ve Fenerbahçe’ye yakıştıramıyorum. Maç içerisinde çok kısa bir süre açılan ve sonradan toplanan pankart ta hoşuma gitmedi...
Koltuk kıranlara, emniyetin müdahale etmemesi hoşuma gitti. Teşekkürler emniyet güçleri…İstanbul ve Manisa Emniyetinin farkı ortaya çıktı. Umarız bu fark eminiyetler arası bir farktır. Fenerbahçe, Galatasaray farkı değildir…
Nobre sakatlandığında topu dışarı atan Hasan Şaş’a teşekkürler…
Hakem maçı neden erken bitirdi?
Söylediğin iki yere katılmıyorum batuhan... 1) emniyet güçleri taraftarlara müdahale etti ve bir çok kişiyte biber gazı sıkıldı ve coplandı. Yani sadece bizimkiler azıtmadığı için çok büyük bi olay çıkmadı.. 2) hakem maçı tam vaktinde bitirdi TVde seyrettiysen görmüşsündür en fazla bi 3 saniye falan erken bitirmiştir