İstediğimiz 1 goldu onuda bulduk, ilk maçtaki güzel oyundan sonra elenirsek yazık olurdu. Bursaspor'uda bu maçı güzel kılan oyunlarından dolayı tebrik ederim. Ligdeki sıralarının hakkını veren bir oyun ortaya koydular...
İstediğimiz 1 goldu onuda bulduk, ilk maçtaki güzel oyundan sonra elenirsek yazık olurdu. Bursaspor'uda bu maçı güzel kılan oyunlarından dolayı tebrik ederim. Ligdeki sıralarının hakkını veren bir oyun ortaya koydular...
ilk yarı iki pas üst üste yapamayan fener vardı.İkinci yarı emrenin girmesiyle daha iyi pas yapıp daha çok ileri çıkan bir takım gördük guiza %100 lük bi pozisyon kaçırdı denizin eline değdi top orda da penaltı vardı 90+2 de attığı golle geçti tutu fener tebrikler...
Guizaa :D yine cildirtti bizi ama yari finali getirdi. :D
Bursaspor cok iyi mucadele etti gercekten..Daum'a bu bir ders olmustur insallah..Tebrikler iki takima da..Bu sene kupa bizim insallah :)
Bursa 3'ü de buldu ama yetmeyeceğini söylemiştim ben zaten. Hakem de maçın uzatmalara gitme taraftarıydı bu sebeplede +2 verdi ama Fenerbahçe son dakika gollerine devam etti.
Tebrikler Fenerbahçe'ye turu geçtiği için, güzel bir maç çıkaran Bursa'ya da alkışlar...
Guiza gol atamaz o sadece vesile olur. Yine öyle oldu. :n:
Gereksiz yere zora soktuğumuz bir maç oldu. İlk 10 dakika içinde bitebilirdi. Gökhan Ünal ve Gökhan Gönül ile maçın en net pozisyonlarını kaçırdık. Ardından Vederson'un bir an uyuklamasıyla golü kalemizde gördük, Bilica'nın zamanlama hatasıyla penaltı golünü de yiyerek ilk yarıyı geride tamamladık. İkinci yarının başında Güiza'nın kaçırdığı net pozisyon da maçın bir başka kırılma noktası oldu. İkinci yarı oyuna Emre'nin girmesiyle oyuna daha fazla ağırlığımızı koyduk ama gol noktalarında yeteri kadar etkili olamadık.
Sakatsız, belasız yolumuza devam ediyoruz. Umutlar artık Manisa'ya kaldı. Üzgünüz. :} Tebrikler iki takıma da.
Kimse bana kalkıpta Cüneyt Çakır maçı iyi yönetti demesin, diyemez.
İlk yarıda Bilica'ya oyun durmuşken topa vurduğunda ikinci sarı kartı veremeyen, Deniz'in yumrukladığı topa bir şey çalamayan hakeme hakem demem.
Bu arada Ömer Üründül, Fenerbahçe golü atınca yine bir acayip sevindi, maç boyunca yaptığı tüm saçma yorumlar bir yana bu andaki bir yana, ayıp vallahi ayıp. Ama bundan Ömer Üründül'ün her yorumunu dikkatle takip edeceğim.
Varsın yarı finale çıkamayalım, o çok problem değil ama bu kadar emek sarfettikten böyle insanlar yüzünden elenmek çok ağır geliyor be.
Maça Alex'le Emreyle başlasaydı en azından Daum, boşuna stres çekmicektik. Her neyse bu sene finalde Trabzon zorlar bizi ama vereceğimizi sanmıyorum. Tebrikler Fb.
Maçın başında Gökhanlar ve 2.yarı Güiza o golleri atsa şimdi daha farklı şeyler konuşuyor olurduk.Her şeye rağmen ilerliyoruz ve bu sene alıcaz kupayı Allah'ın izniyle..
25 senede birçok final kaybeden Fener yarı finale çıkınca niye kupayı alacağız bu sene diyorsunuz ki? Bana kalırsa bu sene de alamaz Fener.
Sene sonunda Bilica'nın yerine bir stoper şart, yıl sonuna kadar Deniz oynasın stoperde daha iyi. Penaltı pozisyonunda sarı kart görmesi kesinlikle şansınaydı, Kırmızı görse belki ağır olurdu, ama kimse bişi yapmadı diyemezdi. Önceden top ayağındayken tırsıyordum, artık rakibin peşinden koşarkende korkuyorum. :)
Değil mi ama Santos'un da ikinci kez kart istemesini es geçmişti, arada yapıyor öyle şeyler, yoksa kendi fazlasıyla üst (!) klasman bir hakemdir. Ayrıca buz gibi golümüzü de yemesi şukela bir hareketti.
Bu sene Antalya alır bu kupayı,
Son dklarda da her ikili mücadeleye foul çaldı tempoyu düşürdü hakem.
İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim :)
Ömer Üründül, her eve lazım cidden bir şey oldu zaten, ama bugün biraz hasta gibiydi, özellikle maç öncesi görüşme yüzü bembeyazdı, fazla da konuşmadı ama yine her konuştuğunda boş konuştu.
Neyse, kupada yok gözümüz formayı terletsinler yeterdi bizim için öyle de oldu. Sanki her sene yarı finale çıkıyormuşuz gibi tepki vermek yersiz.
Tebrikler Bursa gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bilica bu takımdan sezon sonu kesin gönderilmeli. Maç 3-0 dakika 90 adam kulağında kulaklık yedek kulübesinde oturuyor bu nedir yahu ben nefesi burnumdan alamazken adamın umrunda değil :mad:
"Rakibin attığı golleri vermeyecek bir hakem bulabilirsek maçı kazanarız." Ertuğrul Sağlam bunu geçen haftaki maçtan sonra söylemişti. Aynen de oldu. İlk maçta verilmeyen bir gol,bu maçta ofsayt nedeniyle golün iptali. Yazıklar olsun böyle hakemlere.
Helal olsun oyuncularımıza kupadan elenmemize rağmen tüm Türkiye'deki izleyicilere nasıl top oynanırmış gösterdik. Maçtan önce rahat maç olur gibi yorumlara karşı iyi bir ders vermiş olduk.
Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın maç sonu açıklamalarınızı okumanızı tavsiye ederim. Herşeyi özetlemiş.
Ey TFF, ey MHK, senelerdir kah Ahmet Çakar, kah Erman Toroğlu, kah başka yorumcular size boşuna demediler Türk hakemliği bitti diye, önce geçen haftaki maçta yaşananlar, şimdi bu maçta yaşananlar bakalım son haftalarda sisteme koyduğunuz sorgu odası uygulamasını bu hakemlere uygulayabilecek misiniz?
O sahada emek harcayan oyuncuların emeklerini çalanlar, dilerim ömür hayatları boyunca rahat yüzü görmesinler,
Bu arada Ertuğrul Hoca'nın maçtan sonra yaptığı yorumdan sonra kendisine de ceza verilecektir hakemler hakkında çok konuştu diye,
Bence Bursa'ya yazık oldu iyi de oynuyorlardı top defansa çarpınca yön değiştirdi gol oldu Fener'i tebrik ederim... Ama bu Fener'de ayıp ediyor yani hep 90+ da gol atıyor hem bizim kuponlar yatıyor tuttu diye sevinirken hem rakip takıma yapcak bir şey kalmıyor:n::n: gelçi ben Fener'in maçına iddaa oynamıyorum ama olsun:zuhaha:zuhaha
Sercan'ın golü banko ofsayt ya tartışmaya gerek var mı? bende anlamadım...